Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ»


Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Και όμως, ο Τζέφρυ Παπανδρέου επανήλθε στο πολιτικό προσκήνιο ιδρύοντας κόμμα και ζητώντας την ψήφο του κορόιδου Έλληνα.

Ο άνθρωπος που υπήρξε πιόνι των ΗΠΑ για να χτυπηθεί το ευρώ προς όφελος του δολαρίου. Που το 2009 πήρε 5 φορές χρήματα με μηδενικό επιτόκιο από το Παγκόσμιο Ταμείο. Που έλεγε εν γνώσει του ψευδώς "λεφτά υπάρχουν" για να οδηγήσει χειροπόδαρα την Ελλάδα στην μέγγενη του ΔΝΤ. Που αρνήθηκε τα συμφέροντα δάνεια Ρωσίας, Κίνας και των 7 Σκανδιναβικών χωρών. Που είχε συμφωνήσει και υποδούλωσε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ και τα εθνοκτόνα μνημόνια. Που την έριξε στα χέρια των τοκογλύφων οι οποίοι μας δανείζουν σήμερα με δικά μας χρήματα. Που ξεκίνησε πελώρια καμπάνια δυσφήμισης της Ελλάδος παντού. Που πλαστογράφησε το έλλειμμα στην ΕΛΣΤΑΤ από 3,9% σε 15%! Που κέρδισε δισεκατομμύρια εις βάρος της Ελλάδος μέσω των CDS, αυτός και η οικογένειά του. Αυτός που με τα μέτρα του οδήγησε την οικονομία σε διάλυση και βαθύτερη ύφεση, τον κοινωνικό ιστό σε αποσύνθεση, τους πολίτες σε κατάθλιψη, ψυχοφάρμακα και... αυτοκτονίες.
Αυτός, έρχεται σήμερα με τα σοσιαλιστικά λαμόγια να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ και να πάρει τη ρεβάνς από τον Ευάγγελο Βενιζέλο-Τούρκογλου. Και αν μπει στην Βουλή θα διαδραματίσει ρόλο ρυθμιστή της πολιτικής κατάστασης εξαιτίας κάποιων κοιμισμένων και ηλίθιων ψηφοφόρων που νομίζουν ότι οι Παπανδρέου υπήρξαν ηγέτες και προσωπικότητες ή επειδή λίγδωσε το αντεράκι τους αποκαθιστώντας τους σε υπηρεσίες και δημόσιο. Και εξαιτίας κάποιων τέτοιων προβάτων θα υποφέρει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που ζητά τιμωρία των ενόχων και διαφορετικό πολιτικό σύστημα, μία πραγματική ΑΛΛΑΓΗ. Όχι τέτοια Αλλαγή που ευαγγελιζόταν ο ολετήρας και πράκτορας των Αμερικανών Ανδρέας Παπανδρέου-εκείνη δεν ήταν αλλαγή, ήταν καταστροφή.
Και ιδού εγεννήθη το... «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ». Για να συνεχιστεί η ληστεία. Για να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα. Για να ταΐζεται ο Έλληνας με κουτόχορτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου