Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΛΑΟΣ

Προλογίζει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" δεν στηρίζει κανένα κόμμα στις επερχόμενες εκλογές. Όμως προτρέπει τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να στηρίξει μικρά κόμματα και να ψηφίσει Ελληνικά και Ορθόδοξα, υπεύθυνα και αποφασιστικά. Ωστόσο, παρέχουμε την δυνατότητα στον καθέναν να πει την άποψή του. Έτσι, ο αξιότιμος κ. Κώστας Κομνηνός, βασιλόφρων και στέλεχος του ΛΑΟΣ, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη να ξαναμπεί στην Βουλή.

Γράφει ο κ. Κώστας Κομνηνός.

Στις 25 Ιανουαρίου οι Έλληνες καλούνται να ψηφίσουν,να ψηφίσουν με λογική και όχι με φόβο ή οργή. Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική είναι και εθνική και ηθική. Πέρα από την οικονομία υπάρχουν μια σειρά θεμάτων όπως τα εθνικά. Το ελληνικό έθνος και η ελληνική φυλή κινδυνεύουν λόγω των λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα απειλείται με ακρωτηριασμό καθώς το Καστελόριζο και η Θράκη βρίσκονται στο στόχαστρο των Τούρκων, η παιδεία έπαψε να είναι εθνική και αφελληνίζεται,ο θεσμός της οικογένειας περνά κρίση και το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια δέχεται επίθεση από τα διεθνιστικά τσιράκια. Το παρόν άρθρο έχει στόχο να παρουσιάσει τον ρόλο των κομμάτων που αντί να ενωθούν για το καλό της Ελλάδος σπέρνουν την διχόνοια.
Ας αρχίσουμε από την ΝΔ! Η Ν.Δ αν και στην αρχή της κρίσης ήταν στα κάγκελα στην συνέχεια μεταλλάχθηκε και σήμερα είναι ο εκφραστής του μνημονίου. Κατέβηκε το 2012 με μία καθαρά πατριωτική ατζέντα την οποία αθέτησε. Όμως πως μπορεί να είναι πατριωτικό ένα κόμμα που υπερψήφισε το Μάαστριχ τον πρόδρομο των σημερινών μνημονίων; Πως μπορεί να είναι πατριωτικό ένα κόμμα που επιθυμούσε να υπερψηφιστεί το σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο; Που ο αρχηγός του κατέθετε στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ; Που παραχώρησαν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια μέσω της σύνθετης ονομασίας (συμφώνησε και ο Καμμένος);; Που ψήφισε ναι στην δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό με πληρωμένα τα έξοδα κατασκευής από το ελληνικό κράτος;;;
Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα χωρίς σαφείς θέσεις κάνει ακριβώς ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ το 2009 δηλαδή λέει λεφτά υπάρχουν με άλλα λόγια και τάζει σε όλους λαγούς με πετρχύλια.Αν και πολλές από τις οικονομικές του θέσεις είναι σωστές στα υπόλοιπα θέματα μόνο ανθελληνικές μπορούν να χαρακτηριστούν (1.000.000 ελληνοποιήσεις λαθρομεταστών κα). Πάντως εάν κάνει κυβέρνηση μην παραξενευτείτε αν δείτε το βιβλίο Ιστορίας της Ρεπούση στα σχολεία!!
Για τον ΛΑΟΣ έχουν πεί πολλά όμως λίγοι λένε την προσφορά αυτού του κινήματος (μην ξεχνούμε την διακοπή χρηματοδότησης των τουρκοκυπρίων από την Ε.Ε. που την πέτυχε με μεγάλες πιέσεις, για τους κοινούς αγώνες που έδωσε μαζί με τον μακαριστό Χριστόδουλο για το θρήσκευμα στις ταυτότητες, για τους αγώνες του για την ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ). Το πιο σπουδαίο όμως που έκανε ήταν η προσπάθεια μπλοκαρίσματος του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 (δέστε 3 όρους συμμετοχής του στην συγκυβέρνηση) και την προσπάθεια να φέρει κοντά Ελλάδα Ρωσία.
Εγώ ως Βασιλόφρων στις εκλογές θα ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ γιατί έκανε την πιο Ριζοσπαστική πρόταση των τελευταίων χρόνων για την αναθεώρηση του συντάγματος να γίνεται κάθε 25 χρόνια δημοψήφισμα για το πολίτευμα.
ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΘΝΙΚΑ, ΔΡΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ
ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου