Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Μιλώντας στην σκοπιανή εφημερίδα "Nova Makedonija", η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαΐτανη, αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία". Συγκεκριμένα, η κ. Γαΐτανη παραχώρησε συνέντευξη πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του Νοεμβρίου, όπου τα Σκόπια κατέθεσαν αίτημα για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε., χωρίς να έχει λυθεί το ζήτημα της ονομασίας. Αναλυτικά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στη συνέντευξή της:
"Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε δηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείται εσείς: Μακεδονία.
Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν τα πράγματα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας.
Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αιτία γι’ αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλά άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα προκειμένου να καλυφθούν άλλα πράγματα που συμβαίνουν".

Από το "ksipnistere".

Σχόλιο μας:
Γαΐτανη, θα βγει το γιαταγάνι! Παλιογυφταριό των Σκοπίων. Μιλάτε για την Ελλάδα εσείς που την σφάξατε, που κάνατε παιδωμάζωμα. Αι σιχτίρ στην Βόρεια Κορέα. Ντρεπόμαστε που υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες στην Ελλάδα. Αλλά τι Έλληνες; Να ξεβρωμίσει η Ελλάδα επιτέλους από τα κομμούνια.
Στην πατρίδα σας την Βόρεια Κορέα ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!! Δεν θα επιτρέψουμε ούτε σ΄ εσένα, ούτε στο αμερικανοκίνητο σκατόκομμα σου να πουλήσετε την Ελλάδα και την Μακεδονία. 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου