Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ;;; ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Φυσικά και υπάρχουν. Ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια οι Βασιλόφρονες σ΄ όλη την Ελλάδα με εξαίρεση τον απόδημο Ελληνισμό που η πλειοψηφία του είναι φιλοβασιλικοί. Ακούστε μία συζήτηση που έγινε σ΄ ένα phorum:
* "Αναρωτιομουν αν υπαρχουν ακομα Βασιλοφρονες... Το 1974 ηταν ενα ποσοστο του 33% που ψηφισε υπερ της Μοναρχιας... 38 χρονια μετα ποσοι εχουν μεινει αραγε?"
 Κατ΄ αρχάς το 1974 το ποσοστό δεν ήταν 33%, ξεπερνούσε το 55% σίγουρα. Έχουμε ότι έγινε νοθεία. Ένας δικαστικός εκείνου του δημοψηφίσματος-απάτης λέει "Η εντολή που είχαμε ήταν η ανάδφειξη της Αβασίλευτης Δημοκρατίας". Έτσι και έγινε, το 69% αποφάσισε υπέρ της Αβασίλευτης και μόνο το 30% υπέρ της Βασιλευομένης. Η Αβασίλευτη τότε ήταν στα επίπεδα 40-44%, όχι 69%. Λαός και Βασιλεία ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα. Άλλο τώρα αν συμφέροντα, κόμματα, δημοσιογραφίσκοι και κατσαπλιάδες μας το παρουσιάζουν τελείως διαφορετικά. Την Αβασίλευτη Δημοκρατία στην Ελλάδα σώζει το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόστηκε ποτέ το πολίτευμα της Προεδρικής Δημοκρατίας. Προσπάθησε το 1973 ο Παπαδόπουλος να το εφαρμόσει αλλά ανετράπη...
Υπάρχει όντως μία μερίδα των Ελλήνων που λέει "Βασιλευομένη και Προεδρευομένη ζήσαμε. Ας εφαρμοστεί και κάτι καινούργιο". Στην Προεδρική Δημοκρατία θα επικρατεί η ίδια κατάσταση. Το δημοκρατικότερο είναι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται απ΄ ευθείας από τον λαό, τίποτε παραπάνω. Το ρουσφέτι θα επικρατεί. Ένας πολιτικός θα πατεί επί πτωμάτων για να φτάσει στο ανώτατο αξίωμα. Ο Ανώτατος Άρχων θα τάζει "λαγούς με πετραχείλια". Στην Ελλάδα έχει δοκιμαστεί το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Είναι το καταλληλότερο να εφαρμοστεί. Αν εφαρμοστεί στην Ελλάδα και η Προεδρική Δημοκρατία, τότε "την χάσαμε την χώρα μας".

* "λογικα ενα ιδεολογικα 7-8% πρεπει να επιζει..αν οχι παραπανω
επισης μην ξεχναμε οτι αυτο το ποσοστο ειναι απορροφημενο στα δεξια κομματα, ενα αμιγες φιλοβασιλικο κομμα θα δεχοταν ποταπες επιθεσεις και δεν θα ειχε τυχη."
 Δυστυχώς ναι, οι Βασιλόφρονες δεν ψηφίζουν Βασιλόφρονες. Ιδεολογικά ξεπερνά το 25% του πληθυσμού. Αφήστε τα ΜΜΕ να συνεχίζουν το παραμύθι της "μεγάλης εκσυγχρονιστικής Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας" και της "κακής Βασιλείας".

* "Εγω πιστευω οτι εχουν ξεμεινει κατι γεροντια. Κια το 7-8% πολυ μου φαινεται. Αν γινοταν δημοψηφισαμα τωρα και με τις υπαρχουσες συνθηκες η βασιλευομενη δεν θα επιανε πανω απο 5%. Ολα τα κοινοβουλευτικα κομματα συμπεριλαμβανομενης και της ΧΑ θα εναντιωνονταν στην επιστροφη του βασιλια. Τα μεν αριστερα κομματα θα ελεγαν οτι ειναι ντοπη να εχουμε βασιλια, οτι η βασιλεια ειναι καταλοιπο του μεσσαιωνα και θα κατειγγειλαν τον μοναρχοφασισμο κτλ. Το μεν ΠΑΝΔΟΚ θα ελεγε οτι η θωρακισμςνη δημοκρατια μας δεν εχει αναγκη απο βασιλεις. Και οι ΑΝΕΛ-ΧΑ θα υποστηριζαν πως ο βασιλιας θα ελεγχεται απο ξενες δυναμεις οτι θα ειναι Γερμανικης καταγωγης και οτι θα ξεπουλησει την εθνικη μας ανεξαρτησια στην ευρωπαικη αριστοκρατια κτλ.
Αν δεν κανω λαθος κατεβηκε στις προηγουμενες εκλογες ενα αμιγως φιλοβασιλικο κομμα η "Εθνικη Ελπιδα" που ελαβε 100 ψηφους."
 Λανθασμένη άποψη. Υπάρχουν χιλιάδες νέοι που δεν πέφτουν στην παγίδα της αριστερής-μαρξιστικής προπαγάνδας στα σχολεία. Ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος για να ξαναψήφιζε Αβασίλευτη Δημοκρατία. Όλοι είδαμε το ποιόν. Δεν λέω πως οι Βασιλείς δεν έκαναν λάθη αλλά τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην Πατρίδα, όχι απλώς λάθη, έγιναν από αβασίλευτο καθεστώς!!! Εδαφικά κέρδη είχαμε μόνο με Βασιλευομένη Δημοκρατία, εδαφικές απώλειες μέχρι και την εδαφική μας ακεραιότητα μόνο με Αβασίλευτη "δημοκρατία". Τα αριστερά κόμματα ως συνήθως τις μπούρδες τους, η ΝΔ-ΠαΣοΚ με το "ψευτολόγιο" απαίσιο τους ύφος θα δηλητηρίαζαν την επιστροφή του Βασιλιά, ολόκληρη προπαγάνδα θα έστηναν, όπως το 1974 με τους κομμουνιστές μαζί. Αν οι ΑνΕλ-ΧΑ διατύπωναν τέτοια άποψη, πιάνονται αδιάβαστοι. Στο αίμα των Βασιλέων ρέει αίμα από τους βυζαντινούς οίκους των Αγγέλων, των Μακεδόνων, των Κομνηνών και των Παλαιολόγων και πέραν τούτου είναι κατ΄ ευθείαν απόγονοι του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου δια του υιού του Ιωάννου Χριστιανού-Παλαιολόγου. Ο Βασιλιάς ουδέποτε ελεγχόταν από ξένες δυνάμεις. Αν ελεγχόταν σήμερα θα είχε και τον Θρόνο του. Είναι Ορθόδοξος, Έλληνας, προσπάθησε να δημιουργήσει μία νέα Βασιλευομένη Δημοκρατία και να ξανακάνει την χώρα "κυρία του οίκου της" από προτεκτοράτο των ΗΠΑ που κατήντησε. Στην αποτυχία της προσπάθειας του έφυγε από την Ελλάδα για να μην χυθεί ελληνικό αδελφικό αίμα. Τίμησε την χώρα του με χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, υπηρέτησε Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία, έγινε Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους, αγωνίστηκε για την Ελλάδα (όπως εμπάργκο όπλων κατά της τουρκίας, Ελληνικό σχολείο στο Λονδίνο, Ολυμπιάδα, Ίδρυμα Άννα-Μαρία, παροχή των περισσσοτέρων χρημάτων στα καμμένα της Ηλείας δις, έγερση των σπιτιών των αγωνιστών του 1821 και ένα σχολείο στο Σούλι, αγορά πυροσβεστικών οχημάτων στην Βέροια κλπ). Τι παραπάνω πρόσφερε ένας πολιτικός από το 1974 μέχρι σήμερα.

* "Υπάρχουν ακόμα χώρες με "βασιλευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία";;;; :o
Πως μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο;;;;"
 Το φαινόμενο εξηγείται πως οι άνθρωποι εκεί έχουν πολύ μυαλό. Δε πετάνε στα χέρια τον πλούτο που έχουν. Γι΄ αυτό όλες οι χώρες με Βασιλευομένη Δημοκρατία είναι προοδευμένες, αναπτυγμένες με υψηλό το φρόνημα της εθνικής υπερηφανείας.

* "Βασικα η Εθνικη Ελπιδα πηρε 2700 ψηφους πανελλαδικα αν θυμαμαι καλα..."
 Βασικά η Εθνική Ελπίδα πήρε 4.303 ψήφους πανελλαδικά. Συμφέροντα δεν μας κατέβασαν στους ισχυρότερους για την Βασιλευομένη Δημοκρατία Νομούς. Δεν κατεβήκαμε σε 17 νομούς εσκεμμένα.   Υπάρχουν βασιλόφρονες που γνωρίζουν την ύπαρξη της Εθνικής Ελπίδας αλλά για λόγους δικούς τους δεν την ψηφίζουν. Η αποχή στις εκλογές πλησίασε το 37%. Τουλάχιστον το 20% ήταν φιλοβασιλικοί. Φιλοβασιλικοί υπάρχουν στην ΝΔ, τους ΑνΕλ, στον ΛαΟΣ, την ΧΑ και άλλα δεξιά κόμματα.

* "Μην ξεχνάτε και ένα μικρό ποσοστό δημοκρατών ρομαντικών φιλοβασιλικών, ανθρώπων που είτε αναπολούν, είτε -οι νεώτεροι- έλκονται από την αίγλη που απέπνεε η μοναρχία, αλλά δε θα ψήφιζαν ποτέ υπέρ ενός μη δημοκρατικού πολιτεύματος."
 Σωστά. Και αυτό το ρεύμα όλο και φουντώνει με ραγδαίους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου