Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

«ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ»

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο ελληνικός λαός μίλησε και η ετυμηγορία του είναι σεβαστή. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που καταφθάνουν απ΄ όλη την Ελλάδα διαφαίνεται μία καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και είσοδο στην Βουλή του Ποταμιού
ΠροεπισκόπησηΩστόσο, το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" πιστεύει πως στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 δεν έγιναν οι καλύτερες επιλογές. Η ψήφος μας μπορούσε να ανανεώσει το πολιτικό σύστημα βάζοντας νέα κόμματα και δημιουργώντας αναχώματα στην οσφυοκαμπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Τουναντίον, βλέπουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό προσεγγίζοντας την αυτοδυναμία. Βλέπουμε το κόμμα του Μπόμπολα-Mega, το Ποτάμι, να καταλαμβάνει την τρίτη ή την τέταρτη θέση στην Βουλή.
Ως Έλληνες αγανακτούμε γιατί βλέπουμε ότι δεν ψήφισε η συνείδησή μας, αλλά ψήφισε ότι μας πλάσαρε το δελτίο των 8 και ότι μας υπέδειξαν οι λαοπλάνες και κίβδηλες δημοσκοπήσεις. Που είναι ο πατριωτισμός σας; Που είναι η αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας; Και σας ρωτούμε: "Ποιος θα μιλήσει με τους Ευρωπαίους και θα διεκδικήσει τα ελληνικά συμφέροντα";;; Ο Θεοδωράκης;; "Ποιος θα υπερασπιστεί το όνομα της Μακεδονίας";;; Ο Ευάγγελος Τούρκογλου-Βενιζέλος;;; "Ποιος θα αντιταχθεί στα νέα μέτρα και στο ξεπούλημα των νησιών μας σε κροίσους έναντι 1.000.000 ευρώ";;; Ο Αντώνης Σαμαράς;;;
Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας! Τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Η ευθύνη είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ δική σας για το όποιο κατάντημα της χώρας! Ήδη τα σφυροδρέπανα άρχιζαν να κυματίζουν αγέρωχα. Σε λίγο 4.000.000 λαθρομετανάστες θα ελληνοποιηθούν (βαδίζουμε σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία). Ίσως, αφοπλιστούν και οι Αστυνομικοί. Μετά θα έρθουν αφαίρεση των εικόνων του Χριστού και της Παναγίας από τα σχολεία. Μετά αποψίλωση του εναπομείναντος ελληνορθοδόξου χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Μετά, η αθεΐα θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και την επέκταση του Τζιχάντ στα Βαλκάνια. Ξεχάστε το όνομα "Μακεδονία". Ξεχάστε την Θράκη.
Ψηφίσατε σαν πρόβατα και όχι ως πολίτες. Είχατε και άλλες επιλογές αλλά για μία ακόμη φορά θέλατε τα μεγάλα λόγια, τις υποσχέσεις!
Η ευχή μας είναι η ίδια με αυτήν που εξέφρασε ο Γεώργιος Ράλλης στις εκλογές του Οκτωβρίου του 1981 όπου εξελέγη για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ:
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου