Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Θα σας παρουσιάσουμε τώρα αντιβασιλικές προκηρύξεις οι οποίες τυπώθηκαν από αριστερούς και πολέμιους του Βασιλικού Θεσμού. Χρονολογούνται κάπου στο 1974:

Ο Θεσμός της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ελλάδα προσέφερε πάρα πολλά. Εσάς δεν σας αρέσουν επειδή θέλετε πάντα το κακό της Ελλάδος. Ο Βασιλιάς ζει σε μία οικογένεια όπου δεν του λείπει τίποτε. Δεν έχει την ανάγκη να κλέψει. Ούτε πατά επί πτωμάτων όπως γίνεται στην Αβασίλευτη Δημοκρατία που "δοξάζετε" για να παίρνει όλο και μεγαλύτερο αξίωμα.
Το παραλήρημά σας, τελείως αβάσιμο και ιστορικά ατεκμηρίωτο, προσπαθεί να κτυπήσει ως ευάλωτο σημείο στην φτώχεια των χαμηλών λαικών στρωμάτων. Τα δεκάδες εκατομμύρια που λέτε ότι κοστίζει η Βασιλεία, με τα σημερινά δεδομένα (γιατί τότε ήταν η δραχμή), αγγίζουν τα τρισεκατομμύρια ευρώ! 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όργανο του εκάστοτε πρωθυπουργού, διορισμένος και  πιόνι των κομμάτων, σήμερα μας κοστίζει  3 εκ. τον χρόνο. Το υπάρχον πολιτικό και πολιτειακό σύστημα 38 χρόνων δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να βυθίσει στην Ελλάδα στις λέσχες και στις στοές. Στον αμοραλισμό και τον υλισμό. Στην θεοποίηση του χρήματος, την έπαρση και την αλαζονεία. 
Τι μπορεί να προσφέρει παραπάνω ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μην λησμονούμε ότι "Πρόεδροι της Δημοκρατίας" είμαστε εμείς που εκλέγουμε, που ψηφίζουμε, που επιλέγουμε.
* Έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν τον έχουμε επιλέξει, είναι διακοσμητικός και παίρνει τον χρόνο 3 εκ. ευρώ τον χρόνο!!!
* Εν αντιθέσει με την Βασιλευομένη Δημοκρατία, όπου ο Βασιλεύς, δια της Βασιλικής Χορηγίας, λάμβανε ετησίως 25 με 32.000 ευρώ. 
Ο Βασιλεύς, μπορεί να μην έχει εκλεγεί, αλλά ενσαρκώνει την ιστορία αυτού του τόπου, είναι θεματοφύλακας του Ελληνοχριστιανικού μας πολιτισμού και των παραδοσιακών αξιών. Ο Βασιλεύς έχει την εξαιρετική ιδιότητα να διακρατεί την λαική συνοχή, είναι σύμβολο της ενότητος του Έθνους. Ίσταται μακράν και πέρα κομμάτων. Δεν δίνει προεκλογικές υποσχέσεις και δεν πέφτει σε κάθε είδους ψηφοθηρίας για να εκλεγεί. Και αυτό αποτελεί ενωτικό στοιχείο. Δεν εξαρτάται από συμφέροντα, ρουσφέτια και κόμματα. Βασίζεται στην λαική βούληση και είναι υποχρεωμένος να προστατεύει την Ορθοδοξία, τους Νόμους και το Σύνταγμα. 
* Με Βασιλευομένη Δημοκρατία, η Ελλάδα είχε κύρος, δύναμη, αξιοπιστία στο εξωτερικό, στο δε εσωτερικό υπήρχε ανάπτυξη, παραγωγή, πρόοδος. Μπορεί οι παππούδες μας να ήταν φτωχοί, αλλά είχαν στα χείλη τους το χαμόγελο, ήταν φιλόξενοι και είχαν κάποια αρετή, αγνότητα. Υψηλό δε το αίσθημα του Πατριωτισμού, της Χριστιανοσύνης και της αλληλεγγύης.
Εδώ μας οδήγησε η Αβασίλευτη σας Δημοκρατία που ευαγγελιζόσασταν με υπερηφάνεια και αγαλλίαση, η χειρότερη τυραννίς όλων των πολιτευμάτων, στην φτώχεια, την μιζέρια, την πείνα, την εσωστρέφεια, το ξεπούλημα, τα μνημόνια και τέλος στην υποδούλωση από το ΔΝΤ και τις σιωνιστικές λέσχες και τις μασονικές στοές.
"Η 21η Απριλίου είναι η χειρότερη ημέρα της ζωής μου" είπε ο δημοκράτης Βασιλεύς Κωνσταντίνος. Η έκφραση του προσώπου του Βασιλιά φαίνεται συνοφρυωμένη ενώ ο Κωνσταντίνος έχει πάντοτε χαρούμενη-γελαστή έκφραση. Το μήνυμα το πήραμε. Ο Κωνσταντίνος αν συμφωνούσε μαζί με τους Συνταγματάρχες δεν θα προσπαθούσε ούτε να τους συλλάβει και να τους εξαναγκάσει σε παραίτηση (26 Οκτωβρίου 1967) ούτε να τους ρίξει κινητοποιώντας τις εναπομείνουσες πιστές σ΄ αυτόν στρατιωτικές μονάδες για να ξανακάνει την χώρα "κυρία του οίκου της" (13 Δεκεμβρίου 1967)!
Αναφέρετε ως παράδειγμα δύο πολιτικούς τον Κων. Καραμανλή και τον Π. Κανελλόπουλο. Ο μεν πρώτος είχε απόψεις ανεμομύλου, επέτρεψε στον εγωισμό του να προσπαθήσει να εγκαθιδρύσει το δικό του καθεστώς με ένα Σύνταγμα που θα τον περιφρουρούσε, ήταν τέκτονας 33ου βαθμού και επέτρεψε τον διαμελισμό της Κύπρου και την κατάργηση της Βασιλείας για να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αφού είστε τόσο κατά της χούντας, γνωρίζατε πως ο Καραμανλής είχε σχέσεις με τον Μακαρέζο τον οποίο αποκάλεσε "Έλληνα, Ευρωπαίον πολίτην" ...από τις υγιείς δυνάμεις της Επαναστάσεως".
Ο Κανελλόπουλος συμβάδιζε πάντα με το καθεστώς της Πατρίδος μας, ήταν πάντα "εύκολα ευπροσάμοστος". Μία έλεγε, μία το αναιρούσε.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας καταβροχθίζει τα εκατόν δεκαπλά, οι πολιτικοί ανεξέλεγκτοι τρώνε και λεηλατούν τα ταμεία!!! Αυτή η κατρακύλα γινόταν επί Βασιλέως; Όχι. Ο Βασιλιάς δεν είχε πρόβλημα. Τα χρήματα τα έπαιρνε νομιμότατα. Από βρήκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα έξοδα παραστάσεως, τον μισθό του, τα πρωτοφανή παχυλά επιδόματα. "Βασιλικότερα του Βασιλέως" ζει ο κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κόσμος δεν κακοπερνούσε καθόλου με την Βασιλεία. Ζούσε με ασφάλεια τουλάχιστον και ήταν ολιγαρκής. Η Βασιλεία αποσπούσε στο Κράτος τεράστια χρηματικά ποσά με τις κρουαζιέρες, τις περιοδείες του. Από την δεκαετία του 1950 και αυτό χάρις στους Βασιλείς Παύλο και Φρειδερίκη άρχισε δειλά-δειλά η ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα.
Ο Μονάρχης, λέτε, αποστράγγιζε 9 εκ. δρχ δηλ. κάπου 27.000 ευρώ τον χρόνο. Τώρα που  ο Πρόεδρος αποστραγγίζει 3 εκ. ευρώ τον χρόνο τι έχετε να πείτε παιδιά της ψευτοκουλτούρας και του θολοπροοδευτισμού;;;
Το Στέμμα το έφερε ο λαός με συντριπτικότατη πλειοψηφία κατά το δημοψήφισμα του 1863, όχι οι Μεγάλες Δυνάμεις. Αυτές μόνο πρότειναν τον Πρίγκιπα τότε. Ο Βασιλεύς ποτέ δεν αποτέλεσε όργανο ξενοκρατίας, ήταν κοντά στον λαό και με το εθνικό αίσθημα και λαική επιταγή γι΄ αυτό και ο κόσμος κατά τις περιοδείες έτρεχε να δει τους Βασιλείς από κοντά κατά τις περιοδείες τους. Έχετε δει ποτέ τις περιοδείες του Βασιλέως. Αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης, ενθουσιασμός, χαρά. Τώρα οι πολιτικοί αποσπούν ντομάτες και γιουχάισμα από τον δοκιμαζόμενο λαό.
Ο Καραμανλής ήθελε να εδραιώσει το δικό του καθεστώς στην Ελλάδα του 1963. Μέγα εμπόδιο αποτελούσε ο Θεσμός της Βασιλείας και του Ανωτάτου Ελέγχου τον οποίο εφήρμοζε αποκλειστικά ο Βασιλεύς. Το Σύνταγμα που ετοίμαζε ο Καραμανλής θα περιόριζε τις αρμοδιότητες του Στέμματος που θα το καταντούσε έρμαιο των επιλογών του Καραμανλή και θα ενδυνάμωνε την πρωθυπουργία του Καραμανλή στην εξουσία. Λες και ο Καραμανλής είχε υπογράψει συμβόλαιο με την εξουσία πως θα κυβερνά εφ΄ όρου ζωής. Όλοι οι εθνάρχες (Βενιζέλος, Καραμανλής) βλέπετε δεν μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση. Θέλουν μόνο κυβέρνηση και αν δεν τους "κάτσει" φεύγουν στο Παρίσι και αφήνουν την χώρα στην τύχη. Αυτός είναι ο πατριωτισμός τους και η άδολη προσφορά τους στην χώρα και τον Ελληνισμό. 
Ο Κωνσταντίνος όχι μόνο δεν έδιωξε τον Καραμανλή (τότε βασίλευε ο Παύλος ο Α΄) αλλά έτρεξε με το αυτοκίνητό του στο Αεροδρόμιο για να φέρει τον Καραμανλή πίσω. Αλλά ήταν αργά. Ο υπ΄ αριθμόν 2 εθνάρχης έφυγε από την Ελλάδα. Σε λίγα χρόνια (1969) θα τον εντοπίσουν στο Παρίσι να περπατά αγκαζέ τον κομμουνιστοσυμμορίτη Φλωράκη!!!
Όσον αφορά την 2η περίπτωση για τον Γ. Παπανδρέου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένας που δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα, δεν πολέμησε το 1940-41, δεν συμμετείχε στην Αντίσταση, καθηγητάκος-αερόλιθος εξ Αμερικής, ήλθε από τις ΗΠΑ και ίδρυσε άκουσον-άκουσον παραστρατιωτική οργάνωση τον Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.!!!
Ο Γεώργιος Παπανδρέου (πρωθυπουργός τότε) ήθελε να κάνει αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις των οποίων Αρχηγός ήταν ο εκάστοτε Βασιλεύς (Ιούνιος-Ιούλιος 1965). Άρα αφορούσε τον Κωνσταντίνο άμεσα το ζήτημα. Ήθελε να αντικαταστήσει (ο Παπανδρέου) τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το τελευταίο νευραλγικό χαρτοφυλάκιο. Ο Κωνσταντίνος δεν του επέτρεψε (αφού ο γιος του Παπανδρέου ήταν αρχηγός παραστρατιωτικής οργάνωσης) και πρότεινε στον πρωθυπουργό να αναλάβει αν θέλει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με την προυπόθεση πως το θέμα του ΑΣΠΙΔΑ θα πήγαινε στα πολιτικά δικαστήρια και όχι στα στρατιωτικά ή θα διόριζαν από κοινού νέο Υπουργό Άμυνας και η υπόθεση θα παρέμενε στα στρατιωτικά δικαστηρία (εκδίκαση, καταδίκη κλπ). Ο Κωνσταντίνος δρούσε απολύτως συνταγματικά και επέδειξε πολιτική ωριμότητα παρά το νεαρόν της ηλικίας του σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που έκανε τα χατίρια του γιου του και ήταν πολιτικό πρόσωπο από το 1920! Ο Παπανδρέου δεν δέχθηκε και παραιτήθηκε. Δεν τον εξανάγκασε κανένας.
Η τελευταία φωτογραφία (ο Βασιλεύς με τους Συνταγματάρχες) αποτελεί μία τυπική χειραψία του Βασιλέως με τα μέλη της κυβέρνησης του Απριλιανού καθεστώτος πριν φύγει για επίσκεψη στις ΗΠΑ. Την Επανάσταση της 21ης Απριλίου δεν την ήθελε ο Κωνσταντίνος επειδή οι Συνταγματάρχες έγιναν επίορκοι, είχαν διασυνδέσεις με μυστικές αμερικανικές υπηρεσίες και ενήργησαν αντισυνταγματικά. Ο Βασιλιάς ήταν τότε συγκεχυμένος προσπαθώντας να βρει λύση εντός των συνταγματικών πλαισίων. Οι Συνταγματάρχες πλαστογράφησαν την υπογραφή του Βασιλέως. Εγκαταστάθηκαν στην εξουσία μόνοι τους και είχαν μεγάλη μερίδα λαού άτυπα (φάνηκε και με το δημοψήφισμα του 1968 η αποδοχή της 21ης Απριλίου, 70-80% υπέρ της) μαζί τους που ήταν αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς και τις λοβιτούρες τους.
Ξαφνικά 6 χρόνια φερμουάρ στο στόμα. Μόλις όμως ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να κάνει εκλογές και να επαναφερθεί η δημοκρατία στον τόπο μας τότε έγινε το Πολυτεχνείο το οποίο έστησαν ο Κίσσινγκερ με το Επιτελείο του, ο Ιωαννίδης και οι παλαιοπολιτικοί εκτός Ελλάδος. Η γενιά του Πολυτεχνείου είναι αυτή η οποία κατακρεούργησε και ξεπούλησε την Ελλάδα. Γι΄ αυτό να μην λένε πια για τους αγώνες τους για δικαιώματα, ελευθερία, ανεξαρτησία και δημοκρατία γιατί μας προκαλούν αηδία και σιχαμάρα.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΓΔΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΙΑ!!! ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ!!!
ΑΝΤΙΟ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου