Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ!!!


Ό,τι κακό συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα είναι μια παιδαγωγία του Θεού για τις αμαρτίες μας και για την απομάκρυνσή μας από το Χριστό και την Ορθόδοξη πίστη. Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να μετανοήσουμε και να σταματήσουν οι εκτρώσεις, τα ναρκωτικά, η πορνεία, η μοιχεία, οι κακολογίες, οι κατακρίσεις, το μίσος, η οργή, η εκδίκηση, η ζήλεια, ο φθόνος, η χαιρεκακία, το ψέμα, η φοροδιαφυγή, η φιληδονία, η λαιμαργία, η φιλοδοξία, η φιλαργυρία, η πλεονεξία, η ασπλαχνία, η υπερηφάνεια, η κενοδοξία, η φιλαρέσκεια, η ανθρωπαρέσκεια, ο εγωισμός, η ολιγοπιστία, η κατάθλιψη, το άγχος, η απελπισία, η απογοήτευση. Να σταματήσει να μας ενδιαφέρει μόνο η διασκέδαση, η καλοπέραση, οι ανέσεις και τα πλούτη σε αυτή τη ζωή. Να σταματήσουμε να πιστεύουμε σε δαιμονικές πλάνες της νέας εποχής. Ας σταματήσουμε την αμαρτία, ας νηστέψουμε, ας προσευχηθούμε γιατί η δύναμη της προσευχής είναι τεράστια όταν συνοδεύεται με μετάνοια, πίστη, δάκρυα, εμπιστοσύνη και ελπίδα στο έλεος του Θεού.
Δε θα μας σώσει καμιά κυβέρνηση, καμία απεργία, καμία αγανάκτηση, καμία διαδήλωση. Δε θα μας σώσει το να κατηγορούμε τους πολιτικούς και να ρίχνουμε σ' αυτούς το φταίξιμο γιατί όλοι φταίμε. Είμαστε όλοι πάρα πολύ αμαρτωλοί οι χειρότεροι ακόμα κι από τους άπιστους και άθεους και αδικαιολόγητοι μπροστά στο Θεό. Εμείς βάλαμε τους άπιστους να μας κυβερνούν για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά μας συμφέροντα χωρίς να σκεφτούμε πως είναι ακατάλληλοι για να κυβερνήσουν ένα ορθόδοξο έθνος το οποίο έχει ανάγκη από μια ορθόδοξη παιδεία. Μία μερίδα πολιτών ήθελε το ρουσφέτι, αρκέστηκε στον υλισμό, την υπερκατανάλωση, τον υπερδανεισμό γαλουχημένοι κατάλληλα και από τους πολιτικούς μας. Εμείς βάλαμε τους αλλοδαπούς και αλλόθρησκους στην πατρίδα μας και σε λίγο θα είμαστε μειονότητα και δε θα τολμάμε να μιλάμε για το Χριστό και την ορθόδοξη πίστη για να μη μας λένε μισαλλόδοξους και φανατικούς. Το 2015 σύμφωνα με έρευνες
Μόνο η μετάνοια των Ελλήνων Ορθόδοξων Χριστιανών, η νηστεία, η προσευχή η προσέλευση μας στα Άχραντα Μυστήρια θα διώξει τους δαίμονες μέσα από την καρδιά μας οι οποίοι μας κρατούν την καρδιά μας αιχμάλωτη με τα πάθη τα οποία δεν τα βλέπουμε και δεν μετανοούμε. Όταν λέμε να μετανοήσουμε σημαίνει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, νοοτροπία αφού πρώτα κάναμε μία ειλικρινή κριτική με τον εαυτό μας. Νομίζουμε ότι φταίνε μόνο οι άλλοι κι όχι εμείς. Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη κατά των παθών, κατά του διαβόλου, στη νίκη της Ελλάδας κατά των εχθρών της. Ας γεμίσουν όλες οι Εκκλησίες από πιστούς που θα προσεύχονται με αληθινή μετάνοια για τη σωτηρία μας από το μίσος του διαβόλου που λυσσάει να μας καταστρέψει. Ο Χριστός αγαπάει την Ελλάδα γιατί είναι ποτισμένη με το αίμα των Αγίων μαρτύρων γι' αυτό και θα την παιδαγωγεί μέχρι να μετανοήσει για να της χαρίσει στο τέλος τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου