Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

25% ΕΛΛΗΝΑΣ; ΟΥΤΕ 0,5%.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον Τζέφρυ Παπανδρέου 25% Έλληνα. Γενεαλογικά είναι πράγματι 25% Έλληνας, ουσιαστικά, συναισθηματικά και ηθικά ούτε 0,5% δεν είναι. Σ΄ άλλους όμως αριστερούληδες, αμοραλιστές, (σοσια)ληστές προκάλεσε αντιδράσεις. Για παράδειγμα ο κ. Νίκος Σ. έγραψε μεταξύ άλλων:
"Είπε λοιπόν ο θαυμαστής του Χίτλερ ότι στη μάχη του Κιλκίς, στον δεύτερο βαλκανικό πόλεμο, όταν ο ελληνικός στρατός κατέλαβε την πόλη κάνοντας έφοδο με εφόπλου λόγχη, έπεσαν ηρωικά 5.000 άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο λοχίας πεζικού Παπανδρέου Νικόλαος... Έπεσε στο Κιλκίς στα 30 του χρόνια. Άρα, ο ΓΑΠ είναι μικρανεψιός του Νικολάου Παπανδρέου".
Είναι κρίμα όμως να μην πούμε για τον γέρο Γεώργιο Παπανδρέου και τον εθνικό ολετήρα νούμερο 2 Ανδρέα Παπανδρέου.
Η φυγοστρατία είναι οικογενειακή παράδοση στους Παπανδρέου.
Το σόι της καταστροφής
* Όταν πολεμούσαν οι Έλληνες υπό τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο για την απελευθέρωση της Βορείου Ελλάδος συντρίβοντας Τούρκους και Βουλγάρους και υπερδιπλασιάζοντας την Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου σπούδαζε στην Γερμανία και μετά την λήξη των φονικών μαχών γύρισε, για να διοριστεί από τον εθνικό ολετήρα νούμερο 1 Ελ. Βενιζέλο Νομάρχης Λέσβου.
* Ο Ελληνολιθουανός Ανδρέας Παπανδρέου (όχι Πολωνός) δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα. Κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αγωνίστηκε ηρωικά κατά των κολοβακτηριδίων των αμερικανικών νοσοκομείων, αφού μετέφερε, ως βοηθός νοσοκόμος τις γεμάτες πάπιες στα αφοδευτήρια. 
* Ο αβάπτιστος ελληνολιθουανοβουλγαροαμερικανός με έντονες εβραικές ρίζες από την μητέρα του Μάργκαρετ Τζέφρυ Παπανδρέου δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, ενώ κάποιο από τα μέλη της οικογενείας αυτής υπηρέτησε κατά τις... θερινές διακοπές την θητεία του τουριστικότατο νησί του ΒΑ Αιγαίου.
Επίσης ο συγγραφέας είπε για την καταγωγή των Βασιλέων μας ως εξής: 
"Η βενιζελική και αργότερα η αντιμοναρχική παράταξη (και το κέντρο και η αριστερά) δεν έχανε ευκαιρία να τονίζει ότι τα μέλη της βασιλικής δυναστείας είναι ξένοι, φτάνοντας κάποτε σε λεπτομερείς υπολογισμούς των ποσοστών αίματος (πάντα με 0% ελληνικό)".
Δυστυχώς, το Κέντρο και η Αριστερά αποδεικνύουν συνεχώς πόσο ανιστόρητοι είναι. Στις φλέβες των Βασιλέων μας ρέει ελληνικό αίμα και εξάλλου είναι απόγονοι των Παλαιολόγων. Αποδεδειγμένο και αδιαμφισβήτητο, παρά την παραπληροφόρηση της Παγκοσμίου Βικιπαίδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου