Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

                                                     Πολιτικές Εξελίξεις
Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι ραγδαίες αλλά και.. αναμενόμενες. Η συγκυβέρνηση, όπως εξάλλου είχαμε προβλέψει, θα πέσει. Άνοιξη πάντως δεν θα δει. Οι διαφωνίες μεταξύ των τριών κομμάτων όλο και εντείνονται. Στην ΝΔ ακούγονται φωνές υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο, το ΠαΣοΚ δεν θέλει τις απαιτήσεις της τρόικας στα εργασιακά (μολονότι όταν ήταν κυβέρνηση τα ψήφιζε) ενώ η ΔημΑρ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην υπερψήφιση ή καταψήφιση των μέτρων. Όλα αυτά για τα μάτια του κόσμου βεβαίως, βεβαίως. 
Πάντως, υπάρχει η έντονη φήμη πως στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, τον πιέζουν  να προχωρήσει πάλι σε δημιουργία νέου κόμματος που θα στεγαστούν "όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που δεν θέλουν περιπέτειες, τις δυνάμεις που επιθυμούν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις". Μάλιστα το κόμμα θα απευθυνθεί και σε στελέχη του ΠαΣοΚ όπως Χρυσοχοϊδης, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Μόσιαλος, Σαχινίδης, Μανιάτης.
Επίσης, από το βαθύ παρασκήνιο αποκαλύφθηκε από την καταξιωμένη Ιόλη Πιερίδη ο "Κωδικός Δεκέμβριος 2012" σύμφωνα με τον οποίο οι Tim Geithner και Barack Obama ετοιμάζουν την ελληνική κυβέρνηση του βουνού! Επίσης εκλογές τον Φεβρουάριο του 2013 με νικητή τον ΣυΡιζΑ για δύο μήνες! (Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: 2012).

                                                     Οικονομικές εξελίξεις
Το μαχαίρι στο κόκαλο βάζει η τρόικα με τις προκλητικότατες απαιτήσεις για νέο τσεκούρουμα στο εισόδημα των πολιτών! Τα μέτρα πρέπει να περάσουν για την σωτηρία της χώρας δήθεν. Ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας είπε "χωρίς την δόση η Ελλάδα θα πάθει ασφυξία". Τώρα τι παθαίνει κ. Στουρνάρα; Αφού το κόλπο είναι καλά είναι οργανωμένο. Λίγα-λίγα μέτρα ώστε να μην υπάρξει μαζική αντίδραση του λαού.
Άλλες ειδήσεις. Ο ΟΤΕ ανεκοίνωσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς προέβη στις 17/10/2012 στην πώληση 50.000 μετοχών της εταιρίας, συνολικής αξίας 182.869,39 ευρώ.
Ο Σόιμπλε θέλει έναν επίτροπο νομίσματος για όλην την Ευρώπη. Το μυαλό τους στην ισοπέδωση και την παγκοσμιοποίηση.
Η ΦΑΓΕ σκοπεύει να μεταφέρει την βάση της στο Λουξεμβούργο. Φυσικό με τέτοιους πολιτικούς και τέτοια δυσβάσταχτη φορολογία στις επιχειρήσεις. Όμως και η διοίκηση της ΦΑΓΕ πρέπει να επιδείξει τον κατάλληλο και απαιτούμενο πατριωτισμό ώστε να στηρίξει την εγχώρια παραγωγή.

                                                      Κοινωνικές εξελίξεις
Ο κόσμος συνεχίζει να δεινοπαθεί, να ματώνει αλλά πιστεύουμε αυτή η αθέμιτη κρίση να μας ξανακάνει και πάλι ανθρώπους, γιατί χάθηκε από την κοινωνία η έννοια της λέξης "άνθρωπος". Για να έχεις δύναμη πρέπει να έχεις λεφτά. Αυτή είναι η σημερινή Δημοκρατία αλλά και διαχρονικά η δημοκρατία σαν πολίτευμα. Πρέπει να μπαίνουν ορισμένοι φραγμοί ώστε ένα δημοκρατικό πολίτευμα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους κινδύνους που επιχειρούν να το καταλύσουν. Η κοινωνία να είναι απλή, λιτή, κοντά στον ΘΕΟ και Ελληνική, διατηρούσα τις αρχές, αξίες και ιδανικά ώστε να δημιουργεί αντισώματα απέναντι σε ιδεολογήματα που επιχειρούν τον διχασμό της. Αυτά τα ιδεολογήματα είναι ο αμοραλισμός, ο κομμουνισμός, ο μαρξισμός, ο νεοφιλελευθερισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο ναζισμός, ο σοσιαλισμός, η αναρχία, η αθεία, ο υπερκαταναλωτισμός, ο υλισμός. Σήμερα αυτά τα ιδεολογήματα έχουν γίνει πράξη που έχουν διχάσει την Ελληνική κοινωνία.

                              Ο ρόλος της Δύσης και των ξένων Κέντρων Εξουσίας
Η Δύση πλέον θέλει την έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη! Είναι ψεύτες και η Μέρκελ και ο Ολάντ που επιδιώκουν δήθεν "την παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ". Ψεύδος ασύστολο.
Θέλουν πρώτα να περάσουν τα μέτρα που θα εξαθλιώσουν τελείως τον Ελληνικό λαό και μετά να μας επαναφέρουν το παλιό μας εθνικό νόμισμα, την δραχμή! Οι ευρωπαίοι όπως και οι σιωνιστές που οι τελευταίοι αποτελούν την παγκόσμια σκιώδη κυβέρνηση είναι δραχμόφιλοι όσον αφορά την Ελλάδα.
Τέλος, στην τελευταία σύσκεψη της Μπίλντμπεργκ αποφασίστηκε η μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού της γης με έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!! Επίσης οι τούρκοι σαν τα κοράκια περιμένουν πάνω απ΄ τα Διεθνή Δικαστήρια για να πάρουν Δυτική Θράκη και το μισό Αιγαίο.


                  Εξελίξεις από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και Βασιλική Οικογένεια
Στα μέσα-τέλη Σεπτεμβρίου 2012 είχε δημιουργηθεί από το μυαλό ορισμένων η δημιουργία κόμματος από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ ή από τον υιό του Διάδοχο Παύλο Β΄. Φυσικά οι φήμες διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Βασιλέα τονίζοντας την υπερκομματική του ιδιότητα. Αυτό σε ορισμένους προκάλεσε την ευχέρεια πάλι να βρίσουν και να λοιδορίσουν άνευ λόγου με την ταμπέλα "πολιτική ανωριμότητα του τέως" τον Βασιλέα, έναν άνθρωπο που βοήθησε και βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί την Ελλάδα. Η κοινή λογική όμως, μπορεί να αποκρούσει κάθε παρωπιδάτη προπαγάνδα.
Η ώρα που θα επανέλθει και πάλι είναι κοντά. Θυμηθείτε συνέλληνες και συνελληνίδες τι έκαναν οι πρόγονοί μας έφτασαν σε τέτοια δεινή κατάσταση όπως την σημερινή το 1935.
Το 1932 ο εθνικός ολετήρας υπ΄ αριθμόν 1 Ελ. Βενιζέλος κήρυξε στην Ελλάδα πτώχευση. Οι Έλληνες από το 1924 είχαν συνεχώς κινήματα, αντικινήματα και δικτατορίες (μέχρι το 1935). 29 συνολικά ενέργειες. Ο Κονδύλης όταν πραγματοποίησε το 29ο και τελευταίο πραξικοπηματικό του κίνημα (10 Οκτωβρίου 1935) κήρυξε στην Ελλάδα και πάλι Βασιλευομένη Δημοκρατία και δημοψήφισμα για την επικύρωσή του.
Οι παππούδες μας λοιπόν, το 90% ψήφισε Βασιλευομένη Δημοκρατία! Τόση ήταν η αγανάκτηση του κόσμου. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν αυτήν την αγανάκτηση για να γίνει η αφετηρία μίας αναδημιουργικής, αναγεννητικής πορείας στην Πατρίδα μας!
ΝΑΙ στην Βασιλευομένη Δημοκρατία για μία Ελλάδα πηγή φωτός!
ΝΑΙ στον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ για αληθινή και υγιή δημοκρατία!
ΝΑΙ στον θεσμό της Βασιλείας σημαίνει: 
ΝΑΙ στην συμμετοχή των πολιτών στα κοινά,
ΝΑΙ στην ανάταση της εθνικής μας οικονομίας,
ΝΑΙ στην διαφύλαξη των εθνικών μας συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητος της Πατρίδος μας.
ΝΑΙ στην δημιουργία κράτους.
Οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας αποτελούν ανδρίκελα των σιωνιστών οι οποίοι σιωνιστές επιδιώκουν τις καταργήσεις των Βασιλικών θρόνων από όλες τις χώρες του κόσμου για να επεκταθούν οικονομικά. Επίσης καταρρίπτουν το σύμβολο (δηλαδή τον Βασιλέα) της ιστορίας και της παράδοσης και τον θεματοφύλακα του πολιτισμού για να μπορούν να διεισδύσουν ευκολότερα στο κράτος και να το αλώσουν όταν πρέπει για να εγκαθιδρύσουν την διαπλανητική τους δικτατορία.

Σώστε την Ελλάδα, σκεφτείτε τα παιδιά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου