Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ

Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία με τον Διάδοχο Παύλο και τους πρίγκιπες Νικόλαο, Τατιάνα και Φίλιππο βρίσκονται στο Λονδίνο για να υποστηρίξουν την εκεί ελληνική συμμετοχή. Ο πρίγκιπας Νικόλαος φοράει μία μπλούζα επί της οποίας βρίσκεται η Ελληνική Σημαία. Αγωνίζονται για την Ελλάδα. Από εδώ και εμείς αλλά και το facebook και το blog των Βασιλοφρόνων της Ελλάδος θα ενημερώνει τους απανταχού Έλληνες Βασιλόφρονες.
Τώρα, τελευταία κυκλοφόρησαν κάτι δημοσιεύσεις για το τίτλο που δίδει τιμητικά η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) στον Βασιλέα Κωνσταντίνο. Τον αποκαλεί:
"Μεγαλειότατος, Βασιλεύς Κωνσταντίνος".
Βλέπετε τους έτσουξε. Από την λύσσα τους άρχισαν να τον αποκαλούν "Γλύξμπουργκ" νομίζοντας πως βρίζουν. Στο εξωτερικό τον σέβονται!!! Όχι εδώ που οι άχρηστοι, οι ανάξιοι οι πολιτικάντηδες μας, του στέρησαν την ιθαγένεια, του δήμευσαν παράνομα την περιούσια του και από τον φόβο τους, τα τελευταία 3,4 χρόνια ούτε τα ΜΜΕ τον αναφέρουν.
Το ΑΝΤ1 π.χ. στην πρώτη πενταετία της λειτουργίας του, άντε και δεκαετία (1989-1999) παρουσίαζε συνεχώς τον Κωνσταντίνο, συνεντεύξεις κλπ. Τώρα συμφέροντα μέσω συνεδριών καναλαρχών απαγορεύουν κάθε προβολή, δραστηριότητα του μεγάλου Έλληνα-Ορθοδόξου-τελευταίου στην γη-Βασιλιά μας. Όπως π.χ. σε συνεδρία 4 καναλαρχών απεφασίσθη η όλο και συνεχώς μειωμένη προβολή των δραστηριοτήτων της Εκκλησίας!!! Μην λησμονούμε όμως ότι στα ΜΜΕ, ιδίως στα κρατικά, κουμάντο κάνει το προπύργιο του ΚΚΕ, ο Περισσός!!!





Οι φωτογραφίες είναι από το facebook "Βασιλόφρονες της Ελλάδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου