Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

kidiaΠαρουσία συγγενών, φίλων, νοσταλγών του Απριλιανού καθεστώτος και κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής κηδεύτηκε την Πέμπτη 31 Φεβρουαρίου ο Στρατηγός Ντερτιλής. Στο φέρετρο του υπήρξε η Ελληνική Σημαία σε αντίθεση μ΄ έναν εκείνο τον αριστερό αυτόχειρα που κηδεύτηκε με την συριακή. Ακούστηκαν συνθήματα όπως "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" και "Αλήτες-Προδότες-Πολιτικοί" και πυροβολισμοί. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του spiro-spero "λίγη ώρα μετά την κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή στο Α΄Νεκροταφείο αθηνών, συνελήφθη άνδρας του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, για τους πυροβολισμούς στον αέρα κατά την ταφή. Στις τσέπες του βρέθηκαν κάλυκες, ενω αυτήν την ώρα διεξάγεται και έρευνα στο σπίτι του."

«Ξέχασε» να πάει ο Μιχαλολιάκος!!!

Συγχαίρουμε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων για το θάρρος του να παραστεί στην κηδεία του Ντερτιλή, αγνοώντας την σφοδρή επίθεση που ήδη του γίνεται από τα γνωστά "προοδευτικά" παπαγαλάκια, τα ίδια που εκθείαζαν (!!!) την παρουσία του Αρχιεπισκόπου και άλλων Μητροπολιτών στην κηδεία του πατέρα του Τσίπρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου