Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Βασιλευομένη Δημοκρατία και επιστροφή στον ΧΡΙΣΤΟ και στα ιδανικά της φυλής αποτελούν μονόδρομο!!!
Ο Βασιλιάς, πρώτος ο ίδιος δείχνει το παράδειγμα. Αυτοθυσιάζεται για τον λαό και τα εθνικά συμφέροντα. 
Απόδειξη: Παρακολουθήστε ένα ντοκιμαντέρ από τα Επίκαιρα της εποχής. Δείτε από που περπατάν οι Βασιλείς, την διαδρομή, την πορεία τους, την αντίδραση του κόσμου. Οι Βασιλείς είναι ταπεινοί, σε αντίθεση οι σημερινοί είναι λαμόγια-αρπακτικά!!!
Απλά ντυμένοι οι Βασιλείς κοντά στον Ελληνικό λαό, κυρίως τον ακριτικό και αυτόν της υπαίθρου. Τώρα στρώνεται το μεγάλο πλάτει και μήκει κόκκινο χαλί, μην λερωθεί το παπούτσι τους. Οι "κυρίες" φοβούνται μη σπάσουν κανένα τακούνι και κανένα νύχι. ΕΛΕΟΣ!!!
Τα βλέπουμε όλοι, δεν είναι ανάγκη να το πουν τα φιλοβασιλικά blogs ή οποιοσδήποτε άλλος. 

Κοιτάξτε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.
Δεν είμαστε εδώ ούτε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, ούτε να "ρητορεύσουμε", ούτε να "γοητεύσουμε", ούτε να χαιδέψουμε αυτιά, ούτε να προπαγανδίσουμε. 
Ανήκουμε σε μία παράταξη την φιλοβασιλική, την πραγματικά εθνική και ελληνοορθόδοξη. Έχουμε κάνει λάθη πολλά, το μετανιώσαμε και τώρα κοιτάζουμε με ελπίδα το μέλλον αρκεί ο Ελληνικός λαός να γίνει έτσι όπως παλαιότερα: ασκητικός, λιτός και κοντά στον ΘΕΟ ώστε να πάρει την τύχη στα χέρια του. Το ότι ανήκουμε στην συγκεκριμένη παράταξη δεν μας εμποδίζει να λέμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Κάποια πράγματα όντως μοιάζουν αληθινά αλλά δεν είναι. Είναι αληθοφανή ώστε να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Την ιστορία όμως που έγινε έτσι ακριβώς όπως έγινε, όχι κάποιου ιστοριογραφίσκου που βγάζει τα αποθημένα του στα ιστορικά γεγονότα και τα παρουσιάζει ως ιστορία, ούτε κάποιου μαρξιστή που αλληλοαντιγράφει ο ένας τον άλλο τους. 

- Γιατί ο βασιλόφρων να λέει την αλήθεια και ένας κομμουνιστής όχι;
- Γιατί ο κομμουνιστής δεν είναι ιστορικά δικαιωμένος. Τους ενδιαφέρει να υλοποιηθεί, να πραγματωθεί το καπρίτσιο τους, το σχέδιο τους. Αν δεν έχεις στοιχεία, καλύτερα να μην μιλάς. Υπάρχουν ατράνταχτα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία για τις προδοσίες των κομμουνιστών εις βάρος της Ελλάδος κυρίως όμως της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας.
Ο Βασιλόφρων υποστηρίζει ένα πολίτευμα-πρότυπο: την Βασιλευομένη Δημοκρατία. Στην Ελλάδα λόγω πολέμων, πραξικοπημάτων, εμφυλίων σπαραγμών δεν εφαρμόστηκε όπως έπρεπε. Υπήρχαν τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα που το υποδαύλιζαν ώστε να παρουσιάσουν στον κόσμο τον "κακό, πλούσιο και ξενόδουλο Βασιλιά".
Στο blog μας υπάρχει η ιστορία της φιλοβασιλικής παράταξης από το 1915 που άρχισε τα βήματά της μέχρι το 1940 και δείτε τις απόψεις της, το πολιτικό της ήθος, τα τεκταινόμενά της,
Εμάς δεν μας αρέσουν τα παραμύθια, μας αρέσουν οι αλήθειες και δεν πουλάμε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Εμείς για τον οποιοδήποτε Έλληνα Βασιλιά θα πούμε πως ήταν καλός, ταπεινός, ΕΛΛΗΝΑΣ. Καμία σχέση με ξένα συμφέροντα, καμία σχέση με μασονία.
Τις συνταγματικές προνομίες που παραχωρούσαν στους Βασιλείς τα Συντάγματα Βασιλευομένης μορφής εξασκούσαν οι Ανώτατοι Άρχοντες. Τις "συνταγματικές προνομίες" τις μεταφράζουν οι κάθε ανεγκέφαλοι σε "παραβίαση του Συντάγματος" ενώ το "εθνικόν συμφέρον" "ξενοδουλία". 
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει ο σοφός Ελληνικός λαός!
Τι να πούμε τότε για το ΚΚΕ που "αγωνίστηκε" για τον ξεκληρισμό 3.5 εκ. Ελλήνων από την Ιωνία και τον Πόντο, που πούλησε δις την Μακεδονία στους Βουλγάρους, που έπαιρνε διαταγές από τον Στάλιν, που αιματοκύλησαν την χώρα σε 3 γύρους για να ικανοποιηθεί ο πατερούλης του, ο μεγαλύτερος σφαγέας όλων των εποχών: ο Στάλιν.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου