Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ:«ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ, ΜΕ ΑΠΕΠΕΜΨΑΝ»

Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Στο ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης
«Ουδέποτε παραιτήθηκα από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ναι με απέπεμψαν. Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης» δήλωσε η Σαμπιχά Σουλεϊμάν για την απομάκρυνσή της από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Στο ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης
Το ΣυΡιζΑ: Υπερασπιζόμαστε το Τουρκικό Προξενείο!
Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε επίσης πως τη Δευτέρα το απόγευμα της τηλεφώνησε ο γραμματέας του ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας και της ανακοίνωσε την απόσυρσή της υποψηφιότητάς της χωρίς να της εξηγήσει το λόγο.
«H Kεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό... ναι, με απέπεμψαν. Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης...» δήλωσε η κυρία Σουλεϊμάν, ενώ κατήγγειλε πως «πριν από κάποια χρόνια δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους τούρκικης καταγωγής». «Θα το δούμε στην πορεία αν θα ξαναασχοληθώ με την πολιτική εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία» τόνισε η Σουλεϊμάν.
Απάντηση για την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά, έδωσε ο διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δηλώνοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποφάσεις όχι με βάση της μεγιστοποίηση των ποσοστών του αλλά βάσει και άλλων ισορροπιών που πρέπει να τηρούνται».

Πηγή: "Έθνος".

Σχόλιο ΔΕΡ
Η φράση αυτή της Σουλειμάν αποδεικνύει την φιλοτουρκική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Αποδεικνύει δε, πόσο μεγάλη επιρροή και προπαγάνδα ασκεί το Τουρκικό Προξενείο!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου