Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ!

                     ΕΝΟΧΛΕΙ  Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΩΝ  ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ !!!

Τι γράφουν:
"Απίστευτο και όμως αληθινό! Σήμερα, το 2012, ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας οι νοσταλγοί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, του Κοκού!



Α. Συνεχώς παραληρηματικά επαναλαμβανόμενες απόψεις τους:


1. Στην Ελλάδα πρόσφερε πολλά ο θεσμός της Μοναρχίας (=σύνορα μέχρι το Σπερχειό ποταμό, τα λοιπά επειδή ο Βενιζέλος είχε διατάξει τότε τον Κωνσταντίνο να μην προχωρήσει προς το Μοναστήριον αλλά να κατευθυνθεί προς τη Θεσσαλονίκη «Μεγαλειότατε, σας διατάσσω!»)

2. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων αγαπάει και λατρεύει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

3. Το ¼ της συνολικής έκτασης της Ελλάδας αποτελεί περιουσία των βασιλιάδων της Ελλάδας.

4. Κατ’ αυτούς ο Κωνσταντίνος έφτασε τα όρια της Ελλάδας μέχρι λίγο πιο έξω από την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Βενιζέλος ευθύνεται για τη Μικρασιατική καταστροφή του 1922 (ενήργησε αντεθνικά όταν ήταν συνταξιούχος πρωθυπουργός μεταξύ 1920-1922).

5. Ο Κωνσταντίνος είναι εξαδάκτυλος (έχει 6 δάχτυλα)

6. Για τα Ιουλιανά (1965) έφταιγε ο Λαοπόβλητος πρωθυπουργός(βασιλικές επιστολές, το ότι απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό της λαϊκής εντολής του 53% με λόγια «κοιτάξτε με στα μάτια κύριε πρόεδρε εκείνος καθιστός με το σάντουϊτς του και ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός όρθιος, το ότι κατάργησε το λαοπρόβλητο πρωθυπουργό και μετά όρκιζε κάθε 15 μέρες από ένα καθίκι τη μια το Νόβα την άλλη τον Τσιριμώκο την άλλη το Στεφανόπουλο και τέλος τους συνταγματάρχες χαρίζοντάς μας μια δικτατορία και εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, ενώ εκείνος προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισαχθεί στο Κέημπριτζ το οποίο δεν εκτίμησε το γεγονός ότι είχε τελειώσει 3 στρατιωτικές σχολές σε 2 χρόνια).

7. Ο Κωνσταντίνος υπήρξε λαϊκός αγωνιστής που προσπάθησε να ανατρέψει τη χούντα το Δεκέμβριο του 1967, μιλώντας από ένα ραδιοφωνικό σταθμό στη Β. Ελλάδα εμβέλειας 300 μέτρων που τον άκουσαν μόνο οι … εξωγήινοι.


8. Ο Κωνσταντίνος έκανε αντίσταση στο διάστημα 1967-1973 με τη … σιωπή του, όχι για να μη χάσει την περιουσία του όπως λένε οι κακεντρεχείς ιστορικοί, αλλά για να διαφυλάξει τα δίκαια του Έθνους, και τυχαία άρχισε να καταφέρεται κατά της δικτατορίας, μετά το δικτατορικό δημοψήφισμα του 1973, όταν τον ειδοποίησαν ότι οι συνταγματάρχες και οι λακέδες τους πήγαιναν με φορτηγά και καταλήστευαν τα παλάτια του (που ούτως ή άλλως ήταν περιουσία του ελληνικού λαού)."

Μεγαλύτερο παραλήρημα από το δικό σας δεν θα βρούμε πουθενά στον κόσμο.
Ανταπαντήσεις για να μην πέφτει ο κόσμος στην ανελέητη αβάσιμη προπαγάνδα σας:

1. Φυσικά και προσέφερε πολλά: υπερδιπλασιασμό της έκτασης και του πληθυσμού της Ελλάδος. Σε αντίθεση με τον Θεσμό της Προεδρίας που "προσέφερε" συρρίκνωση του πάτριου εδάφους (Κύπρος, Ίμια) και με τα μνημόνια απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Και μιας που μνημόνευσες και τον Βενιζέλο θα έπρεπε να ξέρεις πως αν ίσχυαν οι προτάσεις και οι απόψεις του Βενιζέλου η μισή Μακεδονία και η Θράκη θα ήταν Βουλγαρικά εδάφη και η Θεσ/νίκη ακόμα Τουρκική. 
Τα μέτωπα ήταν δύο τον Οκτώβριο του 1912: το ένα προς το Μοναστήρι και το άλλο προς την Θεσ/νίκη στο οποίο ήταν αρχηγός ο Διάδοχος Κων/νος ΙΒ΄. Το "Μεγαλειότατε, σας διατάσσω" προέρχεται σε πλαστογραφήσεις που έγιναν στο ΓΕΣ κατά την διάρκεια της βενιζελικής δικτατορίας (1917-1920). 
Τότε δεν ήταν Μεγαλειότατος (ακόμα ήταν Υψηλότατος ακόμα ήταν Πρίγκιπας).

2. Με την σημερινή κατάσταση, άνθρωποι που αντιπαθούσαν τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ τώρα πλέον τον αναπολούν!!! Πριν 10 χρόνια θα άκουγες "ο τέως, ζητά εκατομμύρια, ο έτσι ο αλλιώς". Τώρα, φερ΄ ειπείν στην αγορά ο πωλητής θα βρίζει τους πολιτικούς και θα αναπολεί ή τον Βασιλιά ή τον Παπαδόπουλο ή και τους δύο!!! Ο θεσμός της Βασιλείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ελληνικό λαό. Γι΄ αυτό και πολεμήθηκε! Επακολούθησαν Εκκλησία, Στρατός, Οικογένεια κλπ.
Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θέλει τον Κωνσταντίνο. Οι περισσότεροι λένε: Προτιμώ τον Βασιλιά που ήταν ένας και χορτάτος παρά τα 300 νηστικά καθίκια που καταλήστεψαν τα ταμεία. Είμαστε ρεαλιστές.

3. Η περιουσία του Βασιλέως ήταν αγορασμένη από τους προγόνους του εν Ελλάδι Βασιλείς νομίμως σε αντίθεση με τον Τσοχατζόπουλο και τον ολετήρα τον Αν. Παπανδρέου που έκανε βίλα στην Μιμή αξίας 2,5 δις δραχμών. Πότε είπαμε πως είναι το ¼ της συνολικής έκτασης της Ελλάδος; Αλλά το μίσος σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν ξέρετε τι λέτε.

4. Ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος ΙΒ΄ ήταν ρεαλιστής και υπερπατριώτης. Το απέδειξε καθ΄ όλες τις περιστάσεις και τις εθνικές δοκιμασίες. Θα μπορούσε να γίνει ο ελευθερωτής της Πόλης, αυτός που θα ανάσταινε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά αλλά οι ξένοι δεν ήθελαν την Ελλάδα να γίνει μία ισχυρή δύναμη στην Μεσόγειο. Θα μπορούσε τουλάχιστον νικητής να μπει στην Βασιλεύουσα κατά την επιχείρηση κατάληψης της Κων/πόλεως από τις ανταντικές Δυνάμεις (Απρίλιος 1915).
Αποδεδειγμένα ο Βενιζέλος ευθύνεται για την Μικρασιατική Καταστροφή. Τά΄ χε βρει με τους φίλους τους Ευρωπαίους ηγέτες και τους σιωνιστές και λέει "έστειλα τον Στρατό στην Μικρά Ασία, σίγουρα θα σφαγιασθεί, για να γλιτώσω την ήττα, δεν κάνω εκλογές για να τις χάσω". Έτσι και έγινε. 

5. Σύμφωνα με τις προφητείες ναι! Είναι εξαδάκτυλος. Θα βοηθήσει παρά πολύ για να ξαναπάρει η Ελλάδα και πάλι την Κωνσταντινούπολη. Χάρις τον Κωνσταντίνο τον ΙΓ΄ η Πόλη θα γίνει και πάλι Ελληνική..!

6. Ο Παπανδρέου λαοπρόβλητος; Από που και ωσπού;;; Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένας που δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα, δεν πολέμησε το 1940-41, δεν συμμετείχε στην Αντίσταση, καθηγητάκος-αερόλιθος εξ Αμερικής, ήλθε από τις ΗΠΑ και ίδρυσε άκουσον-άκουσον παραστρατιωτική οργάνωση τον Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.!!!
Ο Παπανδρέου ήθελε να κάνει αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις των οποίων Αρχηγός ήταν ο εκάστοτε Βασιλεύς. Άρα τον αφορούσε άμεσα το ζήτημα. Ήθελε να αντικαταστήσει (ο Παπανδρέου) τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το τελευταίο νευραλγικό χαρτοφυλάκιο. Ο Κωνσταντίνος δεν του επέτρεψε (αφού ο γιος του Παπανδρέου ήταν αρχηγός παραστρατιωτικής οργάνωσης) και πρότεινε στον πρωθυπουργό να αναλάβει αν θέλει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με την προυπόθεση πως το θέμα του ΑΣΠΙΔΑ θα πήγαινε στα πολιτικά δικαστήρια και όχι στα στρατιωτικά ή θα αναλάμβαναν από κοινού νέο Υπουργό Άμυνας και η υπόθεση θα παρέμενε στα στρατιωτικά δικαστηρία (εκδίκαση, καταδίκη κλπ). Ο Κωνσταντίνος δρούσε απολύτως συνταγματικά και επέδειξε πολιτική ωριμότητα παρά το νεαρόν της ηλικίας του σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που έκανε τα χατίρια του γιου του και ήταν πολιτικό πρόσωπο από το 1920! Ο Παπανδρέου δεν δέχθηκε και παραιτήθηκε. Δεν τον εξανάγκασε κανένας.

7. Προσπάθησε και απέτυχε. Η πορεία της χώρας, αν πετύχαινε το αντικίνημα του Βασιλιά, θα ήταν πολύ διαφορετική. Νέο Σύνταγμα, νέα δημοκρατία μέχρι και νέοι πολιτικοί. Αυτά δεν ακούγονται. Ούτε διαμελισμός της Κύπρου θα γινόταν, ούτε τα Ίμια, ούτε τα μνημόνια, ούτε τίποτα!!!

8. Την περίοδο 1967-1973, ο Κωνσταντίνος επιδίωκε την δημιουργία νέου δημοκρατικού πολιτεύματος. Εμπόδιο στάθηκαν, όχι τόσο οι Αμερικανοί και οι Συνταγματάρχες, άλλα παρασκηνιακές δυνάμεις, κυρίως οι Έλληνες πολιτικοί που ήθελαν να ξανακυβερνήσουν την Ελλάδα χωρίς Βασιλιά για να την φέρουν σε τέτοιο σημείο!!!

"Απίστευτο και όμως αληθινό! Σήμερα, το 2012, ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας οι νοσταλγοί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, του Κοκού!"

Εμ, ποιον θα νοσταλγούμε τον αρχισφαγέα τον Βελουχιώτη. Νοσταλγούμε τίμιους ανθρώπους με ηθικές αρχές και υψηλό το εθνικό φρόνημα. Ζούμε, Υπάρχουμε και Πολλαπλασιαζόμαστε καθημερινά. Και κυκλοφορούμε ελεύθερα με ψηλά το κεφάλι γιατί δεν είμαστε κλέφτες, ούτε καίμε την Ελληνική Σημαία!!! Εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα!!! 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΑΝ  ΠΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου