Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Με το παραδοσιακό σκαρί της «Αφρόεσσας» έκαναν την βόλτα τους στον Αργοσαρωνικό ο Βασιλεύς μας Κωνσταντίνος και η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια, καταλήγοντας στο Πόρτο Χέλι!
Ο Βασιλιάς μας, ο Πρίγκιπας Νικόλαος με την σύζυγό του, Πριγκίπισσα Τατιάνα και η πριγκίπισσα Θεοδώρα βρέθηκαν στα ελληνικά νερά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλαο στο τιμόνι, απόλαυσαν την βόλτα στον Αργοσαρωνικό και έδεσαν αργά το απόγευμα στο Πόρτο Χέλι, όπου πολλοί περαστικοί έσπευσαν να τους απαθανατίσουν. Μάλιστα, έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής και επευφημιών.
Η «Αφρόεσσα», το σκάφος που ο Κωνσταντίνος χάρισε στην Βασίλισσα Άννα Μαρία για τα 60α γενέθλιά της, έχει συντροφεύσει την οικογένεια σε ευτυχισμένες στιγμές, όπως π.χ. τον Αύγουστο του 2010 που μετέφερε τον Νικόλαο ντυμένο γαμπρό από το Πόρτο Χέλι στις Σπέτσες, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει γίνει το φόντο αγαπημένων φωτογραφιών, όπως στις ευχετήρια καρτ ποστάλ τους για το 2006.
Η οικογένεια του Διαδόχου Παύλου βρίσκεται σε Ιθάκη-Κεφαλλονιά. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και όλη η Βασιλική Οικογένεια παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στην υφήλιο γενικότερα ιστάμενοι στο πλευρό του δοκιμαζομένου Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου