Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

8 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το κράτος της μεταπολίτευσης είναι ένα αριστερόστροφο κράτος με δεξιές τσέπες! Στα ΜΜΕ, στην εκπαίδευση και τον συνδικαλισμό ακόμα και στο πολιτικό γίγνεσθαι η Αριστερά κυβερνά! Η ιδεολογία που οδήγησε στην τεμπελιά, στην απάθεια των πολιτών για τα πολιτικά τεκταινόμενα και στην αντιπάθεια των ξένων για την Πατρίδα εξαιτίας των συνεχών διαδηλώσεων και της καταστροφής της ιδιωτικής περιουσίας.
Αυτή η Αριστερά, που έχει στελεχωθεί στα δημόσια και ιδιωτικά κανάλια των συμφερόντων και της λάσπης, επιστρατεύεται για τις εκλογές. 8 δημοσιογράφοι αφήνουν τα μικρόφωνα και πολιτεύονται με το ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοί είναι:
1) Νίκος Φίλης: Στην Α’ Αθήνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Νίκος Φίλης.
2) Νίκος Ξυδάκης: Για τη Β’ Αθήνας οδεύει ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Νίκος Ξυδάκης. Με καταγωγή από τη Μύκονο, το 2000 ήταν υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων συνεργαζόμενος με το.. ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού της Αριστεράς, ενώ κατέβηκε και στην κούρσα των ευρωεκλογών το Μάιο του 2014.
3). Αννέτα Καββαδία: Στη Β’ Αθήνας πιθανόν η πολιτική συντάκτρια Αννέτα Καββαδία. Η Κερκυραία δημοσιογράφος, καλύπτει επί 23 χρόνια το ρεπορτάζ της Αριστεράς, και βρίσκεται (όπως και οι υπόλοιποι) εν αναμονή των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής.
4). Γιώργος Κυρίτσης Εξαρχειώτης με καταγωγή από την Ήπειρο και την Αχαΐα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αυγή και από το 2007 στο «Κόκκινο».
5). Χρήστος Γιαννούλης: Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Χρήστος Γιαννούλης κουβαλάει τα «παράσημα» της αντίστασης στο «λουκέτο» της ΕΡΤ – υπόθεση που σήκωσε πολύ ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ-και όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος στην Κατερίνη.
6). Νάσος Αθανασίου: Εκ νέου υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής θα είναι ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου που δημοσιογραφεί από είκοσι χρονών και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Έθνος, Καθημερινή και Ελεύθερος Τύπος.
7). Γιώργος Βαρεμένος: Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος. 
8). Στάθης Σταυρόπουλος: Ο σκιτσογράφος της Realnews και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 Στάθης Σταυρόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί κατ’ εξοχήν για το Επικρατείας. Ευτυχώς ή δυστυχώς, κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται και διάγει τον κοινωνικό του βίο σύμφωνα με όσα έχει διδαχθεί από το περιβάλλον του και πράττουν οι όμοιοί του.

(Τα ονόματα των δημοσιογράφων βρήκαμε από το "Ξυπνήστε ρε").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου