Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και ανακοίνωση στο ιστότοπο της "Εθνικής Ελπίδας Τ.Ο. Κοζάνης", το κόμμα των Βασιλοφρόνων «Εθνική Ελπίδα» ΔΕΝ θα κατέβει στις ευρωεκλογές. Η αιτία είναι απίστευτη και... "προφάσεις εν αμαρτίαις"!!! Αιτία: η κορώνα, το στέμμα πάνω από τον δικέφαλο αετό στο έμβλημα του κόμματος! Αυτό αποδεικνύει την ανυπαρξία δημοκρατίας στην Ελλάδα. Αυτό κάνει ακόμα πιο φανερό ότι φοβούνται το φιλοβασιλικό ρεύμα, όπως -ορθώς- υποστήριξε και ο τοπάρχης της Εθνικής Ελπίδας στην Κοζάνη κ. Γιώργος Χατζηευστρατίου.
Το κόμμα επίσης υποστηρίζει και "δάκτυλο πολιτικού φορέα που φοβήθηκε την απώλεια ψήφων" όπως αναφέρει και σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Εθνική Ελπίδα Τ.Ο. Κοζάνης.

Σχόλιο ΔΕΡ
Το σχόλιο μας είναι οι Βασιλόφρονες είναι πολλοί και ισχυροί και ότι το κόμμα της "Εθνικής Ελπίδας" έχει πολλούς Έλληνες παρά το πλευρόν της. Είναι απίστευτο και δεν χωρά στο μυαλό εξαιτίας ενός Στέμματος να μην κατεβεί στις Ευρωεκλογές, την ίδια ώρα που είναι νόμιμα τα σφυροδρέπανα που είναι βουτηγμένα μέσα στο ελληνικό αδελφικό αίμα ή ο πράσινος ήλιος που παρέδωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και επέβαλε χαράτσια για να μην ξεκολλήσει από την καρέκλα.

3 σχόλια:

  1. ... ή τουλάχιστον ακόμα με τόσες άλλες φιλοβασιλικές οργανώσεις που εδρεύουν στην Ευρώπη ή στην Γαλλία αλλά που δεν έχουν σχέση με την ευρωβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την γνώμη μου είναι πολύ εύστοχη η απόφαση της Εθνικής Ελπίδας να μην συμμετέχει στις ευρωεκλογές δεδομένου ότι το κόμμα υποστηρίζει την βασιλεία και την επαναφορά της και αυτό δεν φέρει συσχετισμό με την Ευρώπη πλην της Ελλάδας πριν γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην μπερδεύεστε. Η «Εθνική Ελπίδα» είναι κόμμα Βασιλοφρόνων. Όχι κόμμα του Βασιλιά. Ο Βασιλιάς ενώνει. Εμείς όμως ως Βασιλόφρονες δεν πρέπει να εκπροσωπηθούμε και να έχουμε πιο δυνατή φωνή;;; Συμβάλλουν απίστευτα οι Βασιλικές Ενώσεις. Αλλά δεν πρέπει να έχουμε τον φορέα που θα μας εκφράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή