Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

"ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ


"Μεγάλη Αλβανία" το όνειρο των Αλβανών από το 1868. Το 1868 πολλοί Αλβανοί από όλη την Βαλκανική συγκεντρώθηκαν σε μία σερβική επαρχία στο Κοσσυφοπέδιο (Πρίζνεφ) και αποφάσισαν την δημιουργία ενός μεγάλου αλβανικού κράτους όσα χρόνια και αν πάρει αυτό και την ένωση όλων των αλβανικών πληθυσμών σ΄ αυτό.

Τάσεις επεκτατισμού
Στην Αλβανία υπάρχουν δύο τάσεις, δύο ρεύματα επεκτατισμού. 
Το ένα ρεύμα θέλει να δημιουργηθούν τρία αλβανικά κράτη στην Βαλκανική και να συνεργάζονται στενά μεταξύ τους όπως η Μπενελούξ που συνεργάζονται Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Και τα τρία αυτά κράτη που θα ονομάζονται Αλβανία, Π.Γ.Δ.Μ. και Κοσσυφοπέδιο να είναι στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ αργότερα.
Το άλλο ρεύμα είναι η μορφή της Αλβανίας όπως στην βλέπουμε πάνω στον χάρτη.

Σχόλια
Όσο υπάρχουμε οι Έλληνες ας ξεχάσουν αυτά τα τρελά όνειρα. Ας μην ψάχνουν ευκαιρία πια ούτε οι Ρογκφέλερ, ούτε ο Κίσσιγκερ να βλάψουν την Ελλάδα. Ξέρουμε πως τα αδελφάκια Ρογκφέλερ προωθούν τον Μπερίσα στα τρελά αλβανικά εξωπραγματικά όνειρα.
Οι Βασιλόφρονες δηλώνουμε πως θα είμαστε μπροστάρηδες στον αγώνα ενάντια στον αλβανικό επεκτατισμό και να γνωρίζετε 3 είναι οι φωλιές αρπακτικών: Γερμανία, ΗΠΑ, Αλβανία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου