Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του «Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος».

    Βασιλιάς Κάρολος Γ' της Αγγλίας: «Μᾶς ζητοῦν τὰ γλυπτὰ τοῦ Παρθενῶνος, καὶ συμπεριφέρονται ἔτσι στὸν ξαδελφό μου». «Δυσαρέσκεια του Βασιλέως Καρόλου για την προσβολή στον Κωνσταντίνο» σημειώνει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ της Παρασκευής 13ης Ιανουαρίου 2023.

    Τα ακούς, κυβέρνηση της ΝΔ; Τα ακούς, πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη; Νόμιζες ότι η κηδεία του αειμνήστου Βασιλέως Κωνσταντίνου θα περνούσε απαρατήρητη; Νομίζατε ότι θα γλυτώσετε το διπλωματικό επεισόδιο; Νομίζατε υποτιμώντας την ιστορία ότι θα ικανοποιήσετε τα ψηφαλάκια και την αριστερά στην οποία είστε υποταγμένοι; Με τα κιάλια θα βλέπετε πλέον τα Μάρμαρα του Παρθενώνος!!! Ας προσέχατε!

    Η ιστορία έκρινε τον Κωνσταντίνο και τον ονόμασε: ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΩΤΙΚΟ, ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ. Η ιστορία, η μη συμβατική ιστορία, που δεν γράφεται από αριστερές και δεξιές φανατισμένες πέννες, έχει κατατάξει στους μεγάλους ΕΛΛΗΝΕΣ και στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ευγένεια, ήθος και ειλικρίνεια!

Και ένα τελευταίο για την Φασιστερά-Αριστερά:

    Η αριστερά κυβερνά αυτόν τον τόπο!!! Κολλημένη με τις κομματικές της συμπλέξεις, ακόμα να συνέλθει από την ήττα του 1949. Ακόμα κρατά την αντιπροσωπεία όταν η μαμά Σοβιετική Ένωση έκλεισε το εργοστάσιο. Θα σας τσούζει μια ζωή ότι οι Βασιλείς ΠΑΥΛΟΣ και ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ μπήκαν εμπόδιο στα φασιστικά σας σχέδια να κάνετε την Ελλάδα Σοβιετία και την Μακεδονία ανεξάρτητο κράτος. Απολαύστε το όσο είναι καιρός, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα... Που θα πιάσετε στο στόμα σας τους Βασιλείς, κατσαπλιάδες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου