Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ & ΣΥΡΙΑ - ΜΗΝΥΜΑ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος».

    Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες 7.266 είναι οι νεκροί από τον πρόσφατο σεισμό στην γειτονική Τουρκία και στην Συρία. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για 10.000 νεκρούς. Ευχόμαστε να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές από τον πρόσφατο πόνο και να μην επαληθευθούν οι προβλέψεις.

    Οι Χριστιανοί βοηθούμε όλους και προσευχόμαστε για όλους, και για τους αγαπώντες και για τους μισούντες! Μπορεί οι ηγεσίες της Τουρκίας να στρέφονται κατά της Ελλάδος, μπορεί να φανατίζουν και να εξοργίζουν θερμοκέφαλους, όμως ο πόνος είναι πόνος, το αίμα είναι αίμα, και δεν ξεχωρίζει εάν είναι ελληνικό ή εάν είναι τουρκικό.

    Ντροπή σε κάποιους «χριστιανοταλιμπάν» που βγήκαν στα διαδικτυακά μέσα να πετάξουν μύδρους και χολή στον τραυματισμένο τουρκικό λαό. Να χαρούν την χριστιανοσύνη της και τους μεγάλους σταυρούς τους. Προχθές μπήκαμε στο Τριώδιο και ακούσαμε το Ευαγγέλιο του Τελώνου και του Φαρισαίου και μας κάλεσε ο Χριστός να πετάξουμε την μάσκα του Φαρισαίου!!! Αυτή η εικόνα με τον πατέρα να κρατά το χέρι της νεκρής 15χρονης κόρης του ελπίζουμε να σας ταρακουνήσει!

Καλή δύναμη στους λαούς της Τουρκίας και Συρίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου