Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ: «ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»!

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Είδα την Ελλάδα μέσα από τα μάτια του Νικόλαου!»Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και κομψές κυρίες της ελληνικής showbiz, που παρά τους χαμηλούς τόνους που κρατά, κάθε επίσημη εμφάνισή της γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Ο λόγος για την Τατιάνα Μπλάτνικ, την σύζυγο του πρίγκηπα Νικόλαου, που πριν 4 περίπου χρόνια έκανε όλη την Ελλάδα να μιλά για το γάμο της στις Σπέτσες, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.
Η Τατιάνα Μπλάτνικ μένει πια μόνιμα στην Ελλάδα με τον Νικόλαο και κάθε μέρα νιώθει όλο και μεγαλύτερη μαγεία με τη χώρα μας. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που έδωσε στην Αγγελική Σάπικα και το «Close up», η Τατιάνα μίλησε για όλα.
Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Νικόλα, η επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά και τα κοινά πράγματα που μοιράζονται είναι μερικά για τα οποία μίλησε.
Πότε επισκέφτηκε, όμως, την Ελλάδα για πρώτη φορά; Τι της έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σχετικά με τη χώρα μας;
«Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήμουν περίπου 6 ετών. Εχω φωτογραφίες με την οικογένειά μου στα νησιά, αλλά δε θυμάμαι πολύ περισσότερα από τον ήλιο και τη θάλασσα… Επέστρεψα με τον Νικόλαο το 2003. Μπορεί να επέστρεφα στην ίδια χώρα, ωστόσο την έβλεπα μέσα από πολύ διαφορετικά μάτια! Αυτό μου θυμίζει ένα απόφθεγμα που αγαπάω ιδιαίτερα: «Δε χρειάζεται να ταξιδέψεις για να δεις καινούργια μέρη, το μόνο που χρειάζεται είναι να δεις το ίδιο μέρος με διαφορετικά μάτια». Για να είμαι ειλικρινής, την Ελλάδα την είδα μέσα από τα μάτια του Νικόλαου. Ηταν και για εκείνον η πρώτη φορά που περνούσε τόσο χρόνο εδώ. Ηταν τιμητικό για μένα να επιστρέψω μαζί του και να μπορέσω να μοιραστώ την αγάπη του για την Ελλάδα. Ηταν τόσο ευτυχής που επέστρεφε στην πατρίδα του, που ξενυχτούσαμε κάθε μέρα κοιτάζοντας κάθε ανατολή και κάθε δύση μαζί -ήθελε να αφομοιώσει τα πάντα έπειτα από τόσα χρόνια που ονειρευόταν να επιστρέψει. Η αγάπη του ήταν μεταδοτική κι εγώ μπόρεσα να γνωρίσω την όμορφη αυτή χώρα μέσα από τη δική του ματιά -κι έτσι ερωτεύτηκα τον ίδιον αλλά και την Ελλάδα!», δήλωσε χαρακτηριστικά. [...]

Πηγή: "pelop.gr".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου