Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Στην εορτή της Παναγίας Φανερωμένης στην Κοζάνη άστραψε και βρόντηξε, και με το δίκιο του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος. Ευχήθηκε ο ΘΕΟΣ να ταρακουνίσει τους πολιτικούς ώστε να συνέλθουν.
Ανέφερε επίσης, κατά το τέλος του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού, πως στην Βουλή των Ελλήνων υπήρχε η εικόνα της Αγίας Τριάδος και αφού έπεσε η δικτατορία, κατά την διάρκεια της επταετίας δεν λειτουργούσε το Κοινοβούλιο, οι πολιτικάντηδες την κατέβασαν. Τόνισε επίσης "αλλά όπως κατέβασαν αυτοί την εικόνα του Τριαδικού Θεού, έτσι και ο Θεός τους κατεβάζει σήμερα τόσο χαμηλά!".
Συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης για τους πύρινους του λόγους που δεν αρέσουν σε πολλούς, γιατί λέει την αλήθεια.

Η Εικόνα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος σκέπαζε τους βουλευτές, δέσποζε στο κτίριο της Βουλής (νομίζω πάνω από το Προεδρείο) και μόλις ήρθε ο "ευεργέτης του ΚΚΕ" Κων/νος Καραμανλής όλες οι Ιερές Εικόνες πετάχθηκαν!!! Ούτε τον ΘΕΟ δεν άντεχαν!!!

Ο ΘΕΟΣ δεν θέλει να βλέπει λαδιές και νόμιζαν αν κρύψουν την εικόνα ο Παντοδύναμος δεν θα έβλεπε τις βρωμοδουλειές τους, ήθελαν να κάνουν την Βουλή των Ελλήνων, το σπίτι του πρώτου Βασιλέα των Ελλήνων Μεγαλοιδεάτη Όθωνα του Α΄, λέσχη συναλλαγών, μιζών, διαφθοράς και φαυλότητος. 
Ο ΘΕΟΣ αργεί αλλά δεν λησμονεί! Είδατε εν Χριστώ συνΈλληνες που έφτασαν τα τομάρια που ξαναψηφίσατε. Στον πάτο, στην γενική περιφρόνηση από όλους. Έτσι και ο ΘΕΟΣ, όπως ορθότατα τόνισε ο Σ. Μητροπολίτης Σ & Κ. κ.κ. Παύλος, τους κατεβάζει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου