Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ή ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ

Ο πόλεμος που έλαβε χώρα στην Πατρίδα μας τα έτη 1945 - 1949 ονομάζεται εμφύλιος ή συμμοριτοπόλεμος; Ερωτούνται πολλοί και τα ΜΜΕ που καταλαμβάνονται εδώ και 39 χρόνια από την Αριστερά και τους λεφτάδες σιωνιστές μας παρουσίασαν τον πόλεμο ως εμφύλιο για την "επούλωση" δήθεν "των πληγών των παθών".
Μπαίνουμε απ΄ ευθείας στην ουσία και τα λέμε έξω από τα δόντια:
Οι σιωνιστές οργάνωσαν τον κομμουνισμό με το ΕΑΜ τον Σεπτέμβριο του 1941. Τον Ιανουάριο του 1942 η 8η Ολομέλεια του ΚΚΕ αποφάσισε πως ο σκοπός του ΕΑΜ και του ΚΚΕ ήταν η κατάκτηση της εξουσίας είτε ειρηνικά είτε βίαια! Έτσι οργανώθηκε και το αντάρτικο του ΕΑΜ: το ΕΛΑΣ και ξεκίνησε ο α΄ γύρος κατάληψης της εξουσίας (Σεπτέμβριος 1941-Οκτώβριος 1944).

"Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν..."
Υπάρχει το τραγούδι και να μην ερεθίζονται οι ψευτοκουλτουριάρηδες πως είμαστε φασίστες γιατί γελοιοποιούνται και προσβάλλουν την αλήθεια "Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν". Αυτά λοιπόν τα τρία φωτεινά γράμματα σκότωσαν 375 Γερμανούς και 50.000 Έλληνες. Εξαιτίας των κομμουνιστών δημιουργήθηκαν τα Σώματα Ασφαλείας πολλά εκ των οποίων συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Τα έγγραφα του Ιστορικού Αρχείου του ΓΕΣ που βγήκαν στην φόρα το 1997 δεν αναφέρουν συνεργασία Γερμανών-Σωμάτων Ασφαλείας αλλά μία απλή ανοχή έως εμπάθεια! Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που συνεργάστηκαν Γερμανοί και Σώματα Ασφαλείας.
Τις μικρότερες εθνικές αντιστασιακές οργανώσεις τις διέλυσαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ώστε να είναι κυρίαρχη στο παιχνίδι για να υφαρπάξει την εξουσία! Δεν δίστασαν να συνεργαστούν με την Γκεστάπο  και με τους Βουλγάρους!!! Πληθυσμιακά κατέλαβαν το 95% της Ελληνικής επικράτειας. Το ΚΚΕ ξεκίνησε την εμφύλια σύγκρουση όταν καταλάμβανε τα χωριά και νόμιζαν πως ήταν η απόλυτη εξουσία (ακόμα και μέσα στην κατοχή), όταν δολοφόνησε τον ήρωες αρχηγούς της εθνικών οργανώσεων, ιδίως της ΕΚΚΑ Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ευθύνες δεν έχει και το υπόλοιπο φάσμα του πολιτικού κόσμου ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος στην βρετανική επιρροή.

ΠΑΟ
Τον Ιούνιο του 1941 η ιδρύθηκε η Πανελλήνια Απελευθερωτική Οργάνωση (ΠΑΟ) από αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού. Πολέμησε τους Γερμανούς και τους κομμουνιστές. Η ΠΑΟ βέβαια ήταν μία από τις αληθινές εθνικές αντιστασιακές οργανώσεις αλλά το αντικομμουνιστικό της πάθος οδήγησε πολλές φορές σε μία αμιγώς κομμουνιστικής πρακτική: έκαιγαν χωριά. Φυσικά ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και έπειτα οι συμμορίτες έκαψαν πολύ περισσότερα από όσα η ΠΑΟ.
Οι λεγόμενοι ΠΑΟτζήδες (ή παγουτζήδες) οργάνωναν Επιτροπές προστασίας των χωριών από τους Γερμανούς στην αρχή αλλά κυρίως από τους κομμουνιστές έπειτα.

Υπήρχε εκλεγμένη κυβέρνηση με κόμματα ενωμένα (Δεξιά-Κέντρο ήταν ένα) και μία μειοψηφία πήρε τα όπλα κατά των υπολοίπων Ελλήνων. Άλλες ήταν οι περιπτώσεις οικογενειακού μίσους, έχθρας κλπ. Το 1/10 ξεσηκώθηκε εναντίον των υπολοίπων 9/10. Αυτός είναι εμφύλιος;
Γεώργιος Β΄: 
Όταν οργανώθηκε Εθνικός Στρατός (1947-1948) πολέμησε τους κομμουνιστές αντάρτες. Αδελφός σκότωνε αδελφό. Οι κομμουνιστοσυμμορίτες (αυτοονομαζόμενοι άκουσον-άκουσον Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδος) όμως βασάνιζαν, έκλεβαν, σκότωναν, ρήμαζαν, έκαιγαν. Πήγε ο Εθνικός Στρατός να σκοτώσει άμαχο πληθυσμό; Όχι. Πήγε ο ΕΣ να τρυπήσει με τις ξιφολόγχες των όπλων του τα μάτια της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και των Αγίων από τους Ιερούς Ναούς και τις Μονές; Πήγε ο ΕΣ να κάνει παιδωμάζωμα; Πήγαινε ο ΕΣ κάθε βράδυ να καίει, να ρημάζει το βιος των αμάχων με την δικαιολογία ότι είναι φασίστες και δοσίλογοι; Πήγαινε ο ΕΣ να κόβει τα στήθη των γυναικών, να ξεκοιλιάζει έγκυες γυναίκες, να πεταλώνει σαν άλογα πολίτες, να σταυρώνει Ιερείς, να κόβει κεφάλια με  κονσερβοκούτια και πόσα άλλα φρικιαστικά!!! Ο Εθνικός Στρατός τα έκανε αυτά;;; Όχι: οι συμμορίτες τα έκαναν και μετά από 40 χρόνια πήραν σύνταξη από έναν αστράτευτο, πράκτορα των Αμερικανών τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ποιος είναι ο εμφύλιος;
Εμφύλιος πόλεμος είναι: πόλεμος στον οποίο και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές ανήκουν στο ίδιο κράτος ή την ίδια εθνότητα.
Εδώ δεν ήταν αντιμαχόμενες πλευρές. Ήταν μία ξενοκίνητη ανταρσία (σιωνιστική-σοβιετική-αγγλική) ανάμεσα στο Κράτος και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ο οποίος συντριπτικά επέλεξε την δεξιά και την κεντρώα παράταξη να τον εκπροσωπεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου