Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ακούμε για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, ποιος την φούσκωσε την Χρυσή Αυγή, ότι είναι ένα μπαλόνι της κρίσης κλπ. Αυτό το "μπαλόνι" κατά τα κόμματα και τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια του συστήματος κάποιος το πέταξε στην καθημερινότητά μας, πως έγινε ξαφνικά γνωστή και πήρε από 0,07%, 6,9%;;; Ας δούμε όμως το παρασκήνιο, όσο μπορούμε να γνωρίζουμε και προσεγγίσουμε.

Χρυσή Αυγή και Ρωσία
Πίσω από την Χρυσή Αυγή κρύβεται το Ρωσοεβραϊκό λόμπι το οποίο έχει όλη την ενέργεια στα χέρια του και θέλει να απλώσει τα πλοκάμια του στην Μεσόγειο και στις νότιες χώρες! Η Ελλάδα είναι ένα χριστιανικό κομβικό σημείο. Επειδή όμως ο Σαμαράς είναι παιδί των Αμερικανών, δεν θέλει τα εξυπηρετήσει τα ρωσικά σχέδια. Η Ρωσία θέλει να τελειώσει με τις φιλο-δυτικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Έκανε μια προσπάθεια με τον Κώστα Καραμανλή αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα στράφηκε πιο άκρα δεξιά σε κόμμα που απεχθάνεται πλήρως Ε.Ε. και ΗΠΑ, δηλαδή την Χρυσή Αυγή, το δυνατό και σκληρό αυτό κόμμα, με τα εκπαιδευμένα στρατιωτικά μέλη. Ενισχύει ο Πούτιν την Χ.Α. απ τις αρχές του 2013 και της παρέχει πληροφορίες από μυστικούς πράκτορες που παρακολουθούν τα πάντα μέσα στην ΕΥΠ. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν με τους Εβραίους της Ρωσίας επιδιώκει την πτώση του Σαμαρά μέσω της Χρυσής Αυγής.
Εξάλλου, πρωτοκλασάτα στελέχη της ΧΑ (όπως Ζαρούλια, Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος κα) διατηρούν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με Ρώσους αξιωματούχους και υποστηρίζουν πως η Ελλάδα πρέπει να κάνει διπλωματική και ενεργειακή στροφή προς την Ρωσία. Μάλιστα υπάρχει η φήμη, πως Έλληνες και Ρώσοι επιχειρηματίες στην Ρωσία χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή.

Δίκτυο 21: παραΚόμμα εν κόμματι με ημιπαρακρατικές δραστηριότητες
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/dph345r32.jpgΈνας άλλος συντελεστής που ανέδειξε την Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο, για δικούς του λόγους φυσικά, είναι το «Δίκτυο 21» ένας όμιλος με κατ΄ επίφαση "εθνικιστικό προσανατολισμό και δραστηριότητα επικεντρωμένη στα ελληνοτουρκικά θέματα, στο Κυπριακό, στο Κουρδικό, στο Θρακικό, στο Βορειοηπειρωτικό, στο Σκοπιανό και στο Ποντιακό ζήτημα". Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1997 αλλά εξελίχθηκε σε ένα παρακόμμα εν τω κόμματι της ΝΔ με ημιπαρακρατικές δραστηριότητες. Ένα δίκτυο σπίλωσης και εξαγοράς πολιτικών αντιπάλωνΠρωταγωνιστές στην ίδρυση αλλά και στη δράση της οργάνωσης με την κωδική ονομασία  υπήρξαν οι πιο εκλεκτοί πολιτικοί φίλοι του σημερινού πρωθυπουργού και συνοδοιπόροι στο άλλοτε εγχείρημα της Πολιτικής Άνοιξης: Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Διονύσης Καραχάλιος, ο Στέφανος Αγιάσογλου, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και άλλοι, γνωστοί διανοούμενοι της ελληνικής ζωής, όπως οι Νεοκλής ΣαρρήςΆγγελος Συρίγος και νέοι όπως η Βασιλική Τζότζολα κλπ.
Αυτό το δίκτυο είναι που ανέδειξε στην πολιτική ζωή του τόπου την Χρυσή Αυγή περί τον Μάρτιο του 2012. Μέσω του Δικτύου 21, η ΝΔ ανέπτυξε σχέσεις με την Χρυσή Αυγή, σχέσεις καλές έως και φιλικές μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013.
Η Χρυσή Αυγή χρησίμευσε ως ανάχωμα στον ΛαΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη! Και γιατί διαβάστε παρακάτω, διευκρινίζοντας ότι δεν είμαι λαοσίτης ή καρατζαφερικός αλλά θέλω και ερευνώ με πάθος την αλήθεια.

Έξω ο Καρατζαφέρης
http://www.parapolitika.gr/Media/Default/images/newego_LARGE_t_1101_54074770.JPGΚατά την διάρκεια της πενταετούς παραμονής του στην Βουλή (2007-2012), ο ΛαΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη άρχισε να χαμηλώνει τους τόνους και να εξυπηρετεί το σύστημα (όπως προτάσεις για πρωθυπουργοποίηση Παπαδήμου, για κατάργηση των blog, για κρατικοποίηση και του εναπομείναντος 4% της Εκκλησιαστικής περιουσίας, ψήφος στο μνημόνιο 1, συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου κλπ). Παρά ταύτα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιχείρησε μία προσέγγιση με την Ρωσία, δια του Πατριάρχη Κυρίλλου, ώστε να εισρεύσουν στην Ελλάδα κεφάλαια, επενδύσεις και να επιτευχθεί συμφωνία για το φυσικό αέριο. Η αιτία ήταν αυτή για να λάβουν οι Αμερικανοί τα... έκτακτα μέτρα τους...
Η αφορμή ήταν η αποχώρηση του ΛαΟΣ από την κυβέρνηση Παπαδήμου και η μη ψήφιση του μνημονίου 2 από το κόμμα. Αποτέλεσμα: η έξωθεν διατεταγμένη αποχώρηση Αδώνιδος Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη από το ΛαΟΣ και η προσχώρησή τους στην σαμαρική ΝΔ. Από τότε, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του ΛαΟΣ στην Βουλή. Όλα αυτά τα παραδέχεται και ο γραμματέας του Τάκη Μπαλτάκου!

Η επανεμφάνιση και η άνοδος της Χρυσής Αυγής
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/kanalia-dimosiografoi-660.png
Έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους... 
Έτσι έχουμε την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής για την μη είσοδο του ΛαΟΣ στην Βουλή. Σ΄ αυτήν την δολοπλοκία συνέργησε και η ΝΔ η οποία νόμιζε ότι θα διατηρούσε την Χρυσή Αυγή στα ποσοστά του 3% αλλά τους ξέφυγε. Και ιδού τα αποτελέσματα! Βέβαια, στην δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής συνέβαλε μεγαλοεκδότης με εξαιρετικές σχέσεις με το αμερικανοεβραϊκό κατεστημένο και εκλεκτές διασυνδέσεις στο mediaκό σύστημα. Αυτός ο μεγαλοεκδότης προσπάθησε να πείσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη να παραμείνει στην κυβέρνηση Παπαδήμου και να ψηφίσει το μνημόνιο 2. Όταν απέτυχε και όταν το Δίκτυο 21 δρούσε παρασκηνιακώς και πλεκτανοδώς... εκείνος έβαζε την Χρυσή Αυγή σε δημοσκοπήσεις.
Ταυτοχρόνως, τα αργυρώνητα συστημικά ΜΜΕ άρχισαν να προβάλλουν έμμεσα την Χρυσή Αυγή με εκπομπές, ειδικές νύξεις και αφιερώματα στα Δελτία Ειδήσεων. Έτσι ανέβηκε η Χρυσή Αυγή και πήρε στις εκλογές του Μαΐου 2012 6,9%.

Για την δίωξη της Χρυσής Αυγής (από makelio.gr)
Η Χ.Α. εκτοξεύτηκε στις κρυφές (αντικειμενικές) δημοσκοπήσεις πέρσυ το καλοκαίρι φτάνοντας το 18%. Η κυβέρνηση τρομοκρατήθηκε και ενημέρωσε τα αφεντικά της στις ΗΠΑ και στην Γερμανία-Γαλλία-Αγγλία. Αυτοί με την σειρά τους δώσαν απευθείας εντολή στον Σαμαρά να τελειώνει με την Χ.Α. βάζοντας τους φυλακή όλους με ή χωρίς στοιχεία. Επίσης η κυβέρνηση της Ελλάδας ενημέρωσε τα δυτικά αφεντικά της ότι η ΕΥΠ παρακολουθείται από Ρώσους που δίνουν πληροφορίες στην Χ.Α.
Έτσι ο Σαμαράς ανέλαβε με τους υπουργούς του να φυλακίσει τους βουλευτές παρεμβαίνοντας στην Δικαιοσύνη και έπειτα να δώσει εντολή στα μεγάλα ΜΜΕ να προβάλουν στους Έλληνες πολίτες κάθε μέρα “στοιχεία” κατά της Χ.Α. για το πόσο εγκληματική είναι η Χ.Α. ώστε να πέσουν τα ποσοστά της.
Οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι απ΄ την πλευρά τους ανέλαβαν να δώσουν ένα γερό μάθημα στον Πούτιν που για δεύτερη φορά επεμβαίνει (μυστικά) σε χώρα της Ε.Ε. (στο σπίτι τους δηλαδή). Έτσι κι αυτοί κάνανε το ίδιο. Ενίσχυσαν και στήριξαν σκληρούς Ναζιστές στην Ουκρανία ρίχνοντας τον Γιανουκόβιτς με πραξικόπημα, μπαίνοντας στο σπίτι του Πούτιν όπως είχε κάνει κι αυτός με την Ελλάδα (τότε με τον Καραμανλή και τώρα με την Χ.Α.). Έπειτα από λίγες μέρες ο προσωρινός Νεοναζί πραξικοπηματίας αναλαμβάνει την κυβέρνηση της Ουκρανίας και οι δυτικοί προκαλούν κι άλλο την Ρωσία αναγκάζοντας τον Βενιζέλο να δώσει χειραψίες και αγκαλιές με τον προσωρινό πραξικοπηματία πρωθυπουργό κι ας μην έχουν γίνει ακόμα εκλογές στην Ουκρανία. Ο Βενιζέλος υπακούει και κάνει αυτό που τον διέταξαν ενώ δεν χρειαζόταν, γιατί δεν είναι νόμιμη η κυβέρνηση και δεν είναι χώρα της Ε.Ε. η Ουκρανία.
Η Ρωσία δίνει την δική της απάντηση βγάζοντας το βίντεο Μπαλτάκου στο ρώσικο rutube.
Ο Κασιδιάρης απ’ την μεριά του αρχίζει να μιλάει σκληρά κατά των ΗΠΑ και του David Harris.
Η Ευρώπη αναζητά από αλλού καύσιμα για να διακόψει πλήρως τις σχέσεις της με την Ρωσία.
Η Ρωσία έχει καταλάβει ότι θα καταστραφεί οικονομικά γιατί ήδη άρχισε η Ευρώπη να ψάχνει από αλλού καύσιμα. Η μόνη λύση της Ρωσίας είναι η είσοδος της στην Ελλάδα, αφού θέλει τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας (με καλή προσφορά προς την Ελλάδα, δηλαδή πολλά έσοδα για το ελληνικό κράτος απ’ την εξόρυξη), ο οποίος ορυκτός πλούτος είναι τεράστιος. Με τον Σαμαρά δεν θα μπορέσει να πάρει τον ορυκτό πλούτο, δηλαδή να ξεκινήσει να τρυπάει σε Ιόνιο, νότια Κρήτη καθώς και σε πολλά σημεία του Αιγαίου που υπάρχει άφθονο. Είναι και η πώληση της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ που έχει κολλήσει αφού ο Σαμαράς την προορίζει στα αφεντικά του στην Δύση, ενώ η Ρωσία είχε κάνει την καλύτερη προσφορά σε σχέση με τους άλλους ενδιαφερόμενους.
Μόνο με την Χ.Α. θα καταφέρει να μπεί στην Ελλάδα ο Πούτιν. Και φτιάχνοντας μια μεγάλη στρατιωτική ρώσικη Βάση στο Αιγαίο θα υπάρξει μεγάλη ασφάλεια για εμάς όσον αφορά τους Τούρκους. Ποιος θα τολμούσε μετά να μπεί στο Αιγαίο;;;

Επίλογος
Δεν είναι σκοπός και πρόθεση μας να αναπαράγουμε θεωρίες συνωμοσίας. Όλα πλέον και δυστυχώς είναι παρασκήνιο και συνωμοσία, δεν είναι όμως θεωρίες. Όταν ακούς μία θεωρία μην την απορρίπτεις, κράτα την στο μυαλό σου και ανάλογα με την πολιτική κατάσταση και τα γεγονότα της περιόδου έλεγξε τα στοιχεία και βγάλε ένα συμπέρασμα. Μετά θα είναι θεωρία, και μάλιστα όταν επιβεβαιώνεται από αξιωματούχους;;;

Πηγές:
* makelio.gr
* spirospero.gr
* Ανάλυση από τον "Εθνικό Αγωνιστή" (προφίλ facebook).
* Ανάλυση προσωπική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου