Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΑΣ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

Ελλάδα: η χώρα της πρωτοπορίας, της προόδου, του πολιτισμού, της τέχνης, των ηρώων, της ιστορίας, της Ορθοδοξίας. Τώρα την κατάντησαν μία χώρα υποτελή, μία χώρα σκανδάλων, μιζών, διαπλοκής, διαφθοράς, φαυλότητος, αναξιοκρατίας. Απίστευτο και όμως αληθινό.
Κοιτάξτε ποια χώρα πηγαίνουν να ξεπουλήσουν. 
Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί πιστεύουμε πως δημιουργηθήκαμε (πλάση) από τον ίδιο τον Θεό κατ΄ εικόνα και ομοίωσιν αυτού. Μετά την εκδίωξη των πρωτοπλάστων από τον Παράδεισο όλοι νόμιζαν πως ο πρώτος τόπος στον οποίο εγκαταστάθηκαν οι πρωτόπλαστοι και εν γένει οι άνθρωποι ήταν η Μέση Ανατολή, μετά όμως από νεότερες έρευνες στην Αφρική. Και όμως ήταν η Ελλάδα σύμφωνα με νεότερες έρευνες στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής όπου αποδείχθηκε στο Πανεπιστήμιο Κιότο της Ιαπωνίας πως ο πρώτος άνθρωπος ήταν ηλικίας 11.000.000 ετών.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία των άθεων θεωριών και των δήθεν τεκμηρίων τους. Αυτά είναι μόνον και μόνον για να αποδυναμώσουν πνευματικά τον άνθρωπο, να τον απομακρύνουν από τον Δημιουργό του τον ΘΕΟ ώστε να χάσει την πραγματική του ταυτότητα.
Το λίκνο του ανθρωπίνου γένους, πέρα από κάθε αμφιβολία υπήρξε η Ελλάδα μας! Ορισμένοι το συγκεκριμενοποιούν ως το λίκνο της λευκής (ή άριας) φυλής.

Επιτεύγματα που τοποθετούν την ελληνική φυλή στην κορυφή της πολιτισμικής προσφοράς σε παγκόσμια κλίμακα.
Μετά τον κατακλυσμό (9.600 π.Χ.) αναπτύχθηκε σ΄ αυτήν την χώρα, την Ελλάδα, ο κορυφαίος γήινος πολιτισμός.
Οι Έλληνες κατασκεύασαν (περί το 5.700 π.Χ.) το πρώτο μουσικό όργανο: κοκάλινη φλογέρα.
Η παλαιότερη στον κόσμο επεξεργασία μετάλλων έλαβε χώρα στα ιερά μας χώματα, ενώ οι Μιωίτες και οι Μυκηναίοι εξόρυξαν 50.000 τόνους χαλκού σε καναδικά ορυχεία (νησί Royale και λίμνη "Δεγεριότ")!
Κατά την Αμερικανίδα ερευνήτρια Ενριέτα Μέρτς οι Αργοναύτες έφτασαν στις εκβολές του Ρίο ντελά Πλάτα (Ουρουγουάη και Παρανά) (όπου αργότερα βρέθηκαν 15 Ελληνικοί αμφορείς). Ο Ηρακλής (4ο ταξίδι) κατέληξε στον Ορινόκο της Βενεζουέλας, αλλά και στα ορυχεία χαλκού του Καναδά. Ο Οδυσσέας αποβιβάστηκε στον κόλπο του Μεξικού, όπιου υπήρχε η αποικία.
Ο Βασιλεύς της Εύβοιας Αιγαίων (ονοματοδότης του Αιγαίου), ήταν αυτός που επινόησε την ναυπηγική τέχνη, ενώ οι Έλληνες δημιούργησαν την αρχαιότερη ναυσιπλοία (διέσχισαν και τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό).
Στην Αρκαδία κατασκεύασαν τα παλαιότερα στον πλανήτη μονότοξα γεφύρια και στην Μινωνική Κρήτη η πρώτην (αμαξιτή)οδός!
Οι πρόγονοι μας εκμεταλλεύτηκαν, με τεράστιες σε μήκος στοές (Αισχύνης, Αισχύλος, Αριστοτέλης,Αριστοφάνης, Δημοσθένης, Διόδωρος ο Σικελιώτης, Θουκυδίδης, Λυσίας, Ξενοφών, Πολύαινος, Στράβων, Υπερείδης), τα πιο παλιά (4.800 π.Χ.) ορυχεία στο Λαύριο!
Επεκτάθηκαν με αποικίες, στις οποίες μετέφεραν τον πολιτισμό και τα φώτα τους, σ΄ όλες τις ηπείρους.
Έθεσαν σε λειτουργία "μουσεία" και μαντεία. Αντίγραφο του Μαντείου των Δελφών δημιουργήθηκε από τον Άδη και την Περσεφόνη, κατά τον καθηγητή Enrico Matiewitz (του Πανεπιστημίου της Λίμα του Περού), στις Περουβιανές Άνδεις (Τσαβίν ντε Χουαντάρ).
Ανέπτυξαν 3 αρχιτεκτονικούς ρυθμούς (Δωρικό, Ιωνικό & Κορινθιακό) πρότυπα-πολύ-μεταγενέστερης αντιγραφής από πολλούς σε διάφορες ηπείρους.
Επινόησαν το πρώτο αλφάβητο με το οποίο και συγγράφηκαν χιλιάδες βιβλία στον κόσμο, πιστή αντιγραφή του οποίου είναι το φοινικικό αλφάβητο το οποίο δεν είχε τα 4 τελευταία γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου, ούτε φωνήεντα! Επίσης οι Φοίνικες δεν έγραψαν ούτε ένα Βιβλίο.
Σημειωτέον πως βρέθηκε στα Γιαννιτσά σφραγίδα-επιγραφή ηλικίας 6.000 ετών και στην λάσπη λίμνης στο Δισπιλιό της Καστοριάς επιγραφή στην Μινωική γραφή "Τω Κάστορι ήρωι της Θεσπρωτίας, λίμνης της Δύσεως".
Η γραφή των Ίνγκας είναι σχεδόν ίδια με την Γραμμική Α΄!
Οι αρχαίοι μας πρόγονοι σχεδίασαν (χάρη στην μετάβασή τους στην Αμερικανική Ήπειρο), χάρτες στους οποίους απεικονίζεται με θαυμαστή ακρίβεια η Γροιλανδία, η Ανταρκτική, η Αμερική(!), καλύτερους και από τους χάρτες του Έλληνα Χιώτη Χριστοφόρου Κολόμβου.
Διέθεταν (κατά τους Ηρόδοτο, Παυσανία, Πλάτωνα) "τρομερά υπερόπλα", που χρησιμοποίησαν ("εν είδει κεραυνών") από δύο κορυφές του Παρνασσού, τρέποντας σε φυγή τους Πέρσες του Ξέρξη, που είχαν συλήσει το μαντείο των Δελφών.
Όπως βεβαιώνει ο Όμηρος στην Ιλιάδα του οι πολιορκητές της Τροίας είχαν στην υπηρεσία τους και ρομπότ!
Κατά τα Αργοναυτικά, ορισμένοι από τους Αργοναύτες, είχαν την δυνατότητα να πετούν με την βοήθεια ειδικών συσκευών!
Εκτός από την Σφίγγα της Αιγύπτου, την οποία κατασκεύασαν Έλληνες 16.000 π.Χ., οι αρχαίοι Έλληνες είχαν "στήσει" στην χώρα μας 26 πυραμίδες, που χρησίμευαν ως κεραίες μαγνητισμού, κέντρα μύησης, αποθήκες γνώσεων και πυκνωτές ενεργείας.
Περισσότερα μάθετε από το βιβλίο του εξαίρετου αντικειμενικού και εγκυρότατου ιστορικού κ. Κώστα Μπαρμπή "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ".

Αυτή την χώρα θέλουν να ξεπουλήσουν;
Αυτή την χώρα θέλουν να καταστρέψουν, γιατί; Γιατί είμαστε ευλογημένη από τον ΘΕΟ, γι΄ αυτό είχαμε την πρωτοπορία, την πρόοδο, την ανάπτυξη. Αυτή την χώρα θέλουν να πουλήσουν, όσο δυσάρεστο, φρικώδες και τρομακτικό και να ακούγεται, δυστυχώς ναι.

Η Ελλάδα επί Βασιλείας είχε το κύρος και το απαιτούμενο μεγαλείο όπως πολλάκις φορές έχουμε γράψει. Πάρτε την τύχη στα χέρια σας συνέλληνες. Όλοι μαζί για αυτήν την Ελλάδα της πρωτοπορίας, της πηγής του φωτός.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου