Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος».

    Λεωφορεία από όλη την Ελλάδα θα έλθουν στην Αθήνα για να αποτιμήσουν φόρο τιμής στον Βασιλέα Κωνσταντίνο! Ενημερωθείτε κατά τόπους για να γίνουμε όλο και περισσότεροι! Να βουλιάξει η Αθήνα από Ορθόδοξους Ρωμιούς Έλληνες πατριώτες!

    Να προσευχηθούμε για τον Βασιλιά μας και να τους δείξουμε ότι είμαστε εκατομμύρια και ΔΕΝ κρυβόμαστε πλέον. Να καταλάβουν όλοι τους ότι οι Βασιλόφρονες είναι υπολογίσιμη δύναμη. Δεν είμαστε ηλικιωμένα τριψήφια απομεινάρια του παρελθόντος, αλλά φλογεροί επταψήφιοι Ορθόδοξοι Πατριώτες που θα τρέμουν την παρουσία μας!

    ΤΕΛΟΣ η σιωπή και ο φόβος! Ώρα να τελειώσουμε την Γ' Ελληνική Δημοκρατία της διαφθοράς και των σκανδάλων και η παρουσία μας να γίνει ένα ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ μίας Δημοκρατίας με καρδιά τον Χριστό, με σπονδυλική στήλη την Παναγία μας, με νου τον εκκλησιαστικό τρόπο ζωής, με κεφαλή τον Βασιλιά, με χέρια την γνήσια και ισότιμη λαϊκή συμμετοχή!

    Επίσης, ας στηρίξουμε την ομάδα στο facebook «ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», την όντως μοναδική και αξιόλογη προσπάθεια παρουσίας μας στο fb. Να γίνουμε όλο και περισσότεροι!

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου