Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΘΑ ΚΗΔΕΥΘΕΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος».

    Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα στα αμέτρητα εγκλήματά τους, έβαλαν και τον επίλογο της αντεθνικής και απάνθρωπης πολιτικής τους. Αποφάσισαν ένας πρώην Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους, πρώην Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Ολυμπιονίκης, Αξιωματικός των τριών όπλων, να κηδευθεί όχι με τις αρμόζουσες τιμές αρχηγού κράτους, αλλά ως απλός πολίτης!

    Το πρωί έλαβε χώρα διυπουργική σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της κηδείας και ταφής του Βασιλέως και αποφασίστηκαν τα εξής:

- Ο Βασιλιάς θα ταφεί ως ιδιώτης,

- Η ταφή θα πραγματοποιηθεί κοντά στους προγόνους του στο Τατόι,

- Σε συνεννόηση της κυβέρνησης με την οικογένεια θα οριστεί ο Ναός στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία,

- Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην κηδεία η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη,

- Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το Πρωτόκολλο για τους επίσημους από το εξωτερικό που θα παραστούν στην κηδεία.

Μάλιστα αν προκριθεί ως Ναός της εξοδίου ακολουθίας ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ΔΕΝ θα γίνει λαϊκό προσκύνημα!!!

    «Ἕλληνες, ἀεὶ παῖδές εἰσιν» (Πλάτων, Τίμαιος 22Β) είπαν οι αρχαίοι σοφοί Πλάτων και Πλούταρχος. Ο Έλληνας εξόρισε ευεργέτες, φυλάκισε ήρωες, δολοφόνησε ηγέτες. Και τώρα κηδεύει τον πρώην Βασιλέα των Ελλήνων σαν απλό πολίτη! Η ντροπή και το όνειδος θα σας συνοδεύει πάντα!

    Έβαλε ταφόπλακα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα φάει αυτός και το κόμμα του ένα περιποιημένο μαύρισμα στις εκλογές. Με χαρά περιμένουμε να τις προκηρύξει και να πατώσει, και αυτός και όλο το πολιτικό σύστημα και περιμένουμε να αναδειχθούν καινούργια κόμματα και σωστοί άνθρωποι από αυτά!

    Βασιλιά μου, και στον τάφο σε φοβούνται! Και κεκοιμημένος τους προκαλείς τρόμο! Αναπαύσου εν ειρήνη. Ο βίος και η πολιτεία σου πάντα θα μας διδάσκουν. Όσο αδικήθηκες από τους ανθρώπους και το υπέμεινες με καρτερία και υπομονή, τόσο ο Θεός σε ανέβασε ψηλά, κοντά Του. Γι' αυτό και η μνήμη σου θα είναι ΑΙΩΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου