Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ: ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

Άνθρωπος των σιωνιστών και εκλεκτό τέκνο της διαπλοκής. Έχει διατελέσει κορυφαίο στέλεχος του ομίλου Λάτση και του ομίλου Κόκκαλη, ενώ η τελευταία της θέση ήταν αρμόδια του ομίλου ΑΝΤ1 για την επέκτασή του στην Τουρκία…
http://www.newsbeast.gr/files/temp/DC87062FEA2EEC354D779C6C603D9E49.jpgΘερμός υποστηρικτής της ελληνοτουρκικής «φιλίας», συνομιλήτρια του Ντεμιρέλ και πολλά άλλα…
Η πρώτη του Ευρωψηφοδελτίου του Καρατζαφέρη, έχει δηλώσει ότι θαυμάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Τζωρτζ Μπους! Είχε αποκαλέσει την Βόρειο Ήπειρο «Νότιο Αλβανία» και για τον λόγο αυτό την είχε κατηγορήσει δημόσια από την τηλεόραση ο Πλεύρης, του οποίου τώρα ο γιος ήταν δεύτερος μετά την Τζαβέλλα στο ψηφοδέλτιο… Ακόμη εκτιμά και έχει φιλία με τον Σημίτη.


Αστέρι της ελληνοτουρκικής «φιλίας» η κυρία… και με οικονομικές δοσοληψίες εις ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά! Και επί πλέον όπου βρεθεί και όπου σταθεί υπερηφανεύεται για τις καλές της σχέσεις με το σιωνιστικό λόμπι… Άλλωστε, δεν το κρύβει… Επιπλέον, είναι αυτή που υπογράφει τις υποτροφίες ιδρύματος που φέρει το όνομα υπουργού της κυβερνήσεως των ΕΑΜοβουλγάρων!, που ήθελαν την Μακεδονία ανεξάρτητη. Επί προσθέτως, επίσημα το ίδρυμα του οποίου είναι και σήμερα αντιπρόεδρος, αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και πληρώνει υποτροφίες για εργασίες πάνω στην ελληνοτουρκική «φιλία».

Πηγή: makeleio.gr

Σχόλιο ΔΕΡ
"Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μία συνοχή και μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη". Νίκη Τζαβέλλα. Σε αγόρευσή της στην Ευρωβουλή (26 Σεπτεμβρίου 2011).
Τα λέει όλα. Ευρωδουλία στα ύψη. Αυτοί οι άνθρωποι μας εκπροσωπούν στην Ευρωβουλή.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου