Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Από την εκδήλωση της 11/02/2000
Στις 11 Φεβρουαρίου 2000, η Βασιλική Ένωση Γιαννιτσών διοργάνωσε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας. Πράγματι η εκδήλωση εκείνη ήταν σημείο-σταθμός διότι ο Στυλλιανός Παττακός έστειλε μία επιστολή στην οποία αναγνωρίζει το μοιραίο λάθος του Παπαδόπουλου και ολοκλήρου του καθεστώτος της 21ης Απριλίου που κατήργησε την Βασιλευομένη Δημοκρατία από την χώρα! 
Η επιστολή μεταξύ άλλων τόνιζε την συγγνώμη του αρχικινηματία από τον θεσμό της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και όχι από το πρόσωπο του Βασιλέως Κωνσταντίνου. Η επιστολή αναγνώστηκε από τον Πρόεδρο της Βασιλικής Ένωσης Γιαννιτσών και νυν Πρόεδρο του κόμματος των βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" κ. Γιώργο Γ. Παπαδόπουλο. Επίσης διαβάστηκε και μήνυμα επί τω νέω έτει του Βασιλέως Κωνσταντίνου. 
Στην εκδήλωση εκείνη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βασιλικής Ένωσης Θεσ/νίκης κ. Οδυσσέας Τόσκας, έξι πρώην βουλευτές της ΝΔ έστειλαν τηλεγραφήματα ευχών και ευχαριστιών: οι Αγγ. Μπρατάκος, Αλ. Παπαδόγγονας, Π. Καμμένος, Π. Ψωμιάδης, Κ. Κωνσταντινίδης, Απ. Ανδρεουλάκος. Παραβρέθηκαν δε, οι Γ. Καρατζαφέρης και Μ. Μανωλάκος.
Τώρα βέβαια, τα ξέχασαν αυτά οι τέως βουλευτές. Και ο Καμμένος δεν ήθελε καν να ακούει για βασιλόφρονες και τον βασιλόφρονα Γ. Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου