Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ 2023;;

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του «Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος».

    Η περιοχή της ΝΑ Μεσογείου πάντα ήταν μία ευαίσθητη περιοχή για την πυροδότηση έκρυθμων καταστάσεων. Έχουμε μία Ρωσία που επιτίθεται στην ομόπιστη και ετεροθαλή εθνική αδελφή της Ουκρανία. Έχουμε μία Τουρκία που δια του Προέδρου της Ερντογάν γαβγίζει και απειλεί την Ελλάδα και ταυτοχρόνως παίζει σε διπλό διπλωματικό ταμπλό, τόσο με το ΝΑΤΟ, όσο και με την Ρωσία και προς το παρόν δεν βγαίνει χαμένη. Έχουμε μία Ελλάδα σε κορυφαίου μεγέθους ξεπεσμό ήθους και αξιοπρέπειας, παρασυρμένη στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που για την καρέκλα και τις μελλοντικές βλέψεις του για Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, σέρνεται πίσω από τις αμερικανοευρωπαϊκές αποφάσεις.

    Όλα αυτά θυμίζουν προφητείες συγχρόνων Αγίων... Μία από τις σπάνιες προφητείες του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου ήταν η αφορμή της έναρξης ενός παγκοσμίων διαστάσεων πολέμου θα ήταν η Ουκρανία, όπερ και εγένετο. Το 2023 θα είναι χρονιά γεωπολιτικών ανακατατάξεων. Χρονιά ριζικών αλλαγών. Χρόνια πόνου και αίματος.

    Η Ελλάδα με τις επερχόμενες εκλογές δεν θα γνωρίσει κυβέρνηση και θα έχουμε μεγάλη πολιτική και πολιτειακή αναστάτωση... Η Τουρκία που γιορτάζει τα 100 χρόνια της κεμαλικής Τουρκικής Δημοκρατίας, θα γνωρίσει την διάλυση, την ανάδειξη των κρυπτοχριστιανών και των Τουρκοορθοδόξων, την επαναλειτουργία της Αγίας του Θεού Σοφίας ως Ορθοδόξου Ναού... Θα αλλάξει τόσο πολύ το σκηνικό στην περιοχή μας και στην Πατρίδα μας, που δεν πιστεύουμε που ζούμε...

    Υπάρχει ένα γνησιότατο πνευματικό παιδί του Αγίου Πορφυρίου, ο Ιερομόναχος π. Γεώργιος Αλευράς. Αυτός σε ομιλίες του αναδεικνύει τέτοια θέματα. Ας τον ακούσουμε και ας προσέξουμε. Γιατί ο δρόμος που θα οδηγήσει σε αυτά θα έχει πολύ πολύ πόνο και αίμα... Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να θωρακισθούμε. Και το όπλο μας λέγεται ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Η βρωμιά και ο ξεπεσμός έφτασε σε απελπιστικά υψηλά επίπεδα...

    Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος για 6η μέρα νοσηλεύεται στο «Υγεία», εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι προφητικές ρήσεις του Οσίου Παϊσίου, μπορεί να βοηθήσει με έναν ξεκάθαρα διπλωματικό τρόπο. Διαβάζουμε από κάποιους ότι «είναι γραμμένο να ζήσει να μπει στην Κωνσταντινούπολη, να βασιλεύσει» κλπ. Ας σεβαστούμε τον μεγάλο τόσο στο ήθος, όσο και στην ηλικία Βασιλιά μας και προς το παρόν ας προσευχόμαστε για την υγεία και ανάρρωσή του.

    Και κάτι ακόμα: Να προσευχόμαστε με πόνο και δάκρυα ο καθένας για τα δικά του τα χάλια, για τα δικά του σφάλματα, για τις δικές του παραλείψεις, για τις δικές του αμαρτίες. Να προσευχόμαστε και να μετανοούμε μήπως και μας ελεήσει και μας καθαρίσει ο Θεός, γιατί σε τίποτα περισσότερο από την Αγάπη, την Αγνότητα και την Καθαρότητα νοός και καρδίας δεν αναπαύεται ο Θεός!!

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου