Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Στρατηλάτης Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΒ΄
100 χρόνια συμπληρώνονται από την ηρωική εξόρμηση των Ελλήνων υπό τον Στρατηλάτη Διάδοχο Κωνσταντίνο ΙΒ΄ για την απελευθέρωση των αλύτρωτων Πατρίδων και του εκεί Ελληνισμού μετά από 500 και πλέον ετών οθωμανικής αλλά και βουλγαρικής κυριαρχίας.
Η Πατρίδα τότε υπερδιπλασιάστηκε σε έκταση και πληθυσμό ενώ σήμερα έγινε αποικία των δανειστών και της τρόικας
Σήμερα ο ανθέλληνας-προδότης Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης λέει πως θέλει να δημιουργήσει άγαλμα του αρχισφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ αλλά και να δώσει το όνομα του σε δρόμο στην Θεσ/νίκη!!!
Τα κόκαλα του Στρατηλάτη Βασιλιά μας στο Τατόι θα τρίζουν! Ορθώς το επισημαίνουν οι Βασιλόφρονες των Ελλήνων.
Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ μίλησε όχι για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας και της Θράκης αλλά για τα 100 χρόνια Σοσιαλιστικής Διεθνούς που μέσω του εβραικού εντύπου τους "Avanti" υποστήριζε την ανεξαρτητοποίηση (ουσιαστικά υποδούλωση στην Βουλγαρία) της Μακεδονίας μας! Τα συμπεράσματά δικά σας...
Μολονότι θίγεται το θέμα της απελεύθερωσης της Μακεδονίας δεν τονίζεται η στρατιωτική οξυδέρκεια και δεινότητα και ηγετική φυσιογνωμία του Στρατηλάτη Κωνσταντίνου ΙΒ΄ και του εκλεκτού του Επιτελείου. Η ιστορία δυστυχώς συνεχίζει να γίνεται έρμαιο στα χέρια των παραχαρακτών. Τονίζεται ο Ελευθέριος Βενιζέλος και δεν αντέχω να ακούγεται το ασύστολο ψεύδος για δήθεν κίνηση του Αρχιστρατήγου Κων/νου στο Μοναστήρι και ο Βενιζέλος του το απαγόρευσε.


* Επίσημη Ιστορία: Α΄ Βαλκανικός. Μετά τη μάχη των Γιαννιτσών όπου 35.000 Τούρκοι στρατιώτες διαλύθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τα ασυγκράτητα Ελληνικά στρατεύματα, ο Ελληνικός στρατός περνώντας από τα (τότε) έλη της Δυτ. Μακεδονίας πλησιάζει στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρχιστράτηγος του Ελλ. Στρατού (τότε) διάδοχος Κωνσταντίνος θέλει να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να κατευθυνθεί προς Φλώρινα. Ο Βενιζέλος του στέλνει τηλεγράφημα απειλώντας τον ότι θα του αφαιρέσει την Αρχιστρατηγία αν δεν στραφεί προς την Θεσσαλονίκη. Κατόπιν αυτών των πιέσεων ο διάδοχος στρέφεται προς Θεσσαλονίκη και η Θεσσαλονίκη ελευθερώνεται.


* Αληθινή Ιστορία. Α΄ Βαλκανικός. Μετά τη μάχη των Γιαννιτσών όπου 35.000 Τούρκοι στρατιώτες διαλύθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τα ασυγκράτητα Ελληνικά στρατεύματα, ο Ελληνικός στρατός περνώντας από τα (τότε) έλη της Δυτ. Μακεδονίας πλησιάζει στη Θεσσαλονίκη χωρίς ο Βενιζέλος να δώσει καμιά διαταγή. Η απόφαση είναι κατά 100% του Αρχιστρατήγου Διαδόχου Κωνσταντίνου!
Κατά την πολιορκία της Θεσσαλονίκης ο Βενιζέλος δίνει διαταγή στον Διάδοχο, να στείλει μια μεραρχία προς την κατεύθυνση των Σερβίων. Ο Διάδοχος την αγνοεί. Οι Βούλγαροι πλησιάζουν ολοταχώς την Θεσσαλονίκη, δεν είναι ώρα οι Ελληνικές δυνάμεις να εξασθενήσουν.

Η Θεσσαλονίκη ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, χωρίς ο Βενιζέλος να κάνει μέχρι τότε τίποτα . Αντίθετα στέλνει τηλεγράφημα μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης διατάσσοντας τον Κωνσταντίνο να την ... καταλάβει.
Από που προκύπτει αυτό;
Κατά την τριετή βενιζελική δικτατορία στην Ελλάδα έγινε μεγάλη "ανακατωσιά". Οι βενιζελικοί έχοντας το "πάνω χέρι" και ο Βενιζέλος κυβερνούσε χάρη στα γαλλικά όπλα και τηλεβόλα. Είχαν εκδώσει την λεγόμενη "Λευκή Βίβλο" ένα προπαγανδιστικό βιβλιαράκι υπέρ του Βενιζέλου και της αντεθνικής του πολιτικής και κατά του Βασιλέως Κωνσταντίνου και των πολιτικών τους αντιπάλων. Το έγγραφο του Βενιζέλου που υποτίθεται "διέταξε τον Διάδοχο" γράφει ως ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 1912. Ο Διάδοχος και ο Ελληνικός Στρατός ξημερώματα-πρωί της 26ης Οκτωβρίου 1912 βρίσκονταν μέσα στην Θεσσαλονίκη. Το "επιτελείο" του Βενιζέλου έκανε πλείστες πλαστογραφήσεις σε Κρατικές Υπηρεσίες. Στην δίνη αυτή πήρε και το ΓΕΣ. Η ημερομηνία του βενιζελικού εγγράφου πλαστογραφήθηκε εν έτει 1917.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου