Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Εδώ και τώρα απαιτούμε δημοψήφισμα για την επαναφορά του Βασιλέως Κωνσταντίνου για να ξεκαθαρίσει ο τόπος από τα λαμόγια. Μην πιστεύετε τον κάθε κατσαπλιά, κάθε δημοσιογραφισκό που βγαίνει να κατηγορήσει τον Βασιλιά χωρίς στοιχεία. Βγάζει απλώς τα αντιβασιλικά του αποθημένα. Ούτε η Φρειδερίκη τον κατηύθυνε, ούτε ευθύνεται για τα Ιουλιανά, ούτε συνεργάστηκε με την Επανάσταση της 21ης Απριλίου, ούτε απαίτησε υπέρογκες αποζημιώσεις ούτε τίποτα.
ΕΛΛΗΝΑΣ καθαρός! Σε αντίθεση με τα ελληνόφωνα αρπακτικά που κυβερνούν και κυβερνούσαν επί 38 χρόνια τώρα την χώρα μας. Η Ελλάδα μας δοξάστηκε και τιμήθηκε μόνο επί Βασιλείας. Αρχαία Ελλάδα, Βυζάντιο, Σύγχρονη Ελλάδα.
Ξεκολήστε από τους ψεύτες και τους (σοσια)ληστές και γίνετε ξανά κύριοι της κατάστασης. Προτιμάτε την Βασιλιά ή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;;; Σώστε την Ελλάδα και τα παιδιά σας από την βέβαιη καταστροφή και σφαγή! Η Ελλάδα κρέμεται από μία λεπτή κλωστή. Ας οργανωθούμε, ας κινηθούμε νομικά, ας συγκεντρώσουμε υπογραφές παρουσία δικαστικού εκπροσώπου για την επαναφορά του Βασιλέως Κωνσταντίνου. Μόνο ο Βασιλιάς θα μας ενώσει, κάποιους τους συμφέρει να είμαστε διχασμένοι.
Μην κάνετε τον χατίρι ούτε στην Μπίλντεμπεργκ, ούτε στα ξένα κέντρα εξουσίας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένας μεγάλος Ελληνοαμερικανός είπε το εξής: "Το 86% του Ελληνικού λαού θέλει την επιστροφή του Κωνσταντίνου ως Βασιλιά και όχι ως πολίτη". Δεν ξέρω από που προκύπτει ο αριθμός αυτός αλλά μην καθυστερούμε, γιατί ήρθε η ώρα του διαμελισμού της Ελλάδος και του θανάτου των Ορθοδόξων Ελλήνων!!!
Μην ξεχνάτε: Πρόεδρος της Δημοκρατίας είμαστε ο καθένας από εμάς, γιατί εμείς κάνουμε τις επιλογές και εμείς αποτελούμε τον ακρογωνιαίο λίθο και το βασικό συστατικό ενός δημοκρατικού πολιτεύματος.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου