Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΒΟΥΛΗ με ΝΕΑ και ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος».

    Η ψήφος των επερχόμενων εθνικών εκλογών έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και είναι σημαντική. Για μία φορά, ως Έλληνες, ας εγκαταλείψουμε την μεμψίμοιρη, ωχαδελφιστική, βολεματική και ρουσφετολογική ψήφο, την ψήφο σε γνωστό, επειδή απλά και μόνο είναι γνωστός. Για αυτήν την εκλογική διαδικασία ας λειτουργήσουμε ως πολίτες και όχι ως πρόβατα. Οι πολίτες λειτουργούν, εμείς υπολειτουργούμε με μνήμη χρυσόψαρου. Μέχρι χθες και όλα τα προηγούμενα 3,5 χρόνια αγανακτούσαμε και την κρίσιμη στιγμή της ψήφου η ψήφος πηγαίνει στον υβριζόμενο. Την κρίσιμη ώρα της κάλπης πολλοί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τον παλαιοκομματισμό.

    Άνθρωπος βαθύς γνώστης δολοπλοκιών του συστήματος και του βρωμερού παρασκηνίου έγραψε: «Εάν θες να πολεμήσεις το σύστημα, να ψηφίσεις μικρά κόμματα, ώστε να φεύγουν τα μεγάλα και να ανανεωθεί ο πολιτικός κόσμος. Και μάλιστα από τα μικρά κόμματα, να ψηφίσεις αυτούς που έχουν πίστη στον Χριστό και αγάπη στην Πατρίδα».

    Προσωπικά θα κάνω κάποιες προτάσεις χωρίς να δεσμεύω τον παρόντα ιστότοπο: Η Δεξιά στην Ελλάδα πέθανε από τότε που ιδρύθηκε η ΕΡΕ. Η Δεξιά στην Ελλάδα πέθανε το 1956. Όλες οι προσπάθειες δημιουργίας κομμάτων και κινημάτων που έγιναν από τότε, ιδίως με την μεταπολίτευση, πάτωναν σε ποσοστά, γιατί ο δεξιός κόσμος πίστευε ότι η ΝΔ είναι αυτή που τους εκφράζει. Η ΝΔ είναι ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο-διεθνιστικό κόμμα που επανδρώνεται από κυρίως πρώην αριστερούς. Είναι το κόμμα που έδιωξε τον Βασιλιά το 1974, το κόμμα που δεν άφησε να γίνει η κηδεία της Βασιλίσσης Φρειδερίκης το 1981, το κόμμα που κήδεψε ως απλό πολίτη τον αείμνηστο Βασιλιά Κωνσταντίνο πριν ένα μήνα. Καμία ψήφος Βασιλοφρόνων στην ΝΔ!

Τι κόμματα;

    
Εάν δεν σας αρέσει αυτός ο διχασμός αριστερά-δεξιά-κέντρο (που προσωπικά αλλά και τον παρόντα ιστότοπο βρίσκει απολύτως σύμφωνο) ψηφίστε την «Νίκη» του δασκάλου και θεολόγου Δημητρίου Νατσιού, και όχι Μέρα-25, Νύχτα-26 και άλλες μπαρουφακ(ολογ)ίες.

     Εάν θέλετε αριστερά, προτιμήστε την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

    Εάν θέλετε ΝΔ και Ελληνική Λύση, προτιμήστε το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» (Ε.Κ.ΕΛ) του Ηλία Κασιδιάρη και εάν δεν κατεβεί υπάρχει και η «Εθνική Δημιουργία» επικεφαλής της οποίας είναι ο Θάνος Τζήμερος (Πρόεδρος του «Δημιουργία Ξανά») και μαζί του σε συνεργασία ο Φαήλος Κρανιδιώτης (Πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς»). Μην εξαπατάσθε οι δεξιοί!

    Εάν θέλετε ένα χώρο που καλύπτει όλη την αριστερά έως την κεντροδεξιά, να ψηφίσετε το «Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης» (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) του Παναγιώτη Λαφαζάνη και όχι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ.

    Εάν θέλετε Κ.Κ.Ε., δυστυχώς λύση δεν υπάρχει... Μόνο μία ψυχιατρική επίσκεψη και θεραπευτική αγωγή θα βοηθούσε στο πρόβλημά σας...


    Ρωμιοί,
    Πατώστε τα σημερινά πολιτικά κόμματα ή τουλάχιστον δώστε τους ένα 4 με 3% να γίνουν μικρά κόμματα των 10-15 βουλευτών, ώστε να καταλάβουν ότι τελείωσαν και ο δρόμος που τους περιμένει είναι το Ειδικό Δικαστήριο για την σωρεία των εγκλημάτων που έχουν διαπράξει εις βάρος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, της Ελληνικής Πατρίδος, της Ελληνικής Ιστορίας, του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Έθνους.

    Έρχονται κρίσιμες ημέρες στην ευαίσθητη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. Ο πόλεμος που άναψε στην Ουκρανία μοιραία θα επεκταθεί, γιατί τα συμφέροντα είναι πολλά και τα λεφτά περισσότερα... Η ηγεσία της χώρας μας πρέπει να είναι ανάλογη. Δεν μπορεί η αιρετή κομματοδιορισμένη Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Χρειαζόμαστε Βασιλιά, και αυτό πρέπει να το κάνει η επόμενη Βουλή με Νέο Σύνταγμα και επιβεβαιωτικό δημοψήφισμα από τον Ελληνικό λαό.

    Οι ημέρες είναι κρίσιμες. Η Βουλή που θα στείλουμε πρέπει να είναι ανάλογη. Μακάρι «να δώσει ο Θεός» και να κατισχύσει (την ημέρα την εκλογών) την επιρροή των εξωτερικών συμφερόντων και της... Singular Logic....

Πάνω από όλα
να έχουμε ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ
για να μας επισκεφθεί ο Θεός «ἐν ἐλέει καὶ οἰκτιρμοῖς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου