Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ 1974

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος».

    Τα κόμματα έβγαλαν όλη την χολή τους για τον Βασιλέα και μετά ευχήθηκαν ένα ψεύτικο «συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος». Τέτοιο κόμπλεξ όπως που έχει ο Έλληνας δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Κόμματα, πολιτικοί, πρώην πολιτικοί βγαίνουν στις τηλεοράσεις και λένε οι μεν για κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους (π.χ. Μπογδάνος, Βελόπουλος, Εμφιετζόγλου, Λυκουρέζος κλπ) και οι δε για κηδεία ιδιώτη χύνοντας χολή για την περίοδο της Βασιλείας, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό παρονομαστή: «Το πολιτειακό λύθηκε οριστικά και αμετάκλητα το 1974»!

    Γιατί μας το λέτε κάθε φορά;;; Το ακούμε 300 φορές στην κυριολεξία την ημέρα. Αυτός που το λέει και το ξαναλέει και το επαναλαμβάνει και το ξαναλέει, πολύ απλά ΔΕΝ είναι σίγουρος. Η Γ' Ελληνική Δημοκρατία φοβάται και την σκιά της! Ζει υπό τον φόβο της αποκατάστασης της Βασιλευομένης Δημοκρατίας! Γι' αυτό του υφάρπαξαν την περιουσία! Γι' αυτό του στέρησαν το διαβατήριο! Γι' αυτό του πήραν την ελληνική ιθαγένεια!

    Σήμερα που ο καθένας γίνεται Έλληνας στα χαρτιά, έχουμε γίνει πολυπολιτισμικοί, αντιρατσιστές, ανεκτικοί στην διαφορετικότητα, δεν αναγνωρίζουμε την ελληνικότητα του Βασιλέως και του προσάπτουμε υποτιμητικά το «ξένος» και το «Γλύξμπουργκ»; Σήμερα που ο καθένας έχει το «δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται», να γεννήθηκε άνδρας και να θέλει να λέγεται γυναίκα κα ανωμαλίες, δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του Βασιλέως να ονομάζεται «Βασιλιάς Κωνσταντίνος»; Βέβαια, ο τίτλος «Βασιλεύς» δεν είναι τίτλος αυτοπροσδιορισμού, αλλά τίτλος τιμής και σεβασμού που τον συνοδεύει ισοβίως. Αυτό προβλέπει η Συνθήκη της Βιέννης (1815), την οποία υπέγραψε και η Ελλάδα το 1830. Ο Βασιλιάς δεν είχε ανάγκη της νομικής υπόστασης. Ήταν γεμάτος Ελλάδα έως μυελού οστέος! Τόσο πολύ που μετά από 14 χρόνια μακριά από την Ελλάδα, μόλις ήρθε για την κηδεία της μητέρας του ΑΕΙΜΝΗΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (12 Φεβρουαρίου 1981), γονάτισε και φίλησε το χώμα της!!!

    Δυστυχώς, ελαχίστων εξαιρέσεων, ο Ελληνικός λαός αποδεικνύεται ότι δεν έχει την ωριμότητα να επιλέξει πολίτευμα και σύστημα που θα τον κυβερνά. Κι αυτό το φαινόμενο είναι διαχρονικό και ξεκινά από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα!!! Με εξαίρεση κάποιες περιόδους ενότητος και παραμερισμού των διαφορών ο Ελληνισμός μεγαλούργησε και άφησε ανεπανάληπτου μεγέθους πολιτισμό και παράδοση. Όταν διδάσκονται τα σημερινά παιδιά στα σχολεία-και σας το λέω μετά λόγου γνώσεως-ότι «η βασιλεία και οι βασιλιάδες κατέστρεψαν την Ελλάδα» και ότι «η βασιλεία δεν μας ταίριαζε ποτέ» και όσα παιδιά ξέρουν (επειδή μελετούν και δεν βάζουν παρωπίδες) φοβούνται να μιλήσουν γιατί φοβούνται ότι αυτό θα έχει επίπτωση στον σχολικό τους βαθμό, τι γνώμη να σχηματίσουν για την περίοδο της Βασιλείας στην Ελλάδα;;; Πως να εμπιστευθούμε τους τόνους προπαγάνδας με τους οποίους έχουν ποτισθεί δεκαετίες τα παιδιά μας;;

     Για να το τελειώνουμε το παραμύθι! Το πολιτειακό δεν λύθηκε! Δεν θα μας δεσμεύσουν οι αποφάσεις μισού αιώνα πριν και μάλιστα όταν αυτές βγήκαν νοθευμένες. Οι Έλληνες Ρωμιοί έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε και πάλι την άποψή μας όχι βάσει πολιτευμάτων, αλλά βάσει Σχεδίων Συνταγμάτων που θα περιέχουν πολιτεύματα. Να έχει ο Ελληνικός λαός πλήρη και ισότιμη ενημέρωση. Το οφείλουμε στην Πατρίδα μας που την δολοφονούμε με λάθος πολιτεύματα και πρωτίστως με λάθος νοοτροπίες. Παραδείγματα τυχαία αναφέρω, βάσει του οποίου θα κληθεί ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα να εκφραστεί:

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ «ΛΑΪΚΗΣ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ)
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

    Να έχει ο Ελληνικός λαός την πλήρη έκφραση γνώμης αλλά και την πλήρη ευθύνη. Και μάλιστα ανά 40 χρόνια να επαναλαμβάνεται δημοψήφισμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ εάν ο Ελληνικός λαός του αρέσει το πολίτευμα που έχει. Αλλιώς να προκρίνει με δημοψήφισμα άλλο. Γι' αυτό φοβόμαστε;

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ, ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου