Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Β. ΚΟΚΚΙΝΟΣ: "ΔΙΩΞΤΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"!

Β. Κόκκινος (τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου): "Διώξτε ποινικά τον πρωθυπουργό! Σύμφωνα με το Σύνταγμα αρκούν μόνο 30 Βουλευτές για να ζητήσουν την άσκηση της Ποινικής Δίωξης του πρωθυπουργού!"
kokkinosVasilios areios pagos-500x306Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα «Αξία». Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του… Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.
Για δε την παραπομπή του δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση… ποινικής δίωξης …!
Πηγή: "Παράδραση".

Σχόλιο ΔΕΡ
Που είναι οι λαλίστατοι βουλευτές του ΣυΡιζΑ και οι λοιποί της αντιπολίτευσης να πάρουν την πρωτοβουλία. Γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική και με φιλοκοινωνικές κορώνες προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των ανυποψίαστων πολιτών.
Βασίλης Κόκκινος: Άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια, δεν φοβάται την 40χρονη αριστεροκρατία και πιστεύει στην πραγματική αξία της δικαιοσύνης, όχι την όρισε ο Θρασύμαχος αλλά όπως την όρισε ο Πλάτων. Γι΄ αυτό και λοιδορείται και υβρίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου