Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

                                             Η  ΝΕΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 
Ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του ομιλία σαν πρωθυπουργός στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου επέδειξε μία αποφασιστικότητα. Τα πρώτα μέτρα του ήταν μείωση 30% των υπουργικών μισθών, κατάργηση κρατικών αυτοκινήτων κλπ φαίνεται πως είναι απλές αερολογίες διότι δεν εφαρμόστηκαν. Στην κυβέρνηση μετέχουν 40 μέλη ενώ ο Σαμαράς υποσχέθηκε προεκλογικά πως το σχήμα θα είναι ολιγομελές 15, το πολύ 20, ατόμων. Διατηρεί τον "λαθρόνομο" Νόμο Ραγκούση ενώ προεκλογικά "δεσμεύθηκε" πως θα τον καταργήσει. Τώρα θέλει και την σύνθετη ονομασία για το γυφτοκρατίδιο των Σκοπίων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κυβέρνηση, αλλά θα επικρατεί η πολυφωνία, όταν το σχήμα είναι ολιγομελές και υπάρχει θέληση οι αποφάσεις λαμβάνονται πολύ γρήγορα. Συμμετέχει στην κυβέρνηση σε ένα μεγάλο νευραλγικό πόστο ως Υπουργός Οικονομικών (πρώτος τη τάξει), ένα στέλεχος του σημητικού ΠαΣοΚ, ένα εκλεκτό μέλος της Μπίλντεμπεργκ και πρώην μέλος της ΚΝΕ Γιάννης Στουρνάρας.  

                                    ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ  ΤΟ...  2100!
Η ΝΔ από το 2010 υιοθέτησε την καραμέλα "επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου". Πριν λίγες ημέρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κεδίκογλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είπε πως η επαναδιαπραγμάτευση θα γίνει σε βάθος χρόνου. Ας περιμένουμε να πωληθεί η Πατρίδα μας και να μας ληστέψουν όλο τον ορυκτό μας πλούτο και η κυβέρνηση θα διαπραγματευθεί το 2100. Ποια είναι η βασική διαπραγματευτική γραμμή των ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΔημΑρ με την Τρόικα:
- Όχι άλλες περικοπές μισθών, περικοπές συντάξεων, αυξήσεις φόρων και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων για να επιτευχθεί η απαιτούμενη δημοσιονομική προσαρμογή.
- Υιοθέτηση άμεσων ενεργειών για την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας και την αποκλιμάκωση των δυσβάστακτων φορολογικών επιβαρύνσεων που έχουν επιβληθεί.
- Άμεση και ταχεία προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που σχετίζονται με τις αποκρατικοποιήσεις, την απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων, την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος και του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
- Μείωση του δημόσιου τομέα μέσω καταργήσεων και συγχωνεύσεων μεγάλου αριθμού φορέων που είναι ανενεργοί ή επικαλύπτονται, μέσω της εφαρμογής εκτεταμένων προγραμμάτων εργασιακής εφεδρείας και μέσω περαιτέρω περιορισμών στις προσλήψεις.
Η τρόικα μας πατάει τον κάλο επιδή μας δανείζει. Σαφές και αδιαμφισβήτο. Ο "πατριώτης" Γ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή "ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1" καλεσμένος στον Γ. Παπαδάκη χαρακτήρισε την τρόικα ως "θεσμό"!!! Η τρόικα θεσμός;;; Ξαφνικά οι δανειστές, αυτοί που υπονομεύουν την πατρίδα, που οδηγούν τους Έλληνες στην αυτοκτονία, που θέλουν να πάρουν όλο τον ορυκτό μας πλούτο, έγιναν θεσμός. Οι πατριδοκάπηλοι και οι κωλοτούμπες μένουν στην ιστορία και μένουν με χαρακτηρισμούς από μειοδότες ως και ολετήρες!!!
Την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος σου πως τα διαπραγματεύεσαι;;; Ο πρωθυπουργός πρέπει να λογοδοτεί στον ΘΕΟ και τον λαό, όχι στην τρόικα και τον Σόιμπλε.
Το blog μας προτείνει την "ακύρωση του μνημονίου" και "δημιουργία νέας συμφωνίας με την οποία μέσα σε 4 χρόνια θα πρέπει να το εξοφλήσουμε και να μας δώσουν οι Γερμανοί τις οφειλόμενες πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο". Τα χρήματα που μου δίνεις είναι δικά σου, σου ανήκουν, και τα θέλεις πίσω, έτσι θέλω και εγώ τα απαιτούμενα χρήματα επειδή κάποτε προσπαθώντας να κυριαρχήσεις στον κόσμο κατέστρεψες την χώρα μου!!!

                                       ΤΟ  "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ"  ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Το πρώην "ανθελληνικό επιτελείο παιδείας"
Πλέον προέκυψε και άλλο εθνικό πρόβλημα μείζονος σημασίας. Το "παιδαγωγικό"! Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν ουσιώδεις έννοιες όπως: σεβασμός, φιλαλληλία, αξιοπρέπεια, καθαριότητα, ιδανικά, αξίες. Τα παιδιά της Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικού σήμερα μαθαίνουν πως να κάνουν φρουτοσαλάτα και πως κατασκευάζεται μία καφετιέρα. Τα φωνήεντα από 7 έγιναν 5 (α,ε,ι,ο,ου) και στα σύμφωνα προστέθηκαν το ντ, μπ κλπ!!!! Ιστορία δεν μαθαίνουν. Βγάζουν οι κομμουνιστές τα αποθημένα, τα κάνουν "ιστορία" δια των τσιράκιων τους συγγραφέων και τα παιδιά "αναπλάθονται" ως "στρατιωτάκια του Στάλιν".
Στην Σμύρνη μας "μαθαίνει" η αριστερή Ρεπούση γινόταν συνωστισμός, λες και πήγαιναν για κρουαζιέρα. Δεν αναφέρει τίποτα για τις σφαγές, τις άγριες σφαγές του εκεί Ελληνικού πληθυσμού. Διεκδίκησε την ψήφο μας. Την πήρε. Κάθεται, τρώει και πίνει σαν βουλευτής.
"Ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, Έλληνες και Τούρκοι είχαν μία ειρηνική συμβίωση" μας "μαθαίνει" ο άλλος (φαινομενικά ψυχοπαθής) ο "Καννέλη 2", Τατσόπουλος στην ανθελληνική εκπομπή του ΣΚΑΙ "1821". Τώρα βρίζει τους πάντες και τα πάντα νομίζοντας πως είναι κάποιος μέχρι να φάει και αυτός τα μπουνίδια του.
Βιβλία δεν έστελνε και για τεχνολογία μιλούσε η μασόνα υπουργός αλητείας Διαμαντοπούλου. Πρόβλημα με την αποστολή βιβλίων στα σχολεία είχαμε από το 1946, από την εποχή του συμμοριτοπολέμου!!! Ετοιμαστείτε φέτος και για β΄ γύρο μη αποστολής βιβλίων στα σχολεία. Βλέπουμε πως από τότε που ο κομμουνισμός και η αναθεματισμένη ψευτοκουλτούρα τους κατέλαβαν τα σχολεία ο μαθητής γίνεται "ξύλο απελέκητο". Έτσι όπως μπαίνει στο δημοτικό, έτσι βγαίνει και από το Πανεπιστήμιο. Το ανθελληνοχριστιανικό "Παιδαγωγικό Ινστιτούτο" κόβει και ράβει με βάση την πολιτική Κίσσινγκερ.
Τα παιδιά μας παθαίνουν πλήση εγκεφάλου, μετατρέπονται σε γενίτσαρους!!!!!!! Καλλιεργείται μέσα τους ο εγωισμός, ο ανθελληνισμός και το αντιχριστιανικό πνεύμα!!!
Παρακαλούμε τον καθηγητή Υπουργό Παιδείας (πάει και το "Εθνικής") κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο να λάβει θέση και να λύσει το πρόβλημα προς το συμφέρον της Πατρίδος, της ιστορίας μας και του Ελληνοχριστιανικού μας πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου