Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ: «ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΦΙΧΤΟΔΕΜΕΝΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»

Γεμάτο συγκίνηση και παράδειγμα προς μίμηση είναι το μήνυμα στο istagram της Πριγκίπισσας Τατιάνας για την κοίμηση του πεθερού της Βασιλέως Κωνσταντίνου:

    «Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο ευλογημένος και τιμή νιώθω που είμαι μέρος της σφιχτοδεμένης αγαπημένης σου οικογένειας.

    Αλλά υπάρχουν και άλλα - τα τελευταία χρόνια πραγματικά έμαθα τι σημαίνει "αγάπη για την πατρίδα" και παρακολούθησα πώς την πέρασες στα παιδιά σου, και μέσω του Νικολάου, σε μένα. Σ' ευχαριστώ. Η κληρονομιά σου, η αφοσίωσή σου, το φως σου και η αγάπη σου ζουν μέσα από όλα αυτά. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου.

    Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, Βασιλιάς, σύζυγος, αδελφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και τόσα άλλα - ας αναπαυθείς εν ειρήνη Μεγαλειότατε ❤️ Θείε Τίνο - Λείπεις τόσο και θα σε αγαπάμε για πάντα. ❤️ ✨ Αναπαύσου εν ειρήνη ✨♥️»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου