Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

100 χρόνια συμπληρώνονται από την απελευθέρωση του στολιδιού της Μακεδονίας, της Θεσσαλονίκης από τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο και τον Ελληνικό Στρατό μετά από 5 αιώνες τυραννίας από τους τούρκους. Είναι όμως και πάλι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε την Ιστορία της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.
Μετά τη μάχη των Γιαννιτσών όπου 35.000 Τούρκοι στρατιώτες διαλύθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τα ασυγκράτητα Ελληνικά στρατεύματα, ο Ελληνικός στρατός περνώντας από τα (τότε) έλη της Δυτ. Μακεδονίας πλησιάζει στη Θεσσαλονίκη χωρίς ο Βενιζέλος να δώσει καμιά διαταγή. Η απόφαση είναι κατά 100% του Αρχιστρατήγου Διαδόχου Κωνσταντίνου!
Κατά την πολιορκία της Θεσσαλονίκης ο Βενιζέλος δίνει διαταγή στον Διάδοχο, να στείλει μια μεραρχία προς την κατεύθυνση των Σερβίων. Ο Διάδοχος την αγνοεί. Οι Βούλγαροι πλησιάζουν ολοταχώς την Θεσσαλονίκη, δεν είναι ώρα οι Ελληνικές δυνάμεις να εξασθενήσουν.

Η Θεσσαλονίκη ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, χωρίς ο Βενιζέλος να κάνει μέχρι τότε τίποτα . Αντίθετα στέλνει τηλεγράφημα μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης διατάσσοντας τον Κωνσταντίνο να την ... καταλάβει.

Από που προκύπτει αυτό;
Κατά την τριετή βενιζελική δικτατορία στην Ελλάδα έγινε μεγάλη "ανακατωσιά". Οι βενιζελικοί έχοντας το "πάνω χέρι" και ο Βενιζέλος κυβερνούσε χάρη στα γαλλικά όπλα και τηλεβόλα. Είχαν εκδώσει την λεγόμενη "Λευκή Βίβλο" ένα προπαγανδιστικό βιβλιαράκι υπέρ του Βενιζέλου και της αντεθνικής του πολιτικής και κατά του Βασιλέως Κωνσταντίνου και των πολιτικών τους αντιπάλων. Το έγγραφο του Βενιζέλου που υποτίθεται "διέταξε τον Διάδοχο" γράφει ως ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 1912. Ο Διάδοχος και ο Ελληνικός Στρατός ξημερώματα-πρωί της 26ης Οκτωβρίου 1912 βρίσκονταν μέσα στην Θεσσαλονίκη. Το "επιτελείο" του Βενιζέλου έκανε πλείστες πλαστογραφήσεις σε Κρατικές Υπηρεσίες. Στην δίνη αυτή πήρε και το ΓΕΣ. Η ημερομηνία του βενιζελικού εγγράφου πλαστογραφήθηκε εν έτει 1917.

Δολοφονία του Βασιλέως Γεωργίου Α΄

Την πόλη αυτή υπεραγαπούσε ο Βασιλεύς Γεώργιος Α΄ ο οποίος μετά την απελευθέρωση της πόλεως εγκαταστάθηκε εκεί. Μία φιλοτουρκική μειονότητα όμως όπλισε το χέρι του Σχοινά και δολοφόνησε τον Βασιλέα μας. Αυτή η επέτειος (5 Μαρτίου) κάθε χρόνο μέχρι το 1980 εορτάζονταν με παρέλαση, Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Στρατηλάτη καθώς και με πλείστες εκδηλώσεις. Ο ανδριάντας του Στρατηλάτη μετά την έλευση του ΠαΣοΚ απομακρύνθηκε και η λεωφόρος που έχει τιμητικά το όνομά του μετετράπη σε "Αλέκου Παναγούλη". Αυτός είναι ο σεβασμός τους στον υπερδιπλασιαστή της Ελλάδος.

Σχόλια μας
Αυτή η αγωνιστικότητα, η αδάμαστη φιλοπατρία, το θυσιαστικό πνεύμα του Στρατηλάτη, του Επιτελείου του και του γενναίου Ελληνικού Στρατού εμπνέει όλους τους Έλληνες Βασιλόφρονες (ελπίζουμε και τους μη βασιλόφρονες) για να συνεχίσουμε και εμείς τον ίδιο αγώνα για να αποτινάξουμε τον σιωνιστικό ζυγό που καταδυναστεύει την Ελλάδα.
Ας γίνει και πάλι η Ελλάδα πρωτοπόρος στον αγώνα για την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου