Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

"ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄"


Το βιβλίο του Nicolas Tantzos "Κωνσταντίνος ΙΓ΄" σε μετάφραση του μεγάλου ιστορικού και συγγραφέα κ. Κ. Μπαρμπή. Ο τελευταίος στην γη Ορθόδοξος Βασιλεύς. Έλληνας με όλη την σημασία της λέξεως και το έχει αποδείξει παμπολλάκις. 
Επιδιώκουμε την επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας, του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ και της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας. Αυτός είναι ο στόχος του συγκεκριμένου blog. Η ΝΔ δια νόθου δημοψηφίσματος τον εκδίωξε, παρά την αντίθετη θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, η ΝΔ και η συγκυβέρνησή της να τον ξαναφέρει με αδιάβλητο και τίμιο δημοψήφισμα. Είναι πλέον ο καιρός που η Ελλάς θα ζήσει δυσκολότερες αλλά και ιστορικές στιγμές. Θέλετε τους μασόνους, θέλετε τους χρηματοκυβερνήτες των λεσχών;;; Τόσα χρόνια, ανεχθήκαμε την μαριονέτα-Πρόεδρο φυτευτό και διορισμένο από τα κόμματα. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μ΄ αυτούς.

Δεν θέλουμε μασόνους και φυτευτούς.
Θέλουμε Ορθοδόξους, Πατριώτες.

"Γλύξμπουρκ". Τοπωνύμιο, σημαίνει "Τυχερός Πύργος". Αγγλικής εφεύρεσης, επινοηθέν από τους βενιζελικούς κατά την περίοδο του εθνικού διχασμού. Έπειτα το υιοθέτησαν οι ανιστόρητοι κομμουνιστές και οι δημοσιογραφίσκοι και οι αριστεροί αριβιστές της μεταπολίτευσης.
Οι Βασιλείς με Λαό και Στρατό έγραψαν ιστορία και σελίδες πολιτισμού. Σημειώνεται και η προσφορά του Κλήρου. Οι Βασιλείς δόξασαν και διπλασίασαν την Ελλάδα (Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913, Έπος 1940, Αντισυμμοριακός Αγώνας 1946-1949)
Και αν σήμερα είχαμε Βασιλευομένη Δημοκρατία με συνταγματικό Βασιλέα να ελέγχει τους πολιτικούς δεν θα είχαμε φτάσει στον σημερινό πάτο!!
Αφιερωμένο στους υποστηρικτές της Αβασίλευτης Δημοκρατίας και του φορέα της Κ. Παπούλια:
Για τα χαράτσια που θα πληρώσουμε σε λίγο καιρό πηγαίνετε για δανεικά στον Παπούλια, είχε δανίσει και τον Παπανδρέου για τη ρόζ βίλα της Εκάλης που έφτιαξε στη γελάδα την Μιμή αξίας 2,5 δις δραχμών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου