Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

                                       ΤΡΙΒΕΣ  ΣΤΗΝ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η υπάρχουσα κυβέρνηση άρχισε να εμφανίζει ρωγμές. Η ΝΔ και το ΠαΣοΚ είναι τα κόμματα της καταστροφής. Δυστυχώς όμως κάποιοι τους ψήφισαν. Οι σαθρές βάσεις της συγκυβέρνησης αρχίζουν να διαφαίνονται από την έλλειψη πατριωτισμού και διαλόγου. Γνώμονας τους η πολιτική του Κίσσιγκερ, την οποία εφαρμόζουν απαρέγκλιτα. 
Ο πρωθυπουργός Αν. Σαμαράς υποσχέθηκε προεκλογικά όχι άλλες μειώσεις του εισοδήματος των πολιτών κλπ. Τώρα κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έλεγε!!! Αξίως πρέπει να του απονεμηθεί το χρυσό βραβείο αναξιοπιστίας. Είναι πρωταθλητής και εκεί εκτός από την αντισφαίριση (=τένις).
Άθελα του, θα γίνει ο πρωθυπουργός της καταστροφής, της χρεοκοπίας της Ελλάδος. Οι εκλογές αυτές έγιναν για να εξέλθει η Ελλάδα από το ευρώ!!! Η Ελλάδα θα επιστρέψει στο παλιό της νόμισμα, την δραχμή. Η δραχμή δεν είναι δαίμονας. Η δραχμούλα μας σήμερα έγινε ο χειρότερος εχθρός μας. Η Ελλάδα, οι προηγούμενες γενιές έχουν αντιμετωπίσει δυσκολότερες καταστάσεις. Ας τους μιμηθούμε και ας γίνουμε αντάξιοι τους. Ο Έλληνας φαίνεται και στα δύσκολα. Ας αποδείξουμε στον κάθε ευρωπαίο, κάθε μασόνο, κάθε σιωνιστή πως την Ελλάδα, την χώρα της Ορθοδοξίας, του πολιτισμού, της τέχνης, των ηρώων δεν την υποδουλώνει κανένας.
Ήδη 2 βουλευτές της ΔημΑρ εξεδήλωσαν μία αρνητική στάση. Η ΔημΑρ πιστεύουμε πως θα είναι το κόμμα που θα αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση, γιατί αν η κυβέρνηση πέσει και συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα, τότε πολιτικά χρεοκόπησε

                                                 ΤΣΟΥΝΑΜΙ  ΜΕΤΡΩΝ
Εφεδρεία, περικοπές μισθών-συντάξεων-επιδομάτων, νέοι φόροι μας περιμένουν. Πάμε ολοταχώς για 3ο μνημόνιο σκληρότερων και δυσβάσταχτων μέτρων!!! Η σφαγή που υπολογίζαμε ότι θα γινόταν τον Ιούνιο, θα γίνει προσεχώς (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος). Ο Σαμαράς θέλει μέσα σε μία εβδομάδα να έχει συναντηθεί με Μέρκελ και Ολάντ ενώ για τις 22 Αυγούστου καθορίστηκε η συνάντηση του στο Μαξίμου με τον Ζαν Γκλοντ Γιούνγκερ.
Η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί μία λανθασμένη οικονομική πολιτική, την "μνημονιακή πολιτική" που οδηγεί την χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία. Η εθνική οικονομία βρίσκεται σε βαθιά ύφεση και αυτά τα μέτρα θα την αποτελειώσουν. Θέλουν την χρεοκοπία. Επτά ημέρες χωρίζουν το Μέγαρο Μαξίμου από την «αντίστροφη μέτρηση» για το «κλείδωμα» των νέων μέτρων. Η τρόικα θα έρθει το φθινόπωρο με "άγριες διαθέσεις", αφού ο υπ΄ αριθμόν 2 εθνικός ολετήρας Τζέφρυ Παπανδρέου της παρέδωσε "έτοιμη στο πιάτο" την διακυβέρνηση της χώρας. 
"Τα νέα μέτρα με σκοπό την ανεύρεση των 11,5 δισ. θα... τσουρουφλίσουν πολύ κόσμο. Οι περικοπές που θα γίνουν στις παραπάνω κατηγορίες αναμένεται να ξεπεράσουν τα 5 δισ. και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα...
Ο στόχος της εξυγίανσης είναι ακόμα πολύ μακριά και οι έλληνες πολίτες θα πρέπει να σφύξουν κι άλλο το ζωνάρι, ώστε να προσαρμοστούν στις νέες περικοπές που ετοιμάζονται.

* ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ:

Πλαφόν στις συντάξεις. Από το τμήμα σύνταξης 1.000 έως 1.400 ευρώ νέα μείωση ύψους 5% και για το τμήμα της σύνταξης άνω των 1.400 ευρώ νέα μείωση ύψους 10%. Η εξοικονόμηση περίπου 2 δισ. ευρώ και άνω από την επιβολή χαμηλότερου πλαφόν, από 2.000 έως 2.200 ευρώ (δεν έχει κλειδώσει το ακριβές ποσό) σε μικτές συντάξιμες αποδοχές. Δηλαδή, σωρευτικά για τις αποδοχές από οποιαδήποτε συνταξιοδοτική πηγή. Σήμερα το πλαφόν στις κύριες συντάξεις του ΙΚΑ μπαίνει στα 2.773 ευρώ ενώ στην περίπτωση συνόλου κύριας και επικουρικής στις 3.680 ευρώ.
Η επιβολή πλαφόν αναμένεται να επηρεάσει κυρίως συνταξιούχους των λεγόμενων ευγενών ταμείων. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκουν συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας, της Ιονικής, της ΔΕΗ, καθηγητές πανεπιστημίου, ανώτεροι δικαστικοί και ανώτεροι αξιωματικοί.

Περικοπή διπλών συντάξεων. Πρόκειται για πρόταση του ΚΕΠΕ, για αξιολόγηση των πολλαπλών συντάξεων η όποια, όπως αναφέρεται, «πρέπει να γίνει αθροιστικά και καθ' ύψος». Να σημειωθεί ότι, τα στοιχεία αναμένεται να βρεθούν μέσω του ΚΕΠΥΟ και υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 150.000 συνταξιούχοι λαμβάνουν διπλές συντάξεις, ο οποίες θα κοπούν ή θα μειωθούν προκειμένου το συνολικό ποσό να μην ξεπερνά το πλαφόν.

* ΕΦΑΠΑΞ:

Σε περικοπές οδηγούνται τα ταμεία που καταβάλλουν μεγαλύτερο εφάπαξ (όχι μόνο στο Δημόσιο) σε σχέση με τις εισφορές που έχουν καταβληθεί.

Πρόκειται για μνημονιακή υποχρέωση της χώρας μας. Στο εφάπαξ που καταβάλει το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) θα γίνει νέα περικοπή ύψους 22,63%. Δηλαδή έως 10.820 ευρώ (ανάλογα με την κατηγορία εκπαίδευσης και τα έτη υπηρεσίας) θα χάσουν οι δημόσιοι υπαλληλοι. Θα ακολουθήσει η περικοπή εως και 40% και σε άλλα ταμεία -απο το χώρο των ΔΕΚΟ αλλά και του ιδιωτικού τομέα-,τα οποία χορηγούν μεγαλύτερο εφάπαξ σε σχέση με τις εισφορές που εχουν καταβληθεί. Η μείωση στο ΤΠΔΥ αφορά και τις αιτήσεις που εκκρεμούν και για τις οποίες δεν έχει εκδοθεί ακόμα εφάπαξ.

* ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ:

Κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων αλλά και εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή τους. Πρόκειται επίσης για υποχρέωση που απορρέει από το μνημόνιο, όπου έχει τεθεί στόχος για εξοικονόμηση δαπανών ύψους έως 3 δισ. ευρώ (1% - 1,5% του ΑΕΠ) μέχρι το 2015. Στις 89 παροχές που θα περικοπούν ή θα επανεξεταστούν δε θα περιλαμβάνεται το ΕΚΑΣ και το επίδομα ανεργίας."

Το ρεπορτάζ είναι από το reporter gr.

                                    ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
Η κυβέρνηση τονίζει ιδιαίτερα πως τα μέτρα που λαμβάνει είναι για την "σωτηρία της χώρας". Την σωτηρία την βλέπουμε καθημερινά. Ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει! Καθημερινά αυξάνονται οι πεινώντες. Τα χρέη οδηγούν τους πολίτες σε άγχη και καταθλίψεις. Ο μέσος όρος αυτοκτονιών στην Ελλάδα είναι 2 άνθρωποι καθημερινά!!! Ο κόσμος ζει σε μία πρωτοφανή εξαθλίωση και ο παραγωγικός τομέας της χώρας σε μία πρωτοφανή στασιμότητα! Απίστευτο. Η Ελλάδα κατήντησε το "κλοτσοσκούφι των Μεγάλων Δυνάμεων". Σκοπός τους η αφαίμαξη όλου του ορυκτού πλούτου της χώρας αφού πρώτα αφαιμάξουν το αίμα των Ελλήνων!!!
Κοιτάξτε αυτόν τον ηλικιωμένο κύριο που κρατά τέσσερις άρτους στο χέρι του. Στεναχωρημένος, κλαίει. Εκεί κατέντησε την Ελλάδα το ΠαΣοΚ με την πολύτιμη αρωγή της ΝΔ. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, το 1981 έλεγε "περήφανα γηρατιά". Αυτά τα γηρατιά δημιούργησε και εσύ και ο γιος σου. Ήλθες στην Ελλάδα "αερόλιθε εξ Αμερικής" και την κατέστρεψες! Υπαίτιος για τον ΑΣΠΙΔΑ, για την παραίτηση του πατέρα σου, για την αποστασία, για την 21η Απριλίου, για την κατάργηση της Βασιλείας, για την μεταπολίτευση, για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος. Εσύ ευθύνεσαι μαζί με τον γιο σου επαγγελματία εκβιαστή του ελληνικού λαού που ξεπούλησε την χώρα του στους δανειστές. Εκτός από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, θέλουν και άλλοι τα αναθέματα τους!!!
Οι Έλληνες δεν θα το βάλουμε κάτω. Το γένος μας πάλι θα αναστηθεί. Το καράβι της Ελλάδος δεν βουλιάζει γιατί το προστατεύει η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ. Δεν θα αφήσει ποτέ τους Έλληνες στην κακοτοπιά, δεν θα αφήσει την Πατρίδα μας στην καταστροφή. Η Υπεραγία Θεοτόκος είναι η προστασία και αρωγός του καθενός μας, του Ελληνισμού και της Πατρίδος μας. "Την πάσαν ημών ελπίδα εις Σε ανατιθέμεθα Μήτερ του Θεού, φύλαξον ημάς υπό την σκέπην Σου".
Μετάνοια συνΈλληνες, μετάνοια, προσευχή και προσοχή, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία. Το Έθνος μας αν μετανοήσει, θα έχει την ευλογία του ΘΕΟΥ, έτσι και εμείς οι άνθρωποι θα μεγαλουργούμε και θα προοδεύουμε. Μόνον η μετάνοια θα μας σώσει, μην περιμένουμε την σωτηρία από τους ξένους. Αυτοί ήδη διανέμουν τα ιμάτια της χώρας μας και η Τουρκία είναι έξω από την διανομή, από την μοιρασιά. Ετοιμάζεται για ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα τον προσεχή Οκτώβριο... Μην φοβηθείτε. Οι ελληνικές απώλειες θα είναι πάρα πολύ μικρές.

       Ο  ΒΑΣΙΛΕΥΣ  ΜΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ
Κανένας "Έλληνας" πολιτικός δεν παρέστη στο Λονδίνο να υποστηρίξει, να εμψυχώσει, να ενθαρρύνει τις Ελληνικές συμμετοχές. Όλοι απεργάζονται, σχεδιάζουν την εξόντωση του Ελληνικού λαού.
Τις Ελληνικές συμμετοχές υποστήριζε, ενεθάρρυνε ο Βασιλεύς μας Κωνσταντίνος ο οποίος παρέστη στην Αγγλική πρωτεύουσα με την Βασίλισσα Άννα-Μαρία και σχεδόν όλη την Βασιλική Οικογένεια. Ο "φανατικότερος" υποστηρικτής της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας υπήρξε ο πρίγκιπας Νικόλαος. Δυναμικός, πιστός στον ΘΕΟ και Έλληνας σε αντίθεση με τους σημερινούς πολιτικάντηδες!!!
Η ΕΡΤ, μετά από διαταγή, από φόβο για να δουν οι Έλληνες τον Κωνσταντίνο και να αναζωπυρωθεί στην καρδιά τους ο πόθος για επιστροφή στην Πατρίδα, ακόμα και για επανενθρόνιση δεν έδειξε την απονομή αργυρού μεταλλίου που έκανε ο Βασιλεύς μας στον Ελληνοκύπριο Παύλο Κοντίδη, που ήλθε δεύτερος στην Ιστιοπλοία.
Τώρα έληξαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο Βασιλεύς με την Βασίλισσα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα (Πόρτο Χέλι) και να διαμείνουν στο σπίτι που ετοιμάζουν. 

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου