Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠαΣοΚ-ΔημΑρ βρίσκεται προ των πυλών σε μία κατάρρευση. Ήδη βουλευτές της ΔημΑρ εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τα νέα μέτρα. Η κυβέρνηση θα τα φέρει, όπως όλα δείχνουν, σε ένα άρθρο ώστε να μην υπάρξουν "διαρροές"! Όποιος τολμήσει να τα καταψηφίσει βγαίνει εκτός του κόμματος του!

Νέα Δημοκρατία
Πρωτοκλασάτοι βουλευτές της ζητούν απολύσεις και άλλοι βρίσκονται ανάμεσα στο να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τα μέτρα. Πάντως αναμένεται οι περισσότεροι να τα υπερψηφίσουν.

ΠαΣοΚ
Το κόμμα που αποτελείωσε την Ελλάδα τώρα ζητά αλλαγή πολιτικής (ξέροντας πως έχει χρεοκοπήσει πολιτικά) και ο αρχηγός του να μην κουνούν το δάκτυλο στο ΠαΣοΚ. Τι λέει το παχύδερμο, τι λέει. Ποιος νομίζει πως είναι αυτός και το ΠαΣοΚ. Δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει τις μπούρδες του. Το μόνο που θα εισπράξει είναι την αγανάκτηση του κόσμου και ένα 3% στις εκλογές και θα βλέπει την Βουλή με τα κιάλια! Όλοι θα υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα για την δήθεν σωτηρία της χώρας. Κούνια που τους κούναγε. Θα δουν τι θα πάθουν στις επικείμενες εκλογές...

Δημοκρατική Αριστερά
Το κόμμα των "ευγενών ευρωπαίων κομμουνιστών" μπορεί να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση γιατί 8 βουλευτές ήδη τάχθηκαν κατά των νέων μέτρων.

Είδομεν.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ: Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου