Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

2000 ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Πολυπολιτισμικότητα θέλουν κάποιοι. Ψευτοδιανοούμενοι, κόμματα και προπαγανδίζεται μέσω των σχολικών βιβλίων στα δύσμοιρα τα παιδιά μας. Τα αποτελέσματα σιγά-σιγά γίνονται εμφανή.
Χιλιάδες μουσουλμάνοι κατέκλυσαν το μεσημέρι της Κυριακής το κέντρο της Αθήνας για να δοξάσουν τον προφήτη τους.
Σύμφωνα με makeleio.gr, η πορεία ήταν ειρηνική και συμμετείχαν πάνω από 2000 μουσουλμάνοι, κυρίως Πακιστανοί από την Κοινότητα της Αθήνας.
Μικροί, μεγάλοι, μουσουλμάνοι κάθε ηλικίας κρατώντας στα χέρια τους πράσινες σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κινούνται στο κέντρο και τους γύρω δρόμους.
Για τους μουσουλμάνους η σημερινή μέρα ονομάζεται Mawlid al-Nabi, είναι αργία γιορτάζεται από κάποιους μουσουλμάνους, η οποία τιμά τη γέννηση του προφήτη Μωάμεθ.
Λαμβάνει χώρα την 12η ημέρα του ισλαμικού μήνα Rabi al-Awwa. Η γιορτή αρχίζει το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου και συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου. Μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας που για εκείνους είναι μέρας θριάμβου, χαράς και τεράστιας σημασίας.
Μέσα από μεγάφωνα... φώναζαν συνθήματα υπέρ του προφήτη τους και καλούσαν όσους μουσουλμάνους υπάρχουν στην Αθήνα να τους ακολουθήσουν...

Υ.Γ.
Αυτό το συνονθύλευμα των ασιατικών λαών ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να το νομιμοποιήσει! Έχετε το υπ΄ όψιν οι ψηφοφόροι στην κάλπη. Και να θυμάστε ότι μετά απ΄ αυτές τις πορείες θα επακολουθήσουν μαχαίρια και σφαγές. Και θα φταίει η ψήφος σας.

Πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφίες από το "makeleio.gr".


IMG_0194

mousoul1

fsdfgsfdbsdfbsdfbsd

IMG_dfvgdf0183

makmous4

makmous2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου