Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" προς την Α.Μ. τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄, τέως Βασιλέα των Ελλήνων:
"Αγωνιζόμαστε καθημερινά απ΄ αυτό το ιστολόγιο για την επάνοδο του Κωνσταντίνου ΙΓ΄ στον θρόνο και την αποκατάσταση του Ελληνοκεντρικού πολιτεύματος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Γνωρίζουμε πως ο Βασιλεύς είναι άνθρωπος ήπιος, προσηνής, ταπεινός, ανοικτός και δεν θέλει ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα της χώρας διότι όπως λέει και ο ίδιος "άλλοι είναι υπεύθυνοι και τα γνωρίζουν καλύτερα από μένα". 
Η Ελλάς περνά τραγικές ώρες, τραγικές στιγμές, δραματικές περιόδους. Καλούμε τον Βασιλέα Κωνσταντίνο, ως Έλληνες πολίτες να απευθυνθεί με ειδικό μήνυμα του στον Ελληνικό λαό. Να πάρει θέση. Φθάνει πια. Ας λύσει την σιωπή του και να κινηθεί ως υπερκομματικό και ενοποιό στοιχείο να ενώσει τους Έλληνες επ΄ ωφελεία και προόδω του Έθνους και της χώρας μας.
Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πουν οι πολιτικοί, δεν θα μας ενδιαφέρει τι θα πουν οι κομμουνιστές, δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ο οποιοσδήποτε. Δεν γίνεται οι κλέφτες να κατηγορούν ένα υπόδειγμα ανθρώπου. Εμείς αγωνιζόμαστε, περιμένουμε όμως την ανάλογη ανταπόκριση. Άδικα έχασε τον θρόνο και πρέπει να τον επανακτήσει ΘΕΟΥ και λαού θελόντων
Μεγαλειότατε Βασιλεύ Κωνσταντίνε, είναι η φωνή της όλο και αυξανόμενης αγανακτισμένης πλειοψηφίας του λαού Σου. Άκουσε τον. Αυτός εξουσιάζει σε μία Δημοκρατία. Η Ελλάς ΔΕΝ αντέχει πλέον. Πολύ ταπεινώθηκε. Πολύ εξευτελίστηκε και δεν αντέχει άλλο ρεζίλεμα. Ο Έλληνας ήταν επαναστάτης. Δεν είναι πλέον. Δώσε τον σπινθήρα, δώσε το έναυσμα για την αναδημιουργία σ΄ αυτόν τον τόπο. Δώσε του την ελπίδα. Διατήρησε μέσα σου θερμή την πίστη στον ΧΡΙΣΤΟ και μη μας προδώσεις διότι είσαι η μόνη εθνική εφεδρεία για την απεμπλοκή της χώρας από την κρίση. Είσαι κεφάλαιο για την διεθνή διπλωματία και την εξωτερική μας πολιτική. Είσαι το πρόσωπο-κλειδί για να γνωρίσει η Ελλάδα νέες μέρες δόξας και ευτυχίας και το όνομά σου χρυσοίς γράμμασι θα γραφεί στην Ιστορία. Δώσε τις βάσεις και εμείς θα σε βοηθήσουμε στο τιτάνιο έργο Σου. 
Είναι λόγος καρδιάς-κατάθεση ψυχής. Άκουσε τον λαό Σου Μεγαλειότατε".

4 σχόλια:

  1. Σε παρακαλώ Μεγαλειότατε,μείνε μαζί μας στην πιο κρίσιμη στιγμή της Ελλάδος,της χώρας που γέννησε τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία.Είσαι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει το δύσμοιρο ελληνικό λαό...Έχω σιχαθεί την άθλια Αβασίλευτη Κοινοβο(υ)λευτική Δημοκρατία,καθώς επίσης και ατιμωρισία των πραγματικών ενόχων,οι οποίοι έφτασαν τη χώρα μας στο σημερινό χάλι.Μπορεί να είμαι μόλις 18 χρονών,αλλά δεν αντέχω άλλο να βλέπω την Ελλάδα και τους ανθρώπους της να βασανίζονται,με σκοπό να τα βγάλουν πέρα.Δεν μπορώ να βλέπω άλλο συνομιλήκους μου να φεύγουν κάθε μέρα από την Ελλάδα,με προοπτική ένα μέλλον με ελπίδα και οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση να ζουν μέσα στο ψέμα και την υποκρισία...Αυτή την έκκλιση την απευθύνω,με την πεποίθηση ότι εκφράζω ένα μικρό μέρος του λαού,δηλαδή της νεολαίας.Μόνο εσύ μπορείς να μας βοηθείσεις,Κωνσταντίνε,εσύ και ο Τριαδικός Θεός.


    ΥΓ.Θ ήθελα αγαπητό blog αυτό το μήνυμα να το μεταβιβάσεται στην Α.Μ Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ' των Ελλήνων,για να δει ότι και η νεολαία,(αν όχι όλη,σίγουρα κάποιο μέρος της),υποφέρει για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδος,με την ελπίδα ότι η Α.Μ και ο Θεός θα λυπηθούν για όλους μας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο που θα κάνετε να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.

    Μετά τιμής
    Γεώργιος Καραμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το επιδιώξω. Είμαι ευτυχής που η νέα γενιά είναι παρών στον αγώνα αφύπνισης κοιμωμένων συνειδήσεων, στον κοινό επαναστατικό αγώνα ορθής πορείας της χώρας μας.

      Διαγραφή
  2. Εγώ σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε που ασχολήθηκες με τις ανησυχίες μου.Είναι καιρός η αδικία να αποκατασταθει...Αρκετά υπέφερε ο ελληνικός λαός από το 1974 και εξής.Όπως σας ανέφερα και χτες,μπορεί να είμαι μόλις 18 ετών,αλλά δε μπορώ να βλέπω άλλο τους πολιτικούς του τόπου αυτού να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.Δεν αντέχω να βλέπω άλλο την οικογένειά μου να τα βγάζει μετά βίας πέρα και εκείνοι να ζουν στην πολυτέλεια και την καλοπέραση...Τέλος πάντων,ο Θεός τα έφερε έτσι τα πράγματα,προκειμένου να μας συνετίσει,αλλά και για να γίνουμε οι ίδιοι καλύτεροι άνθρωποι,πριν χαθεί και αυτή η έννοια της ανθρωπιάς.Και πάλι,σας ευχαριστώ ολοψύχως που ασχοληθήκατε με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς ενός 18χρονου.Εύχομαι πραγματικά η Α.Μ να λάβει θέση για τους προβληματισμούς της νεολαίας.Και πάλι,ευχαριστώ.

    Με εκτίμηση
    Γεώργιος Καραμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ήδη αποστείλει αμφότερα τα μηνύματά μας από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας! Ίσως μου σταλεί απάντηση στο e-mail μου.

      Διαγραφή