Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ...

Γράφουν δύο από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" δεν είναι δεκανίκι της δεξιάς, ούτε υπηρετεί κανένα πολιτικό κόμμα, ούτε καπηλεύεται το όνομα του Βασιλέως για τα συμφέροντα πολιτικών παρατάξεων. Διεξάγει έναν διαδικτυακό αγώνα υπέρ της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας καθώς και του θεσμού της Βασιλευομένης Δημοκρατίας.
Διακηρύσσει παντού στα άρθρα της τον υπερκομματικό και ακομμάτιστο, ενοποιό ρόλο του Βασιλιά και πάντα καταρρίπτει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Διάδοχο Παύλο ή τον Πρίγκιπα Νικόλαο αρχηγό κόμματος. Και αυτό το κάνουμε επειδή σεβόμαστε την Βασιλική Οικογένεια και τις αρχές της και δεν την αναμειγνύουμε σε πολιτικές μπουρδολογίες του κίτρινου τύπου.
Η "Εθνική Ελπίδα" είναι κόμμα Βασιλοφρόνων και ως blog την στηρίζουμε γιατί ως ομοϊδεάτες θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εκπροσωπηθούμε στην Βουλή των Ελλήνων μετά από 40 χρόνια πολέμου, λάσπης και προπαγάνδας. Αυτό όμως δεν μας κάνει, επ΄ ουδενί, κομματικό όργανο.
Η "Εθνική Ελπίδα" απαιτεί ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος για να αποφασίσει ο λαός ελεύθερα, ακώλυτα και επί ίσοις όροις τι πολίτευμα θέλει: προεδρευόμενο, βασιλευόμενο ή προεδρικό. 
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκμεταλλεύτηκε τις σχέσεις του με την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια για να υφαρπάξει τις ψήφους των Βασιλοφρόνων. Μπορούσε να πει ξεκάθαρα "είμαστε Βασιλόφρονες και το κόμμα μας θα συγκεντρώσει υπογραφές για να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος". Αλλά όχι μόνο δεν το είπε αλλά είπε κάτι άλλο προσβλητικό για τους Βασιλόφρονες που τον στήριξαν "Βασιλικούς και χουντικούς δεν θέλω στο κόμμα μου". Τώρα μέσω της εκπομπής του στο ΑΡΤ TV πετά που και που κάποιες lite σπόντες υπέρ του Βασιλιά αλλά παραμένοντας πιστός στο χρεοκοπημένο πολίτευμα της Προεδρευομένης Δημοκρατίας και παρεκλίνοντας από τις αρχές του.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρώην βουλευτής του ΛαΟΣ, στην εκπομπή του στο προαναφερθέντα τηλεοπτικό σταθμό, την 14η Ιανουαρίου 2014 είπε "Τι τον θέλουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν κάνει τίποτε; Καλύτερα να βάλουμε τον Βασιλιά που παίρνει και λιγότερα. Ε, φτάνεις πια στο αμήν".
Οι Βασιλόφρονες δεν μπορούν να εμπαίζονται. Θέλουμε ξεκάθαρες θέσεις και όχι σπόντες για να γίνω καλός και αρεστός και σε εκείνη την μερίδα των πολιτών.

Είμαστε Βασιλόφρονες και είναι αδύνατον και παράλογο να είμαστε διχασμένοι. Πρέπει να ενωθούμε!!! Ο σκοπός μας είναι κοινός: Η επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και η επανενθρόνιση του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄. Και το παρόν blog αυτόν τον σκοπό υπηρετεί. Ούτε είμαστε κόμμα για να υφαρπάξουμε ψήφους, ούτε λειτουργούμε υπέρ της δεξιάς. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι - ενεργοί πολίτες, υπέρμαχοι της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.-

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου