Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!!!

Θα έπρεπε να καταισχύνονται οι "υπεύθυνοι" Ιεράρχες, Κληρικοί και λαϊκοί που συμμετέχουν σε αυτό το συνέδριο - παρωδία, που προκαλεί βάναυσα τον πιστό ΟΡΘΟΔΟΞΟ Λαό και νομιμοποιεί τους φανατικούς χριστιανομάχους της ανθελληνικής και αντίχριστης αριστεράς!
Γιατί το λέμε αυτό; Μια ματιά στο πρόγραμμα του επαίσχυντου συνεδρίου θα σας πείσει! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ:
Πρώτη Συνεδρία: Η «Βασιλεία του Θεού» και η Λαϊκή Εξουσία. Ιστορικές επισημάνσεις από τις παράλληλες πορείες Εκκλησίας και Αριστεράς στον 20ό και τον 21ο αιώνα.
Δεύτερη Συνεδρία: Θρησκευτικά Σύμβολα και Θρησκευτικότητα στον δημόσιο χώρο
Τρίτη Συνεδρία: Θέματα εκκλησιαστικής περιουσίας και μισθοδοσίας του κλήρου

Τέταρτη Συνεδρία: Εκκλησία και Αριστερά εν μέσω κρίσης: Δράσεις έναντι των κοινωνικών προβλημάτων

Πέμπτη Συνεδρία: Εκκλησία και Αριστερά έναντι του μεταναστευτικού ζητήματος

Έκτη Συνεδρία: Ο σύγχρονος λόγος της Εκκλησίας και της Αριστεράς. Από τη συγκρουσιακή στη συνεργατική ρητορική

Έβδομη Συνεδρία: Η Θρησκευτική Εκπαίδευση στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
- Στην "πρώτη συνεδρία", η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ μπαίνει σε εισαγωγικά!!! Γιατί, αριστερολάγνοι Ιεράρχες;;; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ "ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ" ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΑΣ;;;
- Επίσης, έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούν για "παράλληλες πορείες Εκκλησίας και Αριστεράς στον 20ό και τον 21ο αιώνα"!!!
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΘΕΝΤΩΝ (!!!) ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"!!!
Για τα φρικώδη εγκλήματα των κομμουνιστών και άλλων αριστερών θα μιλήσετε, στα πλαίσια της "παράλληλης πορείας";;; Ή οι "ιστορικές επισημάνσεις" σας θα συνιστούν διαστρέβλωση της Ιστορίας;;;
- Συμμετέχουν τα γνωστά "φυντάνια" στους κόλπους της Ιεραρχίας, όπως ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο Σιατίστης Παύλος, ο Δημητριάδος Ιγνάτιος!
Η έκπληξη (;) όμως έρχεται από την παρουσία του γνωστού "υπερπατριώτη δημοσιοσχετίστα" Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ενώ πραγματικά δεν περιμέναμε την συμμετοχή του Γόρτυνος Ιερεμία!!!
ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ;;; ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ;;;

- Για ποιο λόγο τίθενται ζητήματα που δεν θα έπρεπε ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, όπως οι αριστερίστικες υστερίες για τα θρησκευτικά σύμβολα, το μάθημα των Θρησκευτικών κλπ; Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι ρίχνετε νερό στο μύλο των χριστιανομάχων;

- Ποιος είναι ο "σύγχρονος λόγος της Εκκλησίας", συμμετέχοντες Ιεράρχες; Αγνοείτε ότι Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ παραμένει διαχρονική εις τους αιώνες των αιώνων και δεν "εκσυγχρονίζεται"; Ποιοι είστε εσείς που θα τολμήσετε κάτι τέτοιο;;;
- Το "σύμβολο" του συνεδρίου ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αφού θυμίζει κομμουνιστικές αφίσες της εποχής των Λένιν και Στάλιν! Τα δε χρώματα, παραπέμπουν ευθέως σε κομμουνιστικές συγκεντρώσεις!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!
Είναι πρόκληση τεραστίου μεγέθους η έναρξη "διαλόγου", ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!
Ο σωστός διάλογος, "αγαπολόγοι" Ιεράρχες, δεν πρέπει να έχει μόνο αγάπη, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Αλλά και όσον αφορά την αγάπη, πρέπει να είναι ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ!
Τι είδους...αγάπη για την Εκκλησία έχουν οι αμετανόητοι αντίχριστοι Κουράκης (!!!) και Κούλογλου (!!!) ;;;
Ο πιστός λαός, οφείλει να καταδικάσει τέτοιες απαράδεκτες κινήσεις που δεν αποσκοπούν στην ειλικρινή συνεργασία και συνεννόηση, αλλά γίνονται ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
ΞΑΝΑ, ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!
Υ.Γ. Συνέδριο με θέμα "Εκκλησία και Δεξιά" θα κάνετε...; 

Aπό "hellasorthodoxy".

Σχόλιο μας
Καταδικάζουμε ως Ορθόδοξοι Έλληνες Βασιλόφρονες την ανήκουστη αυτή κίνηση. Ντροπή στους Ιεράρχες και σ΄ όλους τους συντελεστές της παρωδίας-αίσχους αυτού. Επί των κεφαλών σας θα πέσει το αιώνιον ανάθεμα του Έθνους! Αυτά περί "Εκκλησίας και Αριστεράς" να τα πείτε στην οικογένεια του Ιερέως Γεωργίου Σκρέκα που ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ από τους ξενοκίνητους κομμουνιστές! Αυτά να τα πείτε στις οικογένειες των 220.000 θυμάτων της κομμουνιστικής θηρωδίας! Αυτά να τα πείτε στις οικογένειες των 28.000 απαχθέντων παιδιών (του παιδωμαζώματος)!
Και υπάρχουν άνθρωποι και κυρίως νέα παιδιά που υποστηρίζουν πως Αριστερά σημαίνει άνοιγμα στην κοινωνία. Αντίθετα σημαίνει έγκλημα, προπαγάνδα, ανθελληνισμός, αντιχριστιανισμός! Στα σχέδια της ψευτοκουλτουριάρικης αριστεράς η Ελλάδα δεν έχει θέση αλλιώς θα το μετανιώσουν φρικτά αυτά τα αντιχριστιανικά καθίκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου