Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Γράφει ο κ. Γιώργος Χατζηευστρατίου, υπεύθυνος της Εθνικής Ελπίδας Τ.Ο. Κοζάνης.

Μελετώντας την επικαιρότητα, διακρίνω γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου με την Ελλάδα να είναι το επίκεντρο των παγκοσμίων εξελίξεων.
Κατ΄ αρχάς η ΕΕ δεν θέλει να φύγει η Ελλάδα από την δυτική συμμαχία γιατί την θέλουν προτεκτοράτο για έλεγχο της λεκάνης της ΝΑ Μεσογείου. Περιοχή κρίσιμη για Αμερικανούς, Ευρωπαίους (κυρίως Γερμανούς) και Ρώσους. Περιοχή γεμάτη πετρέλαια και φυσικό αέριο.
Στο πλαίσιο του σχεδίου "Ελληνική Κρίση" αλλά και των παγκοσμίων σχεδίων για αφανισμό της Ελλάδας και μετατροπή της σε προτεκτοράτο, η Πατρίδα μας δεν πρέπει να υψώνει την φωνή της για τα εθνικά της θέματα (Σκοπιανό, Κυπριακό, Βορειοηπειρωτικό, πετρέλαια Αιγαίου κλπ)!
http://newpost.gr/storage/photos/master/201401/venizelos-fyrom.jpg* Το όνομα "Μακεδονία" έχει ξεπουληθεί στα Σκόπια! Στις 30 Ιανουαρίου 2014, ο Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: "Η Ελλάδα δεν προβάλει αντιρρήσεις για την ένταξη σε Ε.Ε., ΝΑΤΟ επειδή είναι το θέμα του ονόματος" αποδεχόμενος και το "Βόρεια Μακεδονία"! Ζώντας στην Μακεδονία δεν δέχομαι ως Έλληνας και ως Μακεδόνας ΔΕΝ δέχομαι η κυβέρνηση να εκφράζει σε τέτοιες οσφυοκαμπτικές δηλώσεις! Η Μακεδονία είναι εμποτισμένη με αίματα αγίων της Πίστεως μας και ηρώων που έπεσαν για την Πατρίδα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Το όνομα "Μακεδονία" είναι όνομα ιερό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να το καπηλεύεται για οποιονδήποτε σκοπό και λόγο!
http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20130311/low/newego_LARGE_t_1101_54174866.JPG* Η πολυπαθούσα Κύπρος είχε σειρά! Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης χαρακτήρισε την Κυπριακή Δημοκρατία "κοινότητα". Κοινότητα ισότιμη με το ψευδοκράτος των Αττίλα! Πλέον μιλάμε για προδοσία αφού ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μετά από αγώνες 40 χρόνων, αναγνώρισε το ψευδοκράτος ως νόμιμο "συνιστών ίσο κράτος" με την Κυπριακή Δημοκρατία!
Δυστυχώς, επαναφέρθηκε με έξωθεν εντολή το διχοτομικό "Σχέδιο Ανάν" αυτή την φορά περισσότερο αναμορφωμένο. Και η Κυπριακή Δημοκρατία βάζει τίτλους τέλους...
Η "Εθνική Ελπίδα", το κόμμα των Βασιλοφρόνων, στον οσφυοκαμπτισμό και τις προδοσίες των Ελλήνων πολιτικάντηδων αντιτάσσει την Βασιλευομένη Δημοκρατία, θεσμό που δεν επιδέχεται συμβιβασμούς και παραχωρήσεις εθνικών δικαιωμάτων και εδαφών όπως είχε "προβλέψει" η τότε Πρόεδρος της Βουλής Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα μπροστά στο νεοδιορισθέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια το 2005. Όλοι ήταν συνένοχοι, όλοι ήταν ενήμεροι και γνώριζαν τα επικείμενα. Και σήμερα πραγματοποιούνται. Μετά την Μακεδονία, τώρα η Κύπρος. Και θα επακολουθήσαν και άλλα ιερά εθνικά εδάφη αν δεν αντιδράσουμε. Και θα αντιδράσουμε ξεκολλώντας από τους καναπέδες και ψηφίζοντας ανθρώπους που γνώμονα έχουν το εθνικό συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου