Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (1)

Τα επιχειρήματά τους ήταν και είναι τόσα πολλά και γελοία που ένας αντικειμενικός μελετητής της Ιστορίας θα τα κατέρριπτε κατ΄ ευθείαν. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται αλλά και να αναπλάθουν την νεολαία σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω ως και τα αποθημένα τους!!!

1ο επιχείρημα. Η Βασιλεία δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην χώρα και τον λαό.
2ο επιχείρημα. Η Βασιλεία ήταν ένας παράγοντας και η κύρια πηγή των διχασμών.

1ο επιχείρημα. Απάντηση:
Η Βασιλεία είχε προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο. Σήμερα, μάλιστα θα ενδυναμώσει την εξωτερική πολιτική της χώρας μας με τα Βασίλεια της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου. Ο μεγαλύτερος βασιλικός οίκος στον κόσμο είναι ο Ελληνικός. Οι βουλευτές και η κυβέρνηση θα ελέγχονται, δεν θα είναι ανεξέλεγκτοι δηλ. επανεφαρμόζεται ο θεσμός του "Ανωτάτου Ελέγχου". Ο Βασιλιάς αγαπά την χώρα, δεν πατά επί πτωμάτων για να αποκτήσει μεγαλύτερο αξίωμα. Όχι, έχει το ανώτατο αξίωμα και φροντίζει η χώρα του να προοδεύει, να μεγαλουργεί έτι περισσότερον για να δώσει στον Διάδοχο-υιό του μία αξιόλογη και δυνατή χώρα.

Συγκεκριμένα, ο σημερινός τέως Βασιλιάς των Ελλήνων, Βασιλεύς Κωνσταντίνος έχει προσφέρει πάρα πολλά στην χώρα μας αλλά και στον ελληνισμό της διασποράς!

Οι Συνταγματάρχες είχαν έξωθεν βοήθεια (ισραηλιτικές υπηρεσίες) αλλά αγαπούσαν την Ελλάδα. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δεν ήταν ένας στυγνός δικτάτορας αλλά μία ηγετική φυσιογνωμία. Η ενέργεια της 21ης Απριλίου αποτελεί μία "μεταρρυθμιστική επανάσταση εκ των κάτω" όχι ένα "συντηρητικό πραξικόπημα εκ των άνω". Η Ελλάδα επί επταετίας γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, έγιναν αθρόα έργα κλπ. Το 1968 ο Παπαδόπουλος από το τμήμα αντικομμουνιστικής κατασκοπείας της ΚΥΠ χρηματοδότησε με 500.000 δολάρια την προεκλογική εκστρατεία του Νίξον! Το 1969 ο Παττακός είπε ΟΧΙ στον Νίξον για την σχεδιαζόμενη παγκοσμιοποίηση, όπως και οι Παπαδόπουλος-Μαρκεζίνης στις ΗΠΑ για την διέλευση των αεροπλάνων τους μέσω των βάσεων τους εν Ελλάδι.
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος έβλεπε την χώρα του να καθίσταται σιγά-σιγά (και να αποτρέψει μία τέτοια εξέλιξη) προτεκτοράτο της Mossad και αποφάσισε να την ξανακάνει κυρία του οίκου της, να αποκαταστήσει την συνταγματική τάξη και να δημιουργήσει ένα νέο δημοκρατικό πολίτευμα βασιλευομένης μορφής βάσει ενός νέου Συντάγματος. Η ενέργεια του απέτυχε. Ήταν ο μοναδικός που πραγματικά αντιστάθηκε. Οι άλλοι απλώς έκαναν εγχειρήματα, όπως του Παναγούλη, Σαββούρα κλπ.

Ο Κωνσταντίνος, μετά την πτώση της αμερικανοκίνητης χούντας Ιωαννίδη, χάνει τον Θρόνο του, με ένα νόθο δημοψήφισμα, επειδή ΗΠΑ, συμφέροντα, Κίσσιγκερ κλπ σχεδίαζαν για την Ελλάδα άλλα πράγματα. Να καταρρίψουν το τελευταίο προπύργιο της παράδοσης, της Πίστης, της φιλοπατρίας, της οικογένειας, των ιδανικών για να επιβάλλουν την πολυπόθητη Νέα Τάξη Πραγμάτων και να του αφαιμάξουν όλο τον ορυκτό και φυσικό της πλούτο.

Παρά την προδοσία και το φαρμάκι που τον πότισαν, έκανε τεράστιο αγώνα για να επιβληθεί εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας (1974) και έπεισε τον Πρόεδρο Κάρτερ να μην το άρει (1977). Στο Λονδίνο δημιούργησε το πρώτο Ελληνικό Σχολείο (1980). Το 1981 ερχόμενος στην Ελλάδα για την κηδεία της αείμνηστης Βασιλομήτορος Φρειδερίκης, μετά από 14 χρόνια εξορίας, σκύβει και ασπάζεται το Ελληνικό έδαφος!!! Αγώνα για την απόκτηση της Ολυμπιάδας (2004).
Και το ευχαριστώ. Του δήμευσαν την περιουσία.
Και η αντίδραση του. Με την αποζημίωση που έλαβε δημιούργησε το κοινωφελές Ίδρυμα Άννα-Μαρία. Το Ίδρυμα παρείχε δις τα περισσότερα χρήματα για τα καμμένα στην Ηλεία, αγόρασε πυροσβεστικά οχήματα στην Βέροια, έκτισε τα παραδοσιακά σπίτια των αγωνιστών του 1821 και ένα σχολείο στο Σούλι κλπ!!!
Μολονότι εξόριστος προσέφερε για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Είναι λύση παγκόσμιας αναγνώρισης, όσο κάποιοι και να μη θέλουν να το παραδεχθούν.

2ο επιχείρημα. Απάντηση:
Ποτέ δεν ήταν παράγοντας διχασμού. Αν μας το παρουσιάζουν έτσι η ΝΤΠ και οι ψευτοκουλτουριάρηδες είναι άλλη υπόθεση. Με την Βασιλεία αποκτούσαμε όλο εδάφη (Άγκυρα φθάσαμε!!!), με Αβασίλευτη όλο χάναμε και τώρα πρόσφατα (2010) με τα μνημόνια την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα.
Η σημερινή κατάσταση μας θυμίζει τον Ελευθέριο Βενιζέλο που προσπαθούσε να σύρει την χώρα άνευ όρων σ΄ έναν πανευρωπαικό πόλεμο συμφερόντων με τον Ανώτατο Άρχοντα να ανθίσταται! Ζητούσε (ο Στρατηλάτης Βασιλιάς μας Κωνσταντίνος ΙΒ΄) από τους Ανταντικούς όρους και εδαφικά ανταλλάγματα. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος λειτουργούσε ως όργανο της ξενοκρατίας. Έτσι και αυτός, όπως ο Τζέφρυ Παπανδρέου, χωρίς κανένα εμπόδιο, έφερε ΔΝΤ και Τρόικα και κατέλυσαν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητος, έφερε τους Αγγλογάλους στην Θεσσαλονίκη, απομύζωνε απ΄ αυτούς τεράστια χρηματικά ποσά, κατέλαβαν την Βόρεια Ελλάδα, έκαναν ένα τεράστιο πλιατσικολόγημα σε χωριά και Εκκλησίες και ένα αθρόο κυνηγητό σε βάρος των αντιπάλων τους!!!
Μας θυμίζει πάλι τον Βασιλέα Γεώργιο τον Α΄, που προειδοποιούσε για τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο που ετοιμάζουν οι πιστωτές μας με αφορμή την απόβαση ελληνικών στρατευμάτων στην ημιαυτόνομη Κρήτη. Ουδείς τον άκουγε και χάρις στην αντιβασιλική, εβραιοκίνητη και μοσονοκρατούμενη "Εθνική Εταιρία" οδηγηθήκαμε a priori σε ήττα. Αν ο Γεώργιος δεν πίεζε τον γυναικάδελφό του τον Ρώσσο Τσάρο οι τούρκοι θα είχαν φτάσει στην Αθήνα. Οι Αγγλία και Γαλλία υποσχέθηκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία πως η Ελλάδα θα πλήρωνε πολεμική αποζημίωση και την επέβαλλαν τρόικα, μόνο που τότε λεγόταν ΔΟΕ (=Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος).
Το Στέμμα, ειδικά τις περιόδους 1912-13, 1940-41, 1946-1949, αποτέλεσε τον παράγοντα ενότητος και ομοψυχίας του Ελληνικού λαού που οδήγησε στην δόξα και στις ηρωικές εποποιίες. Π.χ. τον παραμελημένο από τους πολιτικούς και διαλυμένο από τον πρόσφατο πόλεμο Ελληνικό Στρατό, ο Διάδοχος Κωνσταντίνος σαν Γενικός Διοικητής του Στρατού (1900-1909) τον αναμόρφωσε ριζικά και τον εξόπλισε! Εκπαίδευε το προσωπικό και θεσπίστηκε η οικιοθελής συμμετοχή στον Μακεδονικό Αγώνα! Όμως το εθνοφθόρο κίνημα στο Γουδί απαίτησε την απομάκρυνση των πριγκίπων από το Στράτευμα και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον χαμηλής σχεδόν μηδενικής δημοφιλίας στην Ελλάδα από τις αντεθνικές του προτάσεις Ελ. Βενιζέλο! Οι αλλεπάλληλες νίκες του Ελληνικού Στρατού φέρουν την στρατιωτική τεχνική και σφραγίδα του Κωνσταντίνου!!!
Με την πρόβλεψη του "Βασιλέως των ΟΧΙ" Γεωργίου Β΄ και την φροντίδα του Ιωάννη Μεταξά ο Ελληνικός Στρατός κατευξετέλισε τις 8 εκ. λόγχες του Μουσολίνι και κατέκτησε όλη σχεδόν την Βόρεια Ήπειρο, γράφοντας νέες σελίδας δόξας, ηρωισμού, αγώνος!!! ΟΧΙ και στην Γερμανία Βασιλεύς και Κορυζής και οι Έλληνες με το ίδιο αδάμαστο θάρρος πολέμησαν τον Γερμανό ναζιστή.
Όλες οι πολιτικές δυνάμεις, από την Δεξιά μέχρι τις αριστερές παρυφές, συναπίστηκαν γύρω από το Στέμμα για να νικήσουν, να συντρίψουν τον σλαβόλαγνο κομμουνιστοσυμμοριτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου