Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ (2)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος. Και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο κόμμα που θα ψηφίσουμε και στα πρόσωπα που θα επιλέξουμε για να μας εκπροσωπήσουν στην επόμενη Βουλή.
Στο πρώτο μέρος του άρθρου αναφερθήκαμε στα πεπραγμένα και τις θέσεις 7 κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ). Με στοιχεία και θέσεις τα κόμματα ελαύνονται από ξένα συμφέροντα, εξυπηρετούν μη ελληνικούς σκοπούς και ιδιοτελείς στόχους αυτών που τα δημιούργησαν (αν θέλετε να το διαβάσετε, πατήστε εδώ: ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ (1)). Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" προτρέπει η ψήφος μας να είναι ψήφος αποδυνάμωσης ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ψήφος αλλαγής.

Ψήφος αλλαγής
Ψήφος σε μικρά κόμματα. Σε κόμματα εκτός Βουλής. Η αλλαγή θα προέλθει με την ανάδειξη ανθρώπων με Χριστό και Ελλάδα, με συνείδηση και αξιοπρέπεια.
Λείπει ο ζωντανός λόγος του Χριστού που μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής, την πολιτική σε διακονία, την οικονομία σε φιλανθρωπία. Λείπει το ελληνικό φρόνημα, η φιλοπατρία, η αγωνία για την προάσπιση και την διαφύλαξη των ιδανικών μας, η όρεξη για αγώνα υπέρ του πολιτισμού και της κληρονομιάς μας. Λείπει η συνείδηση. Όλοι έχουν γίνει το πρόβατο του αρχηγού του κόμματος, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς κριτική σκέψη, χωρίς βούληση. Αυτό που μιλά μέσα στους βουλευτές είναι το χρήμα και το συμφέρον και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή τους, η εγγραφή τους στην ιστορία και ο συνεχής χρηματικός κορεσμός. Λείπει η αξιοπρέπεια. Μπροστά στο χρήμα, στην ιδιοτέλεια χάνεται η αξιοπρέπεια και το ήθος. Εξαγορές, υπακοές στον κομματικό αρχηγό, "φύσημα της άχνης του κουραμπιέ" για υπουργιλίκι και άλλους αθέμιτους σκοπούς.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν θα λυγίζουν, που θα αντιστέκονται, που θα κρατούν τις παραδόσεις, που θα έχουν εγκολπωθεί αυτό που έλεγε ο μακαριστός Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κυρός Διονύσιος: «Κάθε λαός είναι σαν ένα δένδρο΄ τόσο ψηλότερο γίνεται το δένδρο, όσο ριζώνει στο χώμα του, και τόσο περισσότερο καρπίζει, όσο καλύτερα ποτίζεται. Χώμα και νερό των λαών είναι η παράδοσή τους. [...] Σ΄ αυτό το παρελθόν πρέπει να ριζώσουμε, για να επεκταθούμε στο μέλλον. Από τα καθαρά νερά της ιστορίας και της παράδοσής μας πρέπει να πίνουμε, για να παράγουμε καρπό ζωής».
Θα έχουν απέναντί τους εχθρούς. Στο εξωτερικό τον διεθνή Σιωνισμό, τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας, το ΔΝΤ, πρεσβείες, μυστικές υπηρεσίες, την Μέρκελ και το κράτος των Βρυξελλών. Στο εσωτερικό παγιωμένες αντιλήψεις, συντεχνίες, εργατοπατέρες, δημοσιοκάφρους, συστημικά και αργυρώνητα ΜΜΕ, πολιτικάντηδες.
Η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 πρέπει κατά το δυνατόν περισσότερο να απαρτίζεται από φλογερούς Έλληνες πατριώτες και να προκύψει μία κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τις ευρωπαϊκές απειλές με την ύψωση της φωνής. Δεν το υποστηρίζουμε μόνο εμείς, αλλά και οικονομολόγος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Berkeley. O Barry Eichengreen, οικονομολόγος και καθηγητής του Berkeley λέει: «Η Ευρώπη θα υποχωρήσει σε μία ελληνική κυβέρνηση που θα τηρήσει σκληρή στάση γιατί ένα Grexit θα οδηγήσει σε bank run στις ελληνικές τράπεζες και πτώση στο χρηματιστήριο και θα καταλήξει στην επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων». Έτσι καταρρέει η επί 2ετία κινδυνολογία Σαμαρά-Βενιζέλου πως αν δεν πάρουμε μέτρα θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ, άλλη κυβέρνηση εκτός από την δική μας θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ύφεση και επιστροφή στην δραχμή.
Όχι, κ. Σαμαρά. Εσείς είπατε: «Στα τέσσερα» στις απαιτήσεις της τρόικας, αντί να υψώσεις το κεφάλι σου και να σταθείς ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ στα δύο πόδια που σου έδωσε ο Θεός και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Αλλά δεν έχεις την πολιτική βούληση διότι την πρωθυπουργική σου ανάρρηση την οφείλεις στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και την υπακοή σου στα ανθελληνικά συμφέροντα ΗΠΑ, Γερμανίας και ΔΝΤ. Η Ελλάδα μπορεί και χωρίς εσάς!!!
Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπειά της και να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εργασία και επενδύσεις, Και πρέπει πρώτα με την ψήφο μας και έπειτα να εργαστούμε όλοι μαζί για να το πετύχουμε αυτό. Εμείς πονάμε για τον τόπο μας. Δεν το πονά ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Γιούνγκερ, ούτε ο Μπαρόζο, ούτε η Λαγκάρντ. Αυτοί βλέπουν την Ελλάδα σαν ένα πολύ κερδοφόρο οικόπεδο σε μία γωνιά του πλανήτη που πασχίζουν πως και πως να το αφαιμάξουν μέσω των ντόπιων πολιτικών ανδρείκελων.

Επίλογος
Συνέλληνες, μικρά κόμματα εκτός Βουλής και ανθρώπους με Χριστό και Ελλάδα, συνείδηση και αξιοπρέπεια. Και γιατί όχι, και βασιλοφροσύνη. Για να γίνει και πάλι η Ελλάδα φωτεινό παράδειγμα. Για να αλλάξουμε σελίδα. Για να υπάρξει σταθερότητα.

3 σχόλια: