Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ;

Μία είδηση κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο πως ο Διάδοχος Παύλος ο Β΄ πρόκειται να ιδρύσει νέο πολιτικό φορέα μετά από συναντήσεις που είχε με Έλληνες εφοπλιστές.
Δηλώνουμε στο blog μας πως:
"Η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια είναι ακομμάτιστη και υπερκομματική. Δεν στηρίζει κανένα κόμμα στην Ελλάδα αλλά όλα τα κόμματα έχουν την "καλή επιτυχία" του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ για το καλό της Ελλάδος. Σε περίπτωση όμως που η Βασιλική Οικογένεια προβεί σε μία τέτοια κίνηση, αποκλείουμε πάσα ανάμειξη των Βασιλέων μας Κωνσταντίνου και Άννας-Μαρίας καθώς και του Πρίγκιπος Παύλου όντας Διάδοχος του Ελληνικού Θρόνου. Οιονδήποτε άλλον μέλος της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας πλην των τριών προαναφερθέντων δύναται να προβεί σε παρεμφερή κίνηση. Πιθανότερον να είναι ο Πρίγκιπας Νικόλαος και όχι ο Παύλος, γιατί ο Παύλος σε περίπτωση που αναλάβει την Βασιλεία της Ελλάδος, αν πρώτα ο ΘΕΟΣ επαναφερθεί, πρέπει να λειτουργεί υπέρ όλων των Ελλήνων και όχι μίας ομάδος ατόμων που θα είναι σε ένα κόμμα.
Αν πάντως η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια λάβει μία τέτοια απόφαση θα είμαστε οι τελευταίοι στρατιώτες στο πλευρό του Αρχηγού για την ανάπτυξη της Ελλάδος, γιατί η Βασιλική μας Οικογένεια και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος αποτελούν το κλειδί τόσο για την ταχεία αποφυγή της κρίσεως όσο και για την αναδημιουργία της Ελλάδος και της εθνικής μας οικονομίας".

Τι λέει το reportaz
Σύμφωνα με το άρθρο, το νέο κόμμα «θα καλύπτει το κενό αξιοπιστίας που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία και το έλλειμμα δημοκρατίας για το οποίο εγκαλείται η Χρυσή Αυγή». Όπως λέγεται τα ατού του κόμματος θα είναι η στήριξή του σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει και μια φράση ενός εφοπλιστή που φέρεται να έλαβε μέρος στις συναντήσεις για το νέο κόμμα: «Δεν μπορεί κανείς, πια, να εμπιστευθεί άτομα που μόλις πιάσουν στο χέρι τους εξουσία πέφτουν να πλιατσικολογήσουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Τους σιχάθηκε ο κόσμος, δεν πάμε πουθενά με τέτοιους…». http://www.apospasma.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ως προς αυτήν την είδηση κρατάτε επιφυλάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου