Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!

Σε πλήρη αποχριστιανικοποίηση των πάντων προχωρά το νέο κυβερνητικό σχήμα των Σαμαρά-Βενιζέλου

Το νέο κυβερνητικό σχήμα
Ο ανασχηματισμός που πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς, συνεργεία του Ευαγγέλου Βενιζέλου-Τούρκογλου, είναι τρισχειρότερος από την προηγούμενη κυβέρνηση. Κατ΄ αρχήν από 42 μέλη πήγαν 46 εκ των οποίων 14 είναι ΠΑΣΟΚ. Η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ από 25%, δηλαδή 1 στους 4, αυξήθηκε στο 30-35%, δηλαδή 1 στους 3. Υπουργοί έγιναν οι θαμώνες των τηλεπαραθύρων Σοφία Βούλτεψη και Αργύρης Ντινόπουλος που μόνο ψέματα, λάσπη ξέρουν να πετούν και να παίζουν με το πόνο του Έλληνα. Επίσης, Υπουργός έγινε ο Μάκης Βορίδης ο οποίος μέχρι και νομοσχέδιο για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων ετοίμασε για να τον θέλει το ΚΙΣ και το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο. Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Πάρις Κουκουλόπουλος, 19 χρόνια δήμαρχος Κοζάνης, διόριζε αβέρτα-κουβέρτα-ίσως χρειαστούμε διερμηνέα για να τον κατανοήσουμε! Τοποθετήθηκε Υφυπουργός Ανάπτυξης ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για να τον κλείσει το στόμα επειδή το τελευταίο καιρό άρχισε λίγο να μιλά.... 
Και η κορωνίδα, Γκίκας Χαρδούβελης, νέος Υπουργός Οικονομικών. Άνθρωπος του Κώστα Σημίτη-Αβούρι και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ (συμμετείχε στη συνεδρίαση της το 2011), υπουργός που επιβλήθηκε από την τρόικα και εκπροσωπεί τους δανειστές. Είναι δηλαδή ένας υπουργός συγκεκριμένης "χρήσης". Έχει επιλεχθεί για μια ορισμένη δουλειά. Να τελειώσει αυτό που άρχισε ο Γ.Στουρνάρας, και λόγω της συσσωρευμένης φθοράς μπορούσε να συνεχίσει άλλο και πήδησε στην Τράπεζα της Ελλάδας. Οι σημητικοί πληθαίνουν....
Όλοι αυτοί θα σώσουν την χώρα. Δεν έχουν κανένα άλλοθι και καμία δικαιολογία όσοι ψήφισαν ΝΔ και ΕΛΙΑ (κουτσουλιά, ΠΑΣΟΚ όπως θέλετε πείτε την). Τους καταστρέφουν, τους εξαθλιώνουν, τους στερούν το εισόδημα και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους ίδιους. Τέτοιος λαός, τέτοια ηγεσία αξίζει. Δεν μπορείς να φωνάζεις τη μία μέρα και την άλλη να τους ψηφίζεις. Στείλε τους στο κάλαθο των αχρήστων και ανανέωσε το πολιτικό προσωπικό με Ορθόδοξους πατριώτες αν θέλεις να δεις ουσιαστική ΑΛΛΑΓΗ (όχι σαν την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ 81. Μακριά αυτά απ΄ εμάς).

Κατάργηση της καμπάνας από τους Ιερούς Ναούς (από το "Ξυπνήστε ρε")
Δυναμικά ξεκινά το έργο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με τα τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να βρίσκονται προ των πυλών, ξεκινά παράλληλα και η αποδόμηση των ορθόδοξων εκκλησιών…
Έτσι, γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και η Τρόικα μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον συγκεκριμένο πολιτικό για το συγκεκριμένο πόστο.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κύριος Λοβέρδος, αν και δεν είναι της δικής του άμεσης αρμοδιότητας, ανασύρει ένα πολύ «περίεργο» νομοσχέδιο, το οποίο άφησε… κληρονομιά στον διάδοχό της, στο υπουργείο Περιβάλλοντος τότε, η Τίνα Μπιρμπίλη!!!
Σύμφωνα με το hellasforce το νομοσχέδιο, προβλέπει «περιορισμό, έλεγχο έως και πλήρη κατάργηση της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών». Δηλαδή την ίδια ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία τζαμιών, πάει να αποδομήσει τις ορθόδοξες εκκλησιές μέσω δόλιου μέσου.
Οι καμπάνες των Ορθοδόξων Ναών κτυπούν αιώνες τώρα για να ειδοποιήσουν τους πιστούς για την έναρξη της Θείας Λειτουργίας και για άλλους πολλούς λόγους, είναι συνυφασμένες με την καθημερινή ζωή και την παράδοση αυτού του λαού και βέβαια ποτέ δεν ενοχλούσαν κανέναν.
Τώρα όμως, με αφορμή τον θόρυβο που προκαλούν, υπάρχουν καταγγελίες, προφανώς από τους αλλοδαπούς, που έχουν έλθει στη χώρα, οι οποίοι τυγχάνουν και αλλόθρησκοι (μουσουλμάνοι κ.λπ.). Και οι οποίοι καταγγέλουν και τις εικόνες του Χριστού στα σχολεία και τους λοιπούς δημοσίους χώρους κ.τ.λ.).
Άμεσα υπεύθυνο για την ηχορύπανση, η οποία καταγγέλεται, είναι το υπουργείο Περιβάλλοντος και όχι αυτό της Παιδείας και Θρησκευμάτων, ωστόσο η ανάσυρση του συγκεκριμένου νομοσχέδιου επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από σκέψη του Ανδρέα Λοβέρδου… Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες για το ζήτημα…

1 σχόλιο: